Milline on tore naine?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 11:35 Ei saa inimesed irooniast aru, vaidlevad täitsa tõsiselt vastu.
Mina ei usu küll, et see väikese suu ja küpsetaja tahtja irooniliselt seda mõtles. Mina tean palju selliseid mehi, kes hakkavad laduma: et olgu selline, teistsugune, kotlette peab hästi küpsetama, süüa armastama teha, korraarmastaja, suured tissid, austab meest. Ise on need vasjad muidugi tavaliselt mingid alla igasuguse arvestuse. Kunagi olin mingis FB tutvumisgrupis, seal sai ikka väga palju naerda iga päev. Näiteks kirjutas naine nõudmistesse, et võiks olla töökäiv inimene ilma alkoholiprobleemita, siis tuli nurinat, et naistel on ikka latt nii laes pidevalt. Aga ise lasid täpselt sellisel nimekirjal tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 12:22Kunagi olin mingis FB tutvumisgrupis, seal sai ikka väga palju naerda iga päev.
Issand, ma ühes sellises grupis kirjutatud teemasid lugesin mõned minutid ükskord ja kadusin sealt kabuhirmus. Jube, mis kontingent!
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 12:26
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 12:22Kunagi olin mingis FB tutvumisgrupis, seal sai ikka väga palju naerda iga päev.
Issand, ma ühes sellises grupis kirjutatud teemasid lugesin mõned minutid ükskord ja kadusin sealt kabuhirmus. Jube, mis kontingent!
Seal oli mitu sellist meest, kes kvalifitseeruks siinseteks jobumeesteks. Üks elas Soomes, vana mees, äärmiselt ebameeldiva oleku ja silmavaatega. Tegi iga päev teemasid mingite naisi halvustavate naljadega, näiteks rästik metsa vahel, et näe, ämm tuli metsas vastu vms. Raha vist oli, siis oli enesehinnang laes, kahjuks Soome naised sellist ei tahtnud. Iga päev tegi ka mingi teema, et noh, siin naisi ka on või kõik on mingid tilliõrritajad. Okse tuli peale, kui see sõna võttis. Ise oli paks, vana, kole, aga naist otsis kõvasti nooremat, saledat. Sellised teemad olid tal ka, et küll on vaalad ja vanamutid siin kõik koos. Üks oli kuskil maal puussepp ja täpselt sama jutt oli kui siinsel Revolvril. Välimus oli äärmiselt eemaletõukav. Ma paar päeva olin seal, siis lasin jalga, õudne kontingent. Siin veab, et nende ebameeldivate inimeste nägusid vähemalt ei näe.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:21
Guest kirjutas: 08 Aug 2025 12:26
Seal oli mitu sellist meest, kes kvalifitseeruks siinseteks jobumeesteks. Üks elas Soomes, vana mees, äärmiselt ebameeldiva oleku ja silmavaatega. Tegi iga päev teemasid mingite naisi halvustavate naljadega, näiteks rästik metsa vahel, et näe, ämm tuli metsas vastu vms. Raha vist oli, siis oli enesehinnang laes, kahjuks Soome naised sellist ei tahtnud. Iga päev tegi ka mingi teema, et noh, siin naisi ka on või kõik on mingid tilliõrritajad. Okse tuli peale, kui see sõna võttis. Ise oli paks, vana, kole, aga naist otsis kõvasti nooremat, saledat. Sellised teemad olid tal ka, et küll on vaalad ja vanamutid siin kõik koos. Üks oli kuskil maal puussepp ja täpselt sama jutt oli kui siinsel Revolvril. Välimus oli äärmiselt eemaletõukav. Ma paar päeva olin seal, siis lasin jalga, õudne kontingent. Siin veab, et nende ebameeldivate inimeste nägusid vähemalt ei näe.
Teise ringi grupist räägid?
Külaline

Küpsetada pidevalt tahab vaid paks naine, kellel õllevaadiga mees. Normaalne naine ei soovi meest saiaga nuumata.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:47 Küpsetada pidevalt tahab vaid paks naine, kellel õllevaadiga mees. Normaalne naine ei soovi meest saiaga nuumata.

Paksusest on asi ikka väga kaugel.

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... ks-maitsev
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 14:20
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 13:47 Küpsetada pidevalt tahab vaid paks naine, kellel õllevaadiga mees. Normaalne naine ei soovi meest saiaga nuumata.

Leidsid küll halva näite. Kui ta oleks mingi kodukana, kes ainult oma mehele iga päev oleks küpsetanud, ei teaks sa temast mitte midagi. Tal polegi meest, tema küpsetamine on äritegevus.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 12:22
Guest kirjutas: 08 Aug 2025 11:35 Ei saa inimesed irooniast aru, vaidlevad täitsa tõsiselt vastu.
Mina ei usu küll, et see väikese suu ja küpsetaja tahtja irooniliselt seda mõtles. Mina tean palju selliseid mehi, kes hakkavad laduma: et olgu selline, teistsugune, kotlette peab hästi küpsetama, süüa armastama teha, korraarmastaja, suured tissid, austab meest. Ise on need vasjad muidugi tavaliselt mingid alla igasuguse arvestuse. Kunagi olin mingis FB tutvumisgrupis, seal sai ikka väga palju naerda iga päev. Näiteks kirjutas naine nõudmistesse, et võiks olla töökäiv inimene ilma alkoholiprobleemita, siis tuli nurinat, et naistel on ikka latt nii laes pidevalt. Aga ise lasid täpselt sellisel nimekirjal tulla.
Miks nad küll omasugust ei otsi? Peavad nad omasuguseid (!) kehvadeks vôi?
Omasugustel on lihtsam üksteist môista vähemalt väärtushinnangutes.
Külaline

Miks nad küll omasugust ei otsi?
Pole näinud meest, kes ei otsiks ilusat ja noort, olgu ta ise ükskõik milline. Ise on vanad, ülekaalulised, alkoholiprobleemiga ja halva iseloomuga, aga see nüüd küll kedagi kuidagi ei takista.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 14:26

Leidsid küll halva näite. Kui ta oleks mingi kodukana, kes ainult oma mehele iga päev oleks küpsetanud, ei teaks sa temast mitte midagi. Tal polegi meest, tema küpsetamine on äritegevus.
Tal on alati mees olnud, võib-olla hetkel mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 14:46

Et ta kohvikut peab, ei tähenda, et ta oleks oma mehele iga päev küpsetav kodukana või oleks seda kunagi olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 15:02

Et ta kohvikut peab, ei tähenda, et ta oleks oma mehele iga päev küpsetav kodukana või oleks seda kunagi olnud.
Kas naine, kes igapäevaselt küpsetab, on kodukana?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Aug 2025 17:55
Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 15:02
Kas naine, kes igapäevaselt küpsetab, on kodukana?
Jah, sest kui ta soovib elus ka midagi saavutada ja firmat pidada, siis ta ei jõua iga päev küpsetada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 31 Juul 2025 12:32 Mõne inimese kohta kohe saad öelda, et ta on tore!
Mulle meeldib vahetu olek ja suhtlemine, avatus, optimistlikus, kerge samm, pehmus ja hellus. Meeldib, kui inimene on tema ise, tal on oma maailm ja ta ei otsi tähelepanu, ei lobise tühja. Siis see inimene tuleb, teeb sulle mõõdaminnes pai ja see soojus kiirgub sinusse. See on elukogenud pai. See on hea!
Sama. Aga neid inimesi pole palju. Hoopis rohkem on vastupidiseid näiteid - neid kes annavad mööda minnes vastu pead, et siis haiget tegemisest ennast paremini tunda... Aga selline on elu.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 31 Juul 2025 13:50 Eks võib rääkida küll, aga suurema osa meeste arvates on tore naine see, kes on noor ja kellel on suured tissid. Pai, elukogemus ja kerge samm ei mängi rolli.
Toredaim naine, keda kohtasin - just selline soe, päikeseline ja avatud - oli minust neli aastat vanem. Aga paraku juba abielus ja kahe lapse ema. Saime kiiresti ühele vaimsele ja emotsionaalsele rajale, kuid siis, ilmselt alateadlikult, hakkasime teineteist vältima. Kumbki meist polnud perelõhkuja...
Külaline

Kui nüüd rääkida küpsetamisest ja üldse söögist. Siis kas hea naine küpstab mehele maitsvaid magusaid ja rasvaseid küpsetisi ja rooge. Või tervislikke, mis ehk pole nii maitsvad. Aga on tervislikud.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 09:27 Kui nüüd rääkida küpsetamisest ja üldse söögist. Siis kas hea naine küpstab mehele maitsvaid magusaid ja rasvaseid küpsetisi ja rooge. Või tervislikke, mis ehk pole nii maitsvad. Aga on tervislikud.
Hea naise mees teeb ise süüa.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Aug 2025 19:51
Guest kirjutas: 07 Aug 2025 19:28
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 18:59
Aga ma tahaks teada mida naine vastu võiks saada?
Et kui ma tahaks hea mees olla naisele, siis mida teha.
Naist armastada. Nii vähe ongi õnneks vaja.
Armastaval mehel on ükskõik, palju see naine küpsetab või kas tal on suur suu. Selliste nimekirjade esitaja on tarbija, kes ei tea armastusest mitte midagi. Osta poest oma pirukaid, selleks ei ole vaja naist pidada.
Nii see just ongi. Hoian kaugele eemale neist nõudmiste esitajatest, sest kõigele lisaks ei saa nad olla intelligentsed. Sellele viitab nende "nõudmiste" jäikus. Kes nad sellised on enda arust?

Normaalne inimene on avatud meelega ja teatud piirini salliv teise puuduste suhtes. Isegi, kui pole kirglikku armastust, võib olla hoolivus ja sõprus, mis on enamgi väärt, eriti kui vanust juba ka on.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 16:19
Guest kirjutas: 07 Aug 2025 19:28

Naist armastada. Nii vähe ongi õnneks vaja.
Armastaval mehel on ükskõik, palju see naine küpsetab või kas tal on suur suu. Selliste nimekirjade esitaja on tarbija, kes ei tea armastusest mitte midagi. Osta poest oma pirukaid, selleks ei ole vaja naist pidada.
Nii see just ongi. Hoian kaugele eemale neist nõudmiste esitajatest, sest kõigele lisaks ei saa nad olla intelligentsed. Sellele viitab nende "nõudmiste" jäikus. Kes nad sellised on enda arust?

Normaalne inimene on avatud meelega ja teatud piirini salliv teise puuduste suhtes. Isegi, kui pole kirglikku armastust, võib olla hoolivus ja sõprus, mis on enamgi väärt, eriti kui vanust juba ka on.
Mis nimekirjadest või nõudmistest on jutt?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 19:52
Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 16:19

Mis nimekirjadest või nõudmistest on jutt?
Äkki loed teemat või peab sinu jaoks keegi kõik ümber jutustama, mis siin kirjutatud on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline