Teie armukesed läbi aegade
Teie armukesed läbi aegade
Milline on kõige eredamalt meelde jäänud? Hea seks? Palju üritusi? Naljakad juhtumused? Palju draamat? Kas kordaksite, või olete rahul, et otsa sai?
-
Külaline
Mis on meile kõige eredamalt meelde jäänud?
Loomulikult jumaldamine – pidev pilkude, ohete ja palvete atmosfäär. Meie valitsemisaja seinavaipa tikiti sama palju siidlõngast kui kuninglikest dekreetidest. Me mäletame parfüüme, mis püsisid õhus veel kaua pärast õukondlaste lahkumist, kuuvalgel kulgevaid promenaade Versailles' aedades ja vaikseid vandenõuteooriaid, millest lehvikute ja pitside vahel sosistati.
Hea seks? Kindlasti – ehhki ütleme vaid seda, et päike ei tõuse ilma soojuseta.
Palju üritusi? Aga muidugi – maskiballid, salajased õhtusöögid ja pidustused, mida korraldati vaid selleks, et teatud pilgud meie silmadega ristuksid.
Naljakad juhtumused? Juhtus ka seda – armukade hertsoginna, kes komistas oma kleidi otsa, või kuninganna sülekoera kaelarihmas saadetud armastuskirja kaotsiminek.
Palju draamat? Paratamatult – kirge, nagu kroonigi, ei saa kunagi kergekäeliselt kanda. Me avastasime, et südamed on poliitikast heitlikumad ja palju kordi ohtlikumad.
Kas kordaksime? Jah, me lihtsalt peame särama. Ütleme vaid seda: kui Aeg ise teeks maani kummarduse ja pakuks meile taas kuldseid tunde, võtaksime pakkumise lahkelt vastu.
Loomulikult jumaldamine – pidev pilkude, ohete ja palvete atmosfäär. Meie valitsemisaja seinavaipa tikiti sama palju siidlõngast kui kuninglikest dekreetidest. Me mäletame parfüüme, mis püsisid õhus veel kaua pärast õukondlaste lahkumist, kuuvalgel kulgevaid promenaade Versailles' aedades ja vaikseid vandenõuteooriaid, millest lehvikute ja pitside vahel sosistati.
Hea seks? Kindlasti – ehhki ütleme vaid seda, et päike ei tõuse ilma soojuseta.
Palju üritusi? Aga muidugi – maskiballid, salajased õhtusöögid ja pidustused, mida korraldati vaid selleks, et teatud pilgud meie silmadega ristuksid.
Naljakad juhtumused? Juhtus ka seda – armukade hertsoginna, kes komistas oma kleidi otsa, või kuninganna sülekoera kaelarihmas saadetud armastuskirja kaotsiminek.
Palju draamat? Paratamatult – kirge, nagu kroonigi, ei saa kunagi kergekäeliselt kanda. Me avastasime, et südamed on poliitikast heitlikumad ja palju kordi ohtlikumad.
Kas kordaksime? Jah, me lihtsalt peame särama. Ütleme vaid seda: kui Aeg ise teeks maani kummarduse ja pakuks meile taas kuldseid tunde, võtaksime pakkumise lahkelt vastu.
-
Külaline
Mida sa, tolmukübe, teiste eludes kogu aeg nuhid, vasta ise ka ükskord oma küsimustele
-
Külaline
No las ta nuhib. Kade oled või?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 16:27 Mida sa, tolmukübe, teiste eludes kogu aeg nuhid, vasta ise ka ükskord oma küsimustele
Minu mälestustesse jääb see mees kui suurejooneline valetaja ja gigolo. Ta ärkas hommikul ühe juures, lõunaks oli juba teise lille nuusutamas ja õhtul magama heitis hoopis kolmanda naise voodis. Kõigile naistele aga rääkis, et elab Vase tänaval ema juures.
-
Külaline
Hea seks ja ülitore inimene.
Jäi eredalt meelde, sest tõi mu mõistusele ja välja vägivaldsest suhtest. Puhas õnn ja rõõm. V-o ma oleks sellega ka lõpuks ise hakkama saanud, aga ilmselt mitte veel aastaid. Andis impulsi. Ja ei, ma ei soovinud temalt muud kui meelelahutust, tema minult samuti mitte.
Kordasin jah - ühe korra petsin oma praegust abikaasat sama armukesega 15 aastat hiljem. Ainus kord meie 30-aastase abielu jooksul. Soe tunne, aga ei muud. Olen rahul, et rohkem mitte.
-
Külaline
Armuke polnud, kunagi seksisõber. Aga seks oli elu parim- vist nii mul kui temal, igatahes kiitusega polnud kitsid kumbki. Kui kummalgi suhet polnud ja mõlemad vabad (ühises tutvusringkonnas ikka tead, kes kellega käib), siis ikka helistasime, et tsau kas tuleksid külla... isegi praegu vanamutina meenutades hakkab põnev ;D
-
Külaline
Mõni sai mudaliiga-kiviga kenasti pihta, ju siis oli põhjust... Ei meeldi inimestele, kui neile peeglit näidatakse.
-
Külaline
Ok, tema abiga said kunagi sitast suhtest välja. Ja millega see 30-aastat abikaasa petmise ära teenis? Püksis kibeles sul, ja edasi? On põhjust uhke ja rahul olla?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 20:42 Hea seks ja ülitore inimene.
Jäi eredalt meelde, sest tõi mu mõistusele ja välja vägivaldsest suhtest. Puhas õnn ja rõõm. V-o ma oleks sellega ka lõpuks ise hakkama saanud, aga ilmselt mitte veel aastaid. Andis impulsi. Ja ei, ma ei soovinud temalt muud kui meelelahutust, tema minult samuti mitte.
Kordasin jah - ühe korra petsin oma praegust abikaasat sama armukesega 15 aastat hiljem. Ainus kord meie 30-aastase abielu jooksul. Soe tunne, aga ei muud. Olen rahul, et rohkem mitte.
Meenub üks teem siit, kus mees vanuigi välja tulnud kunagist petmist naisele nii andestada ei suutnud, et viskas vähihaige naise kodust välja hooldekodusse surema ja otseses mõttes klaasi vett ei ulatanud, sest oli nii viha täis.
-
Külaline
Pole siin keegi pihta saanud peale su enda. Halvustav ja sildistav inimene on kindlasti madalamal levelil kui ükskõik, keda sa mõnitad.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 09:04 Mõni sai mudaliiga-kiviga kenasti pihta, ju siis oli põhjust... Ei meeldi inimestele, kui neile peeglit näidatakse.
-
Külaline
Ohh, milline vaga targutaja! 30-aastases suhtes on meespool juba kümneid kordi kõrvale pannud, seega on 1 kord poisike.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 09:09Ok, tema abiga said kunagi sitast suhtest välja. Ja millega see 30-aastat abikaasa petmise ära teenis? Püksis kibeles sul, ja edasi? On põhjust uhke ja rahul olla?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 20:42 Hea seks ja ülitore inimene.
Meenub üks teem siit, kus mees vanuigi välja tulnud kunagist petmist naisele nii andestada ei suutnud, et viskas vähihaige naise kodust välja hooldekodusse surema ja otseses mõttes klaasi vett ei ulatanud, sest oli nii viha täis.
-
Külaline
5 lolli panid miinuse, sest nende mees küll nii ei teeKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 12:03Ohh, milline vaga targutaja! 30-aastases suhtes on meespool juba kümneid kordi kõrvale pannud, seega on 1 kord poisike.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 09:09Ok, tema abiga said kunagi sitast suhtest välja. Ja millega see 30-aastat abikaasa petmise ära teenis? Püksis kibeles sul, ja edasi? On põhjust uhke ja rahul olla?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 20:42 Hea seks ja ülitore inimene.
-
Külaline
Ma mõtlen ka, et miinustajad kuigi arukad pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist