Vaikne külmkapp
Vaikne külmkapp
Oskab keegi soovitada, mis firma oma osta? Mul on Samsung, see ikka aeg-ajalt uriseb kõvasti. Ennem oli Snaige, see oli vaikne, aga neid Eestisse enam ei tooda. Vbl peale firma oskate mudelit ka nimetada? Aga ikkagi see jääosa peaks olema üleval, mitte all. Nüüd armastatakse teist alla panna. Ja olen kuulnud, et no frost pidi häälekas olema.
-
Külaline
Kas sellel "jääosa ülal" on mingi kindel eesmärk (selg haige, ei saa küürutada ja otsida ... vmt)?
-
Külaline
ka mulle meeldib nö jenki-tüüpi külmik, ilma mingite seljahädadeta... Isiklik eelistus pigem.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 15:42 Kas sellel "jääosa ülal" on mingi kindel eesmärk (selg haige, ei saa küürutada ja otsida ... vmt)?
Selg ei ole haige, aga mugavam on, kui ei pea küürutama.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 15:42 Kas sellel "jääosa ülal" on mingi kindel eesmärk (selg haige, ei saa küürutada ja otsida ... vmt)?
-
Külaline
Kas see jääosa tähendab nn sügavkülma? Kas sa vaatad sinna väga sageli, miks?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 15:52Kas sellel "jääosa ülal"
-
Külaline
Tavakülma kasutatakse enamasti sagedamini, sul vastupidi?
Meil oli sügavkülm üleval, kui lapsed olid väikesed. Said kõik toidud ise kätte, ainult jäätise järele pidid tooliga ronima.
Praegu tundub vastupidi mugavam.
-
Külaline
Kui sügavkülm üleval on, siis on see üsna pisike. Ma usun, et enamus inimesti ikka eelistavad suuremat sugavkülmaruumi ja ehk selliseid ülemise osaga külmikuid väga enam valikus polegi. Ma ei viitsi googeldada ka, sest nende hääke osas kogemust pole. Vanas kodus 5a tagasi selline küll oli aga marki ma enam ei mäleta.
Mul on pooleks alumise osaga külmik UPO oma ja absoluutsel ei kuule selle töötamist.
Mul on pooleks alumise osaga külmik UPO oma ja absoluutsel ei kuule selle töötamist.
-
Külaline
Kaup24 müüb Snaiget küll.Tolmukübe kirjutas: ↑13 Aug 2025 13:28 Oskab keegi soovitada, mis firma oma osta? Mul on Samsung, see ikka aeg-ajalt uriseb kõvasti. Ennem oli Snaige, see oli vaikne, aga neid Eestisse enam ei tooda. Vbl peale firma oskate mudelit ka nimetada? Aga ikkagi see jääosa peaks olema üleval, mitte all. Nüüd armastatakse teist alla panna. Ja olen kuulnud, et no frost pidi häälekas olema.
Kui guugeldad "sügavkülm üleval" tuleb paljude firmade külmikuid.
-
Külaline
Köögis müra ei häiri, kasutan seal ise ka palju mürarikkaid masinaid, köögiukse panen kinni, kui mingi müra häirib.
-
Külaline
Külmkapp ei tohiks küll nii suurt müra teha, et lauda ükse kinni peab panema.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 21:06 Köögis müra ei häiri, kasutan seal ise ka palju mürarikkaid masinaid, köögiukse panen kinni, kui mingi müra häirib.
-
Külaline
Mul on Samsungi no frost (sügavkülmik all) ja see undab küll valjult, lisaks tihti. Ööseks panen köögiukse kinni, et und ei segaks.
PS Sõltumata nimest tekib jääd ikkagi. Ei soovita üldse, jälgin teemat.
-
Külaline
Mul ka Samsungi no frost. Jääd pole 12 aasta jooksul veel kordagi tekkinud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 23:20 Mul on Samsungi no frost (sügavkülmik all) ja see undab küll valjult, lisaks tihti. Ööseks panen köögiukse kinni, et und ei segaks.
Kuhu sul jää tekib - kas tõesti sügavkülma osasse?
-
Külaline
Ma olen küll väga rahul selle No frost Samsungiga.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 00:04Mul ka Samsungi no frost. Jääd pole 12 aasta jooksul veel kordagi tekkinud.
-
Külaline
Tundub, et UPO-t Eestis väga ei müüdagi.
Mul on selline, aga vanem variant.
https://kaup24.ee/et/kodumasinad-kodute ... d=20507418
Mul seal üleval sellist nutikat paneeli pole. On tavaline keeratav ketas.
Kas see ka nofrost on, ei teagi. 4a jooksul korra olen sügavkülma sulatanud, sest mul väikesed lapsed, kes elavad seal kapi ükse küljes ja alati ei pane sügavkülma ust korralikult kinni.
Ja mittr mingit häält külmik ei tee.
Mul on selline, aga vanem variant.
https://kaup24.ee/et/kodumasinad-kodute ... d=20507418
Mul seal üleval sellist nutikat paneeli pole. On tavaline keeratav ketas.
Kas see ka nofrost on, ei teagi. 4a jooksul korra olen sügavkülma sulatanud, sest mul väikesed lapsed, kes elavad seal kapi ükse küljes ja alati ei pane sügavkülma ust korralikult kinni.
Ja mittr mingit häält külmik ei tee.
-
Külaline
Jah, sügavkülma põrandale, kust selle siis välja lõhun.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 00:04Mul ka Samsungi no frost. Jääd pole 12 aasta jooksul veel kordagi tekkinud.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2025 23:20 Mul on Samsungi no frost (sügavkülmik all) ja see undab küll valjult, lisaks tihti. Ööseks panen köögiukse kinni, et und ei segaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist