Seks rasedaga

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 14 Aug 2025 18:13 Kui naine on rasedaks tehtud ja seksida ei taha siis tuleb see 9 kuud+-paar kuud peale sünnitust ka kuival olla.
Naised nutavad sellepärast, et nagunii toimub raseduse ajal nii palju muutusi kehas(vaimselt kui füüsiliselt) ja kui mees ka veel teatab, et ta on vastumeelne rasedana, on see veel lisaks üks muutus juures.
Mina naisena saan küll aru. Tegemist pole ju vastumeelsusega naise vastu. Mees valmistub isaks saama ja mõtleb ka juba selle lapse peale. Mees, kes raseduse ajal lapse peale ei mõtle, ei tee seda ja peale lapse sündi ja siis jälle ulgumine lahti - üldse ei hooli lapsest. Otsustage ära, millist mees te siis tahate. Kui laps on juba tulemus, siis ei saa ju eirata fakti, et ta on seal naise kõhus. Mõeldes naisele, mõtled ka oma lapsele.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 18:19Mina naisena saan küll aru. Tegemist pole ju vastumeelsusega naise vastu. Mees valmistub isaks saama ja mõtleb ka juba selle lapse peale. Mees, kes raseduse ajal lapse peale ei mõtle, ei tee seda ja peale lapse sündi ja siis jälle ulgumine lahti - üldse ei hooli lapsest. Otsustage ära, millist mees te siis tahate. Kui laps on juba tulemus, siis ei saa ju eirata fakti, et ta on seal naise kõhus. Mõeldes naisele, mõtled ka oma lapsele.
Sul on ikka väga mustvalge maailm. Aga naistele aja mis tahes plära, ikka usuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 18:19
Guest kirjutas: 14 Aug 2025 18:13 Kui naine on rasedaks tehtud ja seksida ei taha siis tuleb see 9 kuud+-paar kuud peale sünnitust ka kuival olla.
Naised nutavad sellepärast, et nagunii toimub raseduse ajal nii palju muutusi kehas(vaimselt kui füüsiliselt) ja kui mees ka veel teatab, et ta on vastumeelne rasedana, on see veel lisaks üks muutus juures.
Mina naisena saan küll aru. Tegemist pole ju vastumeelsusega naise vastu. Mees valmistub isaks saama ja mõtleb ka juba selle lapse peale. Mees, kes raseduse ajal lapse peale ei mõtle, ei tee seda ja peale lapse sündi ja siis jälle ulgumine lahti - üldse ei hooli lapsest. Otsustage ära, millist mees te siis tahate. Kui laps on juba tulemus, siis ei saa ju eirata fakti, et ta on seal naise kõhus. Mõeldes naisele, mõtled ka oma lapsele.
Paras pervar ju kui seksi ajal lastele mõtleb? Aga kas raseduse ajal seksi nautivatest naistest saavad pahad emad, kes oma lapse peale ei mõtle?
Külaline

Tõrge ju on. Mina saan sellest ka mõnesmõttes aru. Aga siis ei peaks mees ka ulguma, et seksida ei saa.
Mulle tundub, et siin on muud mängus. Kui mees sünnutuse juures kohal on, saab ta veel suurema shoki. Ja minu arvates need mehed kes sünnitust rõvedaks peavad ja naist enam ka peale seda naisena ei näe, on nõmedad. Halloo, pressigu ise elav inimene nii väikesest august välja.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Aug 2025 18:39
Paras pervar ju kui seksi ajal lastele mõtleb? Aga kas raseduse ajal seksi nautivatest naistest saavad pahad emad, kes oma lapse peale ei mõtle?
Laps reaalselt on seal naise sees. See pole mingi kujutelm ega fantaasia. Miks ta ei peaks mõtlema lapse peale, sest olukord pole ju sama nagu enne rasedust ja siiski peab mõtlema ka ohutuse peale, et tehtaks midagi, mis ohustab rasedust. Mehed pole mingi robotid, kellel on lüliti. Mõtleb ja siis lülitab välja - ei mõtle. Inimesed on erinevad, kes suudab ja kes ei suuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 18:53Laps reaalselt on seal naise sees. See pole mingi kujutelm ega fantaasia. Miks ta ei peaks mõtlema lapse peale, sest olukord pole ju sama nagu enne rasedust ja siiski peab mõtlema ka ohutuse peale, et tehtaks midagi, mis ohustab rasedust. Mehed pole mingi robotid, kellel on lüliti. Mõtleb ja siis lülitab välja - ei mõtle. Inimesed on erinevad, kes suudab ja kes ei suuda.
Jah, mehed on veel eriti erinevad ja ei suuda. Tegelikkuses panevad kõike, mida vähegi kätte saavad, aga rase naine, oih pähh, minu tilulilu tillule ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 18:53Laps reaalselt on seal naise sees. See pole mingi kujutelm ega fantaasia. Miks ta ei peaks mõtlema lapse peale, sest olukord pole ju sama nagu enne rasedust ja siiski peab mõtlema ka ohutuse peale, et tehtaks midagi, mis ohustab rasedust. Mehed pole mingi robotid, kellel on lüliti. Mõtleb ja siis lülitab välja - ei mõtle. Inimesed on erinevad, kes suudab ja kes ei suuda.
M küsisin, et kas raseduse ajal seksivad naised on pervarid? Kes lapsele ei mõtle? Sest laps on nende sees ja siis mingi peenis togib teha pähe. Mehed muidu olge ettevaatlikud, need kõhubeebsud võivad peenisele äsada kah. Kus selle häda ots siis. Joller ei luba enam EMO-sse kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 19:01Jah, mehed on veel eriti erinevad ja ei suuda. Tegelikkuses panevad kõike, mida vähegi kätte saavad, aga rase naine, oih pähh, minu tilulilu tillule ei meeldi.
Need siiski mingid üksikud äbarikud. Sünnitustoas ka ilmselt peab sünnitaja asemel hoopis neid turgutama.
Külaline

Seks raseduse ajal on suisa tervislik. Ole mees ja kannata ära, kui oma lapsest ja naisest hoolid.

Sex during pregnancy is considered healthy because it strengthens the mother’s immune system to fight infections and protect against seasonal colds and flu.
Studies have reported that sex during pregnancy helps mothers reach normal blood pressure post-sexual activity.
Studies have reported that those who were exposed to more seminal fluid had a decreased risk of preeclampsia. One probable explanation is that the sperm carries a protein called HLA-G, which helps the immune system. More exposure to the paternal cells in this protein may aid in the development of "immunity" against preeclampsia.

https://www.medicinenet.com/10_amazing_ ... rticle.htm
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 15:54
Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 15:39Olen haritud inimene. Katsu nüüd aru saada üldisest mõttest, mitte ära hakka mulle anatoomiatundi andma. Mehe jaoks on laps naise sees ja riist läheb samuti naise sisse.
Kui sulle on erutav seksida suure kõhuga, siis inimesi on muidugi igasuguseid. Mitte midagi ilusat ja erutavat selles pole.
Siis tuleb kumminaisega abielluda, kui kogu aeg peab ilus ja erutav olema. Naised on mõttetud - jäävad rasedaks, kehakaal kõigub ja kõige tipuks jäävad veel vanaks kah. Ise aga kadestan vargsi naisi, sest, mõelge vaid, nad saavad seksida ideaaliga ikka ja alati, sest mees on alati ideaalne ja tema himud a priori kõige tähtsamad.
WTF, kas peaks mingit paksu ka põrutama? Aina haigemaks su jutt läheb. Põhimõtteliselt ütled, et oled kui rõve tahes-mees peab kõik alla neelama ja sind ümmardama. No way!
Ise magad mingi rõveda higist tilkuva paksu mehega? Eks see ütleb muidugi palju su standardite kohta. Öäk.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 18:14
Olen haritud inimene. Katsu nüüd aru saada üldisest mõttest, mitte ära hakka mulle anatoomiatundi andma. Mehe jaoks on laps naise sees ja riist läheb samuti naise sisse.
Abosluutselt ei usu seda. Naise sees on veel väga palju asju, muuhulgas ka sitt ja kusi. Suur kõht on väga paljudel meestel ees, hullem kui rasedal naisel. Need peaks siis kõik vist kukele saama selleks ajaks, kui selle kõhuga pole midagi ette võetud.
Wow, sa peaksid küll abi otsima. Naine, kes võrdleb oma last sita ja kusega, on juba omamoodi vaatamisväärsus.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 18:49
Tõrge ju on. Mina saan sellest ka mõnesmõttes aru. Aga siis ei peaks mees ka ulguma, et seksida ei saa.
Mulle tundub, et siin on muud mängus. Kui mees sünnutuse juures kohal on, saab ta veel suurema shoki. Ja minu arvates need mehed kes sünnitust rõvedaks peavad ja naist enam ka peale seda naisena ei näe, on nõmedad. Halloo, pressigu ise elav inimene nii väikesest august välja.
Sünnitusel on kaasas kõik mehed. Minu oma oli juba 33 aastat tagasi. Seksi nähtavalt rasedaga mingiks erootiliseks teemaks ei pea. Vaevalt need rasedad naised nii kiimas on, ilmselgelt ronivad oma meeste otsa, et nad mujale ei läheks. Ärge muretsege, nagunii lähevad.
Külaline

Rõvedikul ropendajal taas blokk maas.
Külaline

Jah, nad võtavad seda raskelt. Sest olles küll rase, tahab naine olla ikka ihaldusväärne ja seksikas.
Külaline

Kui mehe argument on see, et naine on siis paks ja kole, kuidas siis peaks õllekõhuga mehesse suhtuma? Et kui see ees, siis enam elus seksi ei saa? 50+ vanuses on 75 protsenti meestest ülekaalulised, nees siis üle parda kõik?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Aug 2025 19:32
Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 15:54
Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 15:39Olen haritud inimene. Katsu nüüd aru saada üldisest mõttest, mitte ära hakka mulle anatoomiatundi andma. Mehe jaoks on laps naise sees ja riist läheb samuti naise sisse.
Kui sulle on erutav seksida suure kõhuga, siis inimesi on muidugi igasuguseid. Mitte midagi ilusat ja erutavat selles pole.
Siis tuleb kumminaisega abielluda, kui kogu aeg peab ilus ja erutav olema. Naised on mõttetud - jäävad rasedaks, kehakaal kõigub ja kõige tipuks jäävad veel vanaks kah. Ise aga kadestan vargsi naisi, sest, mõelge vaid, nad saavad seksida ideaaliga ikka ja alati, sest mees on alati ideaalne ja tema himud a priori kõige tähtsamad.
WTF, kas peaks mingit paksu ka põrutama? Aina haigemaks su jutt läheb. Põhimõtteliselt ütled, et oled kui rõve tahes-mees peab kõik alla neelama ja sind ümmardama. No way!
Ise magad mingi rõveda higist tilkuva paksu mehega? Eks see ütleb muidugi palju su standardite kohta. Öäk.
Väga ei usu. Paks ei pääse paksule ligi, ümmarda kuidaspidi ümmardad, ei pääse.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Aug 2025 20:23 Kui mehe argument on see, et naine on siis paks ja kole, kuidas siis peaks õllekõhuga mehesse suhtuma? Et kui see ees, siis enam elus seksi ei saa? 50+ vanuses on 75 protsenti meestest ülekaalulised, nees siis üle parda kõik?
Nii see kipub minema jah. Ega naised asjata lahutusi algata teatud vanuses :D
Külaline

Guest kirjutas: 14 Aug 2025 18:53
Guest kirjutas: 14 Aug 2025 18:39

Laps reaalselt on seal naise sees. See pole mingi kujutelm ega fantaasia. Miks ta ei peaks mõtlema lapse peale, sest olukord pole ju sama nagu enne rasedust ja siiski peab mõtlema ka ohutuse peale, et tehtaks midagi, mis ohustab rasedust. Mehed pole mingi robotid, kellel on lüliti. Mõtleb ja siis lülitab välja - ei mõtle. Inimesed on erinevad, kes suudab ja kes ei suuda.
Huvitav, millist ohtu siis seksimine normaalselt kulgeva raseduse puhul lapsele kujutab? Kuulaks täitsa huviga kohe.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Aug 2025 18:19
Hea loogika!

Kui nii võtta, siis peaks naise jaoks ka seks mehega vastumeelne olema, sest esialgu on ju laps (lapsealged) mehe sees. Kuidas sa seksid mehega, kui tal on terve kari neid seal kottides heljumas?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2025 20:18 Jah, nad võtavad seda raskelt. Sest olles küll rase, tahab naine olla ikka ihaldusväärne ja seksikas.
Mingi madala enesehinnanguga muttide jutt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist