Ma küll teine külaline aga oletame, et elad aastaid inimesega koos ja lahku minnes teatad, et on uus armasrus ja siis surute rõõmsalt kätt/patsutate üksteist õlale(sest usaldad uut valikut), meenutate üksteise häid omadusi ja nii lihtsalt lähebki? Eeezy-beezy, nägemist?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:03Kui sa peaksid soovima teada kuidas ma mõtlen, siis mõtle kuidas sa mõtled ja siis tea, et ma mõtlen täpselt vastupidi kuidas sina mõtled. Keera eitused jaatuseks ja jaatused eituseks.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:00Milleks selline võltslugupidamine? Ilmselt on sul mingi romantiseeritud väärettekujutus tekkinud meie kuulsuste lahkuminekutest, kus ühiselt teatakse sotsiaalmeedias, kui tänulikud üksteisele ollakse ja kindlasti ollakse üksteisega edaspidi suured sõbrad... Hästi palju ja hoolega läbi mõeldud "sisukaid" sõnu ja lauseid üksteise järel ritta pandud, mille sekka pisut luulelisust ja romantismi põimitud - bla, bla, blaaa...Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:48
Mina näen asju teisiti.
Ja lahkuminekul tänatakse üksteisele kingitud aja ja hetkede eest.
Tegelikult on fakt, et nende lahkuminekute taga on peaaegu alati suured tülid ja kaklused, pisarad, süüdistused, etteheited, südamevalu, armukadedus jne. Keegi ei vaheta reaalsuses mingeid tänusõnu ja kingitusi. Sageli hoopis jagatakse kohtus puid ja maid. Lihtsalt, piisavalt intelligentsed avaliku elu tegelased oskavad seda avalikkuse eest varjata ja "poliitkorrektse" mulje jätta.
Kindlasti lahutatakse ka rahumeelselt. Küll aga mitte nii, nagu sina seda kirjeldad.
P S Tõsiselt napakad on sinu kirjeldused sellest, kuidas teiste naiste mehed sulle järele jooksevad ja sind endale tahavad. Ja, kuidas nende meeste naised on ilgelt rõvedad nõiad.
Abielumehe armuke
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan, et see tädi on lugenud tänast uudist järjekordsetest kuulsatest lahutajatest, kes astuvad oma eelkäijate jälgedes ülistades üksteist ja oma lõppenud suhet. Ja selliste lugude järgi on tal silme ette kangastunud pilt lahutusest kui millestki pidulikust ja hardast.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:15Ma küll teine külaline aga oletame, et elad aastaid inimesega koos ja lahku minnes teatad, et on uus armasrus ja siis surute rõõmsalt kätt/patsutate üksteist õlale(sest usaldad uut valikut), meenutate üksteise häid omadusi ja nii lihtsalt lähebki? Eeezy-beezy, nägemist?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:03Kui sa peaksid soovima teada kuidas ma mõtlen, siis mõtle kuidas sa mõtled ja siis tea, et ma mõtlen täpselt vastupidi kuidas sina mõtled. Keera eitused jaatuseks ja jaatused eituseks.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:00
Milleks selline võltslugupidamine? Ilmselt on sul mingi romantiseeritud väärettekujutus tekkinud meie kuulsuste lahkuminekutest, kus ühiselt teatakse sotsiaalmeedias, kui tänulikud üksteisele ollakse ja kindlasti ollakse üksteisega edaspidi suured sõbrad... Hästi palju ja hoolega läbi mõeldud "sisukaid" sõnu ja lauseid üksteise järel ritta pandud, mille sekka pisut luulelisust ja romantismi põimitud - bla, bla, blaaa...
Tegelikult on fakt, et nende lahkuminekute taga on peaaegu alati suured tülid ja kaklused, pisarad, süüdistused, etteheited, südamevalu, armukadedus jne. Keegi ei vaheta reaalsuses mingeid tänusõnu ja kingitusi. Sageli hoopis jagatakse kohtus puid ja maid. Lihtsalt, piisavalt intelligentsed avaliku elu tegelased oskavad seda avalikkuse eest varjata ja "poliitkorrektse" mulje jätta.
Kindlasti lahutatakse ka rahumeelselt. Küll aga mitte nii, nagu sina seda kirjeldad.
P S Tõsiselt napakad on sinu kirjeldused sellest, kuidas teiste naiste mehed sulle järele jooksevad ja sind endale tahavad. Ja, kuidas nende meeste naised on ilgelt rõvedad nõiad.
-
Külaline
Tegelikult on Tolmukübemel õigus. Päris paljud inimesed elavad koos muude asjade pärast. Kes seda eitavad, on hoopis ise eluvõõrad.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:27Missugune möga, aga arusaadav, et sa sellisega ennast lohutad. Sina ei tea, et keegi (su abilemees) elaks koos "millegi muu kui armastuse pärast, see on puhas oma ebamoraalsete unistuste väljavabandamine. Ei peeta kedagi kodus ketis.Tolmukübe kirjutas: ↑12 Aug 2025 07:48 Paljud inimesed elavad koos kellegagi, keda nad ei armasta, ega's nad sellepärast siis kohe mõttetud inimesed pole. Ühised laenud, lapsed, sõprus, harjumus, kuskil mujal pole elada, jne paljud muud põhjused, miks koos ollakse - koos on kergem. Ei tea jah, miks inimest ärritab, kui elatakse koos millegi muu pärast, kui armastuse. Nagu inimene oleks sinisilmne, et see armastus muudkui vedeleb igal pool maas, mine ja võta üles, kui tahad. Ei ole nii. Elad nii, kuidas (ja kellega) sul võimalik on. Teemasse ka - kui sigineb tunnetega silmarõõm, siis on võimalik, et minnaksegi sinna, ja ennem ehk on armukenegi. Muidugi on ilus vana suhe ennem ära lõpetada ja siis uuega sehkendama hakata, aga tuleb ju kindlaks teha, kas nt voodis on klapp, jne. Muidu on nii, et vana läbi ja siis selgub, et uus ka ikka ei sobi, mõlemad lännu. Nii et mingit pidi, tuleb välja, on ikkagi armukese pidamine, nagu paratamatus.
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/120 ... si-elamist?
-
Külaline
Tolmukübe, miks sa oled sellise matsliku, labase suuuvärgiga, kas sul pole kasvatust või haridust või kumbagi või mis sul viga on?
Lännu, mehike, jahuma, otsa ronima, rääkimata igasugustest grammatikavigadest (pesusi, käskusi, kellegil jne). Kõik su pikad tekstid on mõttetud lühilausetega heietused, mitte mingit ilusat keelekasutust, huvitavaid mõtteid, väljendeid, fraseologisme ei ole neis juttudes olemaski. Sinuga toidupoes kokku saades oleks sellest ju ükskõik, aga siin sa kirjutad pikalt-laialt ja su tekstid on mannetud, igavad ja lapsikud.
Jajah! Blokeerimine ei aita, sest teised tsiteerivad ju. Seetõttu inisen.
Lännu, mehike, jahuma, otsa ronima, rääkimata igasugustest grammatikavigadest (pesusi, käskusi, kellegil jne). Kõik su pikad tekstid on mõttetud lühilausetega heietused, mitte mingit ilusat keelekasutust, huvitavaid mõtteid, väljendeid, fraseologisme ei ole neis juttudes olemaski. Sinuga toidupoes kokku saades oleks sellest ju ükskõik, aga siin sa kirjutad pikalt-laialt ja su tekstid on mannetud, igavad ja lapsikud.
-
Külaline
Muidugi on tal õigus. Ma tean enda käest seda. Ma isegi ei tea kuidas teisiti oleks koos elada.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 06:50Tegelikult on Tolmukübemel õigus. Päris paljud inimesed elavad koos muude asjade pärast. Kes seda eitavad, on hoopis ise eluvõõrad.
-
Külaline
Mind ta absoluutselt ei sega.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 07:24Blokeerimine ei aita, sest teised tsiteerivad ju. Seetõttu inisen.
-
Külaline
Siis oled sa antud teemas täiesti ebapädev, täpselt samal pulgal näitena toodud õiendava vanatüdruku lapsekasvatusnõuannetega, mõttetud kuulata. Mis sul siia teemasse asja on ja miks sa ära ei lähe, kui arutelu sul ilmselget üle vaimsete võimete ja elukogemuse käib?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:35
Mitte midagi! Elan õnnelikult armastavas suhtes, ei peta kedagi ning pole mitte kunagi armuke olnud.
-
Külaline
See, et pikas suhtes kuum armuleek taandub tähsusjärjekorras ehk olmeliste asjade varju (pereelu ja lapsevanemlus+töö+majapidamine+muu täiskasvanuelu jne võtab ikka päris läbi, teadsa), on hoooopis teine teema. Kunagi on neid ikka armastus kokku viinud ja ise valinud selle partneri kõikide teiste seast, enamust inimesi. Isegi abielukriiside ajal soovitatakse meenutada, kes ja missugune oli see abikaasa siis, miks temasse armusite jnejne. See ei tähenda, et enam teineteist ei armastata , ja no ehk ei pea hakkama seletama armumise (max 2-3a, kui armastust ei tule, siis saavadki "tunded otsa" ja inimene muutub vastumeelseks ja minnakse lahku) ja pikaajalise armastuse erinevusi. Ja noh, see artikkel on mitte abielust vaid sotsabist, isegi sellises olukorras saadakse üksteisega vähemalt viisakalt läbi...Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 06:50
Tegelikult on Tolmukübemel õigus. Päris paljud inimesed elavad koos muude asjade pärast. Kes seda eitavad, on hoopis ise eluvõõrad.
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/120 ... si-elamist?
-
Külaline
Ahhaa, sa siis tegelikult oled olnud hoopis armuke ja hetkel värised oma vastaspoole tunneteta suhtes, mitte pole see vaga, väärikas ja kõiketeadja mutt, kes siin teisi elama ja lahku minema õpetab?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 08:15Siis oled sa antud teemas täiesti ebapädev, täpselt samal pulgal näitena toodud õiendava vanatüdruku lapsekasvatusnõuannetega, mõttetud kuulata. Mis sul siia teemasse asja on ja miks sa ära ei lähe, kui arutelu sul ilmselget üle vaimsete võimete ja elukogemuse käib?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 18:35
Mitte midagi! Elan õnnelikult armastavas suhtes, ei peta kedagi ning pole mitte kunagi armuke olnud.
-
Külaline
Jah, iga sõna sinu jutus on tõsi. Tolmukübe ongi kasvatuseta ja hariduseta ja ise uhke selle üle. Ja kahjuks on osade foorumlaste tase täpselt sama, pole haridust, pole mõistust Üks ültes, et kui hea, et Tolmukübe teemasid teeb, et tema jaoks on ka nüüd mõni teema, mida ta mõistab, teised on kõik liiga keerulised. Ise arvan, et Tolmukübe pole lihtsalt lihtne inimene, vaid erivajadusega. Olen erivajadusega inimestega töötanud, kellel on intellekt selline piiripealne, need räägivad arukamat juttu. Tööl vist ka ei käi, elab toetusrahadest. Mis on positiivne, on see, et tema enesehinnang on laes ja ise on endaga väga rahul. See teeb alati elu kergemaks.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 07:24 Tolmukübe, miks sa oled sellise matsliku, labase suuuvärgiga, kas sul pole kasvatust või haridust või kumbagi või mis sul viga on?
-
Külaline
Sa näitad erivajadusega inimesele näpuga ja leiad, et temal ei ole ôigust elada ja olla?Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 10:31Jah, iga sõna sinu jutus on tõsi. Tolmukübe ongi kasvatuseta ja hariduseta ja ise uhke selle üle. Ja kahjuks on osade foorumlaste tase täpselt sama, pole haridust, pole mõistust Üks ültes, et kui hea, et Tolmukübe teemasid teeb, et tema jaoks on ka nüüd mõni teema, mida ta mõistab, teised on kõik liiga keerulised. Ise arvan, et Tolmukübe pole lihtsalt lihtne inimene, vaid erivajadusega. Olen erivajadusega inimestega töötanud, kellel on intellekt selline piiripealne, need räägivad arukamat juttu. Tööl vist ka ei käi, elab toetusrahadest. Mis on positiivne, on see, et tema enesehinnang on laes ja ise on endaga väga rahul. See teeb alati elu kergemaks.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 07:24 Tolmukübe, miks sa oled sellise matsliku, labase suuuvärgiga, kas sul pole kasvatust või haridust või kumbagi või mis sul viga on?
Jah, Tolmukübe läheb sulle korda, sa ei saa üle ega ümber. Oled ise ka siin päris hästi silma hakanud.
-
Külaline
On ikka, aga kui see fakt oleks kohe teada, siis suhtutaks tema juttu teisiti ja ei oodatakski mingit loogikat või haritud inimese juttu. Ootused olekski teised. Paljud imestavad, et see pole ju normaalse inimese jutt, aga ei saagi ju olla.Sa näitad erivajadusega inimesele näpuga ja leiad, et temal ei ole ôigust elada ja olla?
-
Külaline
Jah. Aga ilusamalt käib see asi. Rõõmus ei ole vast õige sõna siinkohal.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:15Ma küll teine külaline aga oletame, et elad aastaid inimesega koos ja lahku minnes teatad, et on uus armasrus ja siis surute rõõmsalt kätt/patsutate üksteist õlale(sest usaldad uut valikut), meenutate üksteise häid omadusi ja nii lihtsalt lähebki? Eeezy-beezy, nägemist?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:03Kui sa peaksid soovima teada kuidas ma mõtlen, siis mõtle kuidas sa mõtled ja siis tea, et ma mõtlen täpselt vastupidi kuidas sina mõtled. Keera eitused jaatuseks ja jaatused eituseks.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:00
Milleks selline võltslugupidamine? Ilmselt on sul mingi romantiseeritud väärettekujutus tekkinud meie kuulsuste lahkuminekutest, kus ühiselt teatakse sotsiaalmeedias, kui tänulikud üksteisele ollakse ja kindlasti ollakse üksteisega edaspidi suured sõbrad... Hästi palju ja hoolega läbi mõeldud "sisukaid" sõnu ja lauseid üksteise järel ritta pandud, mille sekka pisut luulelisust ja romantismi põimitud - bla, bla, blaaa...
Sinu jutus on ärapanemine, pole heasoovlikkust.
Kui armastad, siis soovid head teisele. Teine inimene ei ole asi ega omand, keda oma ego pärast kinni hoida või maha teha tema valikutes. Lahku ei pea minema kolmanda osapoole pärast sugugi. Nendest põhjustest/otsusest räägitakse ikka ENNE lahkuminekut, mitte ei lajatada lõplikult lahku minnes osutades või parastades, et "mul on uus armastus". See uus suhe ei omaks lahku minnes ka ju tähtsust.
Ma suhtlen kõikide oma inimestega sõbralikult edasi. Lihtsalt puudub paarisuhe.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 23:20Jah. Aga ilusamalt käib see asi. Rõõmus ei ole vast õige sõna siinkohal.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:15Ma küll teine külaline aga oletame, et elad aastaid inimesega koos ja lahku minnes teatad, et on uus armasrus ja siis surute rõõmsalt kätt/patsutate üksteist õlale(sest usaldad uut valikut), meenutate üksteise häid omadusi ja nii lihtsalt lähebki? Eeezy-beezy, nägemist?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:03
Kui sa peaksid soovima teada kuidas ma mõtlen, siis mõtle kuidas sa mõtled ja siis tea, et ma mõtlen täpselt vastupidi kuidas sina mõtled. Keera eitused jaatuseks ja jaatused eituseks.
Kui armastad, siis soovid head teisele. Teine inimene ei ole asi ega omand, keda oma ego pärast kinni hoida või maha teha tema valikutes. Lahku ei pea minema kolmanda osapoole pärast sugugi. Nendest põhjustest/otsusest räägitakse ikka ENNE lahkuminekut, mitte ei lajatada lõplikult lahku minnes osutades või parastades, et "mul on uus armastus". See uus suhe ei omaks lahku minnes ka ju tähtsust.
Mis mõttes ärapanemine?
Väga väga väga vähestel juhtudel on päriselt ka rahulik ja üksmeelne lahkuminek. Aga seda ka vaid siis, kui mõlemad sama tunnevad. Ehk, et mõlemal on tunded ammendunud. Üldjuhul ühel poolel ikka on valus.
Hmm, ok ideaalses maailmas mina ka näeks lahkuminekut niimoodi. Aga reaalses maailmas see siiski nii ei ole.
-
Külaline
Mõnele emale ei meeldi mistahes vihjed laste teemal. Olgu see "targutaja" siis teine ema või kolm last üles kasvatanud ämm. Nn vanatüdrukut on lihtsalt kõige kergem maha teha.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:54Ma ei usu, et ta TI on. Ta vb kasutab mingil määral selle abi aga ta jutt siiski on koguaeg ühene ja asjad, mida maininud, on samad. Osadel raske uskuda aga mina usun, et päriselus selline õnnetu inimene eksisteerib.
Mul oma tädi on vanatüdruk ja oh kuidas ta ikka oskab targutada suhete ja laste teemal. Endal tal lapsi poleja kusjuures on ta samasugune heietaja "ma siin ikka olen mõelnud" jne. Samasugune energiavampiir ja surnuks rääkija päriselus. Seega ma usun, et selliseid inimesi päriselt ka eksisteerib.
-
Külaline
Ehe näide, et mees petab lihtsalt niisama.
https://www.facebook.com/SoftWhiteUnder ... 7S9Ucbxw6v
https://www.facebook.com/SoftWhiteUnder ... 7S9Ucbxw6v
-
Külaline
Õudne! Mis jama sa ajad!? Liiga palju romantilisi filme vaadanud?Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 23:42 Selleks peab oskama armastada.
-
Külaline
Õige. Räägi, mida sa siis tänukingitusena andnud oled? Minimaalne vast selline tuhat ja lähme sinna poole miljoni kanti, ei hakka ju hulluks minema. Räägi, kuidas need lahkuminekuasjad lahendasid? Ja kas sada tuhat-kolmsada tuhat siia-sinna ei kõigutanud su elu üldse? Oled miljonär?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 23:20Jah. Aga ilusamalt käib see asi. Rõõmus ei ole vast õige sõna siinkohal.Guest kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:15Ma küll teine külaline aga oletame, et elad aastaid inimesega koos ja lahku minnes teatad, et on uus armasrus ja siis surute rõõmsalt kätt/patsutate üksteist õlale(sest usaldad uut valikut), meenutate üksteise häid omadusi ja nii lihtsalt lähebki? Eeezy-beezy, nägemist?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2025 00:03
Kui sa peaksid soovima teada kuidas ma mõtlen, siis mõtle kuidas sa mõtled ja siis tea, et ma mõtlen täpselt vastupidi kuidas sina mõtled. Keera eitused jaatuseks ja jaatused eituseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist