https://www.postimees.ee/8303907/fotolu ... ile-teregi
Ja noh… see “tere” asi on omaette lugu
Oot, kas ta jätkuvalt teeb seda? Peaministri ameti ajal pidin paraku Ansipiga nõustuma. Aga nüüd on Kallas enda jaoks oluliselt sobivamas ametis.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:14 Mul on piinlik, et sa täna enam muud ei suutnudki välha mõelda, mille kallal vinguda.
Ansip ise paneb Kallasele kogu aeg suva asjade eest puid alla, Kallas Ansipile minu teada mitte. Miks peakski Kallas teda tervitama? Miks peaks teesklema, et poliitkius on täitsa ok? Sinugi postitus on sama.
Ansip pole Kallase kohta enam midagi öelnud. 50-aastane naine (poliitik!) võiks olla paksema nahaga. “Tere” on viisakus, mis ei võta kelleltki tükki küljest.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:22
Oot, kas ta jätkuvalt teeb seda? Peaministri ameti ajal pidin paraku Ansipiga nõustuma. Aga nüüd on Kallas enda jaoks oluliselt sobivamas ametis.
Jakk või see, mis peaministrite kokkusaamisel toimus või ei toiminud, pole minu meelest avalikkuse asi.
Mis mõttes pole avalikkuse asi? See, kuidas meie riigi esindajad ametlikel üritustel riietuvad, on vägagi avalikkuse asi. Taavi Rõivas sai mäletatavasti palju tähelepanu oma kirjute sokkidega.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:22
Jakk või see, mis peaministrite kokkusaamisel toimus või ei toiminud, pole minu meelest avalikkuse asi.
Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:54Mis mõttes on see avalikkuse asi? Nagu päriselt!Mis mõttes pole avalikkuse asi? See, kuidas meie riigi esindajad ametlikel üritustel riietuvad, on vägagi avalikkuse asi. Taavi Rõivas sai mäletatavasti palju tähelepanu oma kirjute sokkidega.
Samuti peaministrite kokkutulek - kui ajakirjandus oli kohal, on tegemist avaliku üritusega.
Ma pole sugugi Rõivase fänn, vastupidi, aga riietuse võib see mees küll omale ISE selga valida. Keegi Maali Arukülast võib ju arvamust avaldada, aga keegi pole sunnitud teda tõsiselt võtma. Kui sa nüüd aru saad, mida mõtlen.
Omasid ei kritiseerita mitte meedia vahendusel, vaid silmast silma. See on eetika, see on konstruktiivsus, see on viisakus. Ansip ja Kallas on ühes erakonnas, järelikult omad - rääkimata Ansipi sidemetest vana Kallasega. Minu arust väga nõme. Sellise kriitika eesmärk on ennast upitada, mitte probleeme lahendada.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:37Ansip pole Kallase kohta enam midagi öelnud. 50-aastane naine (poliitik!) võiks olla paksema nahaga. “Tere” on viisakus, mis ei võta kelleltki tükki küljest.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:22
Oot, kas ta jätkuvalt teeb seda? Peaministri ameti ajal pidin paraku Ansipiga nõustuma. Aga nüüd on Kallas enda jaoks oluliselt sobivamas ametis.
Ansipil oli toona õigus - Kallas oli nõrk peaminister. Paraku pole tema soosik Michal palju paremaks osutunud.
Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 22:16Riigijuhtide riietus on alati avalikkuse tähelepanu püüdnud. Näiteks Boris Johnson oli igapäevaselt narualune oma sassis soengu ja halvasti istuvate ülikondadega. Sanna Marin riietus tööülesandeid täites alati korrektselt, aga sai kõvasti puid alla selle eest, mida vabal ajal kandis. Meeldib see sulle või mitte, aga nii lihtsalt on.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:54Mis mõttes on see avalikkuse asi? Nagu päriselt!Mis mõttes pole avalikkuse asi? See, kuidas meie riigi esindajad ametlikel üritustel riietuvad, on vägagi avalikkuse asi. Taavi Rõivas sai mäletatavasti palju tähelepanu oma kirjute sokkidega.
Samuti peaministrite kokkutulek - kui ajakirjandus oli kohal, on tegemist avaliku üritusega.
Ma pole sugugi Rõivase fänn, vastupidi, aga riietuse võib see mees küll omale ISE selga valida. Keegi Maali Arukülast võib ju arvamust avaldada, aga keegi pole sunnitud teda tõsiselt võtma. Kui sa nüüd aru saad, mida mõtlen.
Mul ka oli üks sugulane, kes räägib, et üks või teine ei öelnud tere, aga ise ta ju ka ei öelnud! Siis hakkab enda vabandamine, et vaatas kõrvale, ju siis ei tahtnud tere öelda, ma ka siis ei öelnud.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 22:12 Sul on kindlad andmed, et Ansip Kallast tervitas, aga Kallas Ansipit mitte? Ning pokaalidega sama lugu, Ansip läks naeratades Kallase poole kokku lööma, aga Kallas keeras selja? Sa ju keerad selle täpselt niipidi, nagu vaja, kas pole. Õigemini teevad seda ajakirjanikud ja sina paned kui lammas neile järele.
Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 22:24See, et miski on alati avalikkuse tähelepanu püüdnud ei tähenda, et see tegelikult avalikkuse asi oleks. Absoluutselt pole meie asi ei Jeltsini riietus ega Johnsoni kammimata juus, rääkimata sellest, mida mingi poliitik omaenda vabal ajal kannab!Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 22:16Riigijuhtide riietus on alati avalikkuse tähelepanu püüdnud. Näiteks Boris Johnson oli igapäevaselt narualune oma sassis soengu ja halvasti istuvate ülikondadega. Sanna Marin riietus tööülesandeid täites alati korrektselt, aga sai kõvasti puid alla selle eest, mida vabal ajal kandis. Meeldib see sulle või mitte, aga nii lihtsalt on.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:54
Mis mõttes on see avalikkuse asi? Nagu päriselt!
No jätke vähemalt surnud rahule!Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 23:06 Absoluutselt pole meie asi ei Jeltsini riietus ega Johnsoni kammimata juus, rääkimata sellest, mida mingi poliitik omaenda vabal ajal kannab!
See on sama loll teema, kui omal ajal Perekoolis "Piret Mürgi tukk", millest sai pikk ja kummaline heietus teise inimese soengu teemal.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 21:06 Kuidas teile meeldib? Jakk iseenesest on nagu on, aga lill seal peal on nagu mingi närakas tuust. Tundub olevat vildist tehtud, aga väga kole. Ja ta kannab seda juba aastaid, saan aru küll, et Ukraina värvid jne.
Mis sa mulle sellest räägid?
Sina tõid ju Jeltsini siia näiteks!Guest kirjutas: ↑14 Aug 2025 22:55 Mis sa mulle sellest räägid?
Vaata uuesti. Mina vastasin sellele, kes Jeltsini näiteks tõi.
Oi, minu viga hoopis. Millegipärast lugesin, et enne mind Jeltsinist räägiti. Aga oli Johnson.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tolmukübe ja 5 külalist