kõige ilusam ese teie kodus?

vana hea klassika
Külaline

kõige ilusam ese teie kodus?

Postitus Postitas Külaline »

mida vaadates alati hing rõõmustab?
Armastan kauneid esemeid ja neid on omajagu, aga kõige-kõige täiuslikum on üks klaasist linnuke.
Külaline

Raske on välja tuua vaid ühte eset, sest ilusaid asju mu kodus ikka leidub. Võibolla siis vanavanematelt päritud tugitool või hoopis kelim-mustriga vaip. Mõlemad meeldivad ning teevad mind alati rõõmsaks, kui õhtul väsinuna töölt koju naasen. Samas antiikne küünlajalg ja keraamikult tellitud lillepott on samuti ilusad. Minu jaoks käib eseme ilu ja selle emotsionaalne väärtus käsikäes, seega vist siis see ajalooga tugitool on ilusaim-armsaim.
Külaline

Mina
Külaline

Mulle meeldib, kui kodus on vähe asju, seega niisama nipsasjakesi mu kodus ei olegi. Kui praegu toas ringi vaatan, siis kõige ilusam on ehk üks lillevaas, selline suuremapoolne ja elegantne.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 13:23 Mulle meeldib, kui kodus on vähe asju, seega niisama nipsasjakesi mu kodus ei olegi. Kui praegu toas ringi vaatan, siis kõige ilusam on ehk üks lillevaas, selline suuremapoolne ja elegantne.
Tegelikult ilusad asjad ei peagi ju olema nipsasjad vaid täiesti tavalised tarbeesemed.
Külaline

Mulle meeldib disainmööbel ja muud disainitud tarbeesemed ja ega üks asi nagu ise polegi ilus. Kõige ilusam on tervik, kuhu iga asi sobitub ja mis jätab teatud mulje ja õhkkonna. Klaasist linnud ja muu selline nodi jätab täiesti külmaks, Pigem siis imetlen ilusat lille või mõnda looduses ettetulevat komponenti. Näiteks ükspäev tegin pilti ühest ohakast, see kasvas eraldi, oli imeilus taust, ta ise oli suur, võimas, imetlusväärsed värvid ja vormid. Oma kodu juures hindan kõige rohkem ümbrust, keskkonda, kus see on, seda loodust, seda imetlen iga päev.
Külaline

Lühter. Otsisin seda õiget kaua ja lõpuks leidsin Itaaliast.
Külaline

Otseselt eset vist niimoodi välja tuua ei olegi. Aga ma olen ülimalt rahul oma kodus olevate kardinatega 😂 ülimalt õdusaks teeb kodus olemise. Ja mulle meeldib ka heast materjalist ja ilus voodipesu. Seega magama minna on alati mõnus.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 14:29 Otseselt eset vist niimoodi välja tuua ei olegi. Aga ma olen ülimalt rahul oma kodus olevate kardinatega 😂 ülimalt õdusaks teeb kodus olemise. Ja mulle meeldib ka heast materjalist ja ilus voodipesu. Seega magama minna on alati mõnus.
Jah, need ongi need väikesed detailid, mis teevad kodust kodu.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

mu punane retrokülmlapp on nupsik.
Külaline

Trepp. Kohe-kohe on valmis. Must, tammest, disaintrepp, nullist kõik läbi mõeldud. Suurte massiivsete postidega, teisel korrusel ääristatud õhulise erikujulise sepisega. Põsepuu valgest tammest. Valgustus iga astme all, dimmerdatav. Trepi esimene massiivpost tõeliselt massiivne, kuldsete ornamentidega, suure kupliga. Homme saab valmis, piece of art.
Külaline

kana kirjutas: 12 Aug 2025 16:59 mu punane retrokülmlapp on nupsik.
Minu arust on need värvilised retrokümkapid (smeg?) nii maitsetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2025 18:40
Mulle ka ei meeldi. Ei need rösterid ega ka veekeetjad. Just need smegi omad. Aga kui inimene ise rahul on, palun väga. Teema ju sellest ongi, mis nende enda arust ilusaim nende enda kodus on 🙂
Külaline

Mul on mõned südamele armsad ja ilmselt ka üsna väärtuslikud maalid.
Külaline

Vanaisalt päranduseks saadud Wiiralti teos :)
Külaline

Kristall-lühter ja liiliad vaasis.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 18:40
armas kuulda, et see on kõige ilusam ese sinu kodus ja et sul funktsionaalse lugemisega nii hästi on. olen sinu üle rõõmus :)
Külaline

Pole ühtki just "kõige" ilusamat asja. Oleme 20 aasta jooksul oma majja valinud asjad, mis meile väga meeldivad, alates kohvitassist ja lõpetades vaibaga.
Aga kõige ilusam asi on vaade kõikidest akendest. Igas küljes mets ja põllud, päikesetõus ja loojang, lilleaed ja kaseallee.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 18:19 Trepp. Kohe-kohe on valmis. Must, tammest, disaintrepp, nullist kõik läbi mõeldud. Suurte massiivsete postidega, teisel korrusel ääristatud õhulise erikujulise sepisega. Põsepuu valgest tammest. Valgustus iga astme all, dimmerdatav. Trepi esimene massiivpost tõeliselt massiivne, kuldsete ornamentidega, suure kupliga. Homme saab valmis, piece of art.
Kas see on mingi nali?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 19:30 Vanaisalt päranduseks saadud Wiiralti teos :)
Ma ei ütleks, et Wiiralti teosed kuigi ilusad on. Huvitavad ehk. Huvitav näitusel vaadata, oma koju ei tahaks. Kui siis ehk kaameli pea.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 7 külalist