kõige ilusam ese teie kodus?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 18:43
Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 18:40
kana kirjutas: 12 Aug 2025 16:59 mu punane retrokülmlapp on nupsik.
Minu arust on need värvilised retrokümkapid (smeg?) nii maitsetud.
Mulle ka ei meeldi. Ei need rösterid ega ka veekeetjad. Just need smegi omad. Aga kui inimene ise rahul on, palun väga. Teema ju sellest ongi, mis nende enda arust ilusaim nende enda kodus on 🙂
Mulle küll meeldivad, Pole ju vene kombel kirjud, vaid ühte tooni.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Aug 2025 06:30
Guest kirjutas: 12 Aug 2025 19:30 Vanaisalt päranduseks saadud Wiiralti teos :)
Ma ei ütleks, et Wiiralti teosed kuigi ilusad on. Huvitavad ehk. Huvitav näitusel vaadata, oma koju ei tahaks. Kui siis ehk kaameli pea.
SA vist pole Wiiralti teostega üldse kursis, Wiiraltil on palju imeilusaid teoseid. Mulle meeldib neist nt "Virve" väga. "Rahutus", "Viljandi maastik", "Tiiger", "Panter ja puma", "Monika", "Lapsed" jne...
Külaline

Mul polegi kodus sellist eset mida ma pean ilusaks.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Aug 2025 06:30
Guest kirjutas: 12 Aug 2025 19:30 Vanaisalt päranduseks saadud Wiiralti teos :)
Ma ei ütleks, et Wiiralti teosed kuigi ilusad on. Huvitavad ehk. Huvitav näitusel vaadata, oma koju ei tahaks. Kui siis ehk kaameli pea.
a mul ongi kaameli pea + Berberi tüdruk ka lisaks ... minu meelest vägagi ilus on :)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2025 05:30
Guest kirjutas: 12 Aug 2025 18:19 Trepp. Kohe-kohe on valmis. Must, tammest, disaintrepp, nullist kõik läbi mõeldud. Suurte massiivsete postidega, teisel korrusel ääristatud õhulise erikujulise sepisega. Põsepuu valgest tammest. Valgustus iga astme all, dimmerdatav. Trepi esimene massiivpost tõeliselt massiivne, kuldsete ornamentidega, suure kupliga. Homme saab valmis, piece of art.
Kas see on mingi nali?
Milline trepp siis sinu häärberis on?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Aug 2025 06:33
Guest kirjutas: 12 Aug 2025 18:43
Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 18:40

Minu arust on need värvilised retrokümkapid (smeg?) nii maitsetud.
Mulle ka ei meeldi. Ei need rösterid ega ka veekeetjad. Just need smegi omad. Aga kui inimene ise rahul on, palun väga. Teema ju sellest ongi, mis nende enda arust ilusaim nende enda kodus on 🙂
Mulle küll meeldivad, Pole ju vene kombel kirjud, vaid ühte tooni.
Milline see vene kombel kirju röster on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 9 külalist