"maasikad" kaelal

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

"maasikad" kaelal

Postitus Postitas Külaline »

Kas teie suudate töökeskkonnas võtta tõsiselt inimest, kes ilmub kohale, "maasikad" kaelal? Tegemist ei ole teismelisega, vaid pereemaga. Mulle tundub natuke veider.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 09:15 Kas teie suudate töökeskkonnas võtta tõsiselt inimest, kes ilmub kohale, "maasikad" kaelal? Tegemist ei ole teismelisega, vaid pereemaga. Mulle tundub natuke veider.
Imelik neh, aga iga inimene elab nii nagu ise tahab. Ju siis teda ennast ei häiri, võibolla presenteerib neid lausa uhkusega. Ise paneks meigikreemi peale.
Külaline

Ega sellist inimest ei suudaks ka tõsiselt võtta, kes teeb sellise teema. Ma ei vahi teiste kaelu. Meil käib üks naine, kellel on tihtipeale mingid jäljed iluprotseduuridest, sinikad, süstimisest jäljed, silmad punased, ükskord tegi facelifti, siis oli nägu paistes. No pole tõesti minu asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 09:28 Ega sellist inimest ei suudaks ka tõsiselt võtta, kes teeb sellise teema. Ma ei vahi teiste kaelu. Meil käib üks naine, kellel on tihtipeale mingid jäljed iluprotseduuridest, sinikad, süstimisest jäljed, silmad punased, ükskord tegi facelifti, siis oli nägu paistes. No pole tõesti minu asi.
Ei vahi, aga oskad siiski kõik tema protseduurid ette loetleda. Hmmmm.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 10:08
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 09:28 Ega sellist inimest ei suudaks ka tõsiselt võtta, kes teeb sellise teema. Ma ei vahi teiste kaelu. Meil käib üks naine, kellel on tihtipeale mingid jäljed iluprotseduuridest, sinikad, süstimisest jäljed, silmad punased, ükskord tegi facelifti, siis oli nägu paistes. No pole tõesti minu asi.
Ei vahi, aga oskad siiski kõik tema protseduurid ette loetleda. Hmmmm.
Kas panen silmad kinni, kui temaga räägin?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist