Väljakutsed
-
Külaline
No pain, no gain.
Kui tahad midagi - mida iganes - saavutada, siis tavaliselt tuleb ka pingutada ehk teha asju, mis on ebamugavad, nõuavad julgust, pingutust või distsipliini. Kui ei taha midagi saavutada, siis ei ole vajagi pingutada, ega keegi ei sunni.
Kui tahad midagi - mida iganes - saavutada, siis tavaliselt tuleb ka pingutada ehk teha asju, mis on ebamugavad, nõuavad julgust, pingutust või distsipliini. Kui ei taha midagi saavutada, siis ei ole vajagi pingutada, ega keegi ei sunni.
-
Külaline
Vägagi tõsiseltvõetav on. Nemad otsisid maailmast koroonaartikleid juba siis kui meie tähtsad spetsialistid rahva hirmu üle irvitasid ja väitsid, et koroona siia ei jõua. Isegi siis veel kui koroona juba lõuna-Euroopas oli levinud.
-
Külaline
-
Külaline
Pole kellelegi turja hüpanudki, miks end lambist nii puudutatuna tunned?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:03Ja mõni, kes ei jaga sama arvamust, paneb siia eestineni artikli lingi. No ja siis? Milleks turja hüpata?
Kroonika ja Delfi linke on siin lõputult, ei näe kuskilt, et need usaldusväärsemad oleks.
Muuseas, pooled neist räägivad samuti pidevalt suurest sõjaohust (keegi siin kurtis just selle üle).
Nagu selle portaali kohta tabavalt öeldi, tegemist on kremlimeelsete "alternatiivuudiste" outlet'iga. Sama usaldusväärne kui Uued Uudised, Lõunaeestlane, Objektiiv jms.
"Eestit kohe, kohe rünnatakse, Ukraina kohe-kohe kaotab sõja, Ukrainas on kõik annetused vasakule läinud, Venemaal on tulemas imerelv, ainult 5% sakslastest oleks nõus sõdima Venemaaga Baltikumi kaitseks...."
-
Külaline
Ja läks taaskord teema lappama ning muutus hoopis meediaarvustuse ja Tähismaade teemaks... perekooli fenomen on kenasti ka siia üle kandunud 
-
Külaline
SEda kirjutab eliitmeedia.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:38 "Eestit kohe, kohe rünnatakse,
-
Külaline
Sa oleks nagu esimest päeva foorumis.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:50 Ja läks taaskord teema lappama ning muutus hoopis meediaarvustuse ja Tähismaade teemaks... perekooli fenomen on kenasti ka siia üle kandunud![]()
-
Külaline
See on üks huvitav fenomen, et kohe, kui julged peavoolumeediast erineva arvamusega esineda oled kremlimeelne ja putinist. Arvamuste erisust Eestis olla ei tohi. Niipalju siis demokraatiast...Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:38 Pole kellelegi turja hüpanudki, miks end lambist nii puudutatuna tunned?![]()
Nagu selle portaali kohta tabavalt öeldi, tegemist on kremlimeelsete "alternatiivuudiste" outlet'iga. Sama usaldusväärne kui Uued Uudised, Lõunaeestlane, Objektiiv jms.
"Eestit kohe, kohe rünnatakse, Ukraina kohe-kohe kaotab sõja, Ukrainas on kõik annetused vasakule läinud, Venemaal on tulemas imerelv, ainult 5% sakslastest oleks nõus sõdima Venemaaga Baltikumi kaitseks...."
-
Külaline
Ei, aga mind ikka ja alati hämmastab, kuidas inimesed on suutelised niimoodi teemast kõrvale kalduma :O Justkui ei oskaks lugeda pealkirja..
-
Külaline
See siin ei ole koolikirjand, mida sa pead kindlal teemal kirjutama. Pea igas postituses hargneb teema mujale ära, harvad on pigem olukorrad, kus seda ei juhtu. Seda peaks iga foorumi kasutaja juba ammu teadma ja selle üle mitte imestama.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 12:15Ei, aga mind ikka ja alati hämmastab, kuidas inimesed on suutelised niimoodi teemast kõrvale kalduma :O Justkui ei oskaks lugeda pealkirja..
-
Külaline
Minu arust läheb teema lappama siis, kui algne teema on ennast ammendanud ja lisada pole midagi.
-
Külaline
Vot see on kirglik reaktsioon lausejupile. Kas hommikul äsad kah esimesele vastutulijale paremsirge? Sest sulle tundub, et ta lihtsalt käib hullunult ringi?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 00:28Mida nad sulle teinud on, et nii hullunult vihkad?Külaline kirjutas:Kes seda eestineni siia igale poole topib?
-
Külaline
Loomulikult on väljakutsed vajalikud neile, kes seda oma ellu vajavad ja tahavad/ootavad.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Aug 2025 15:19 Mis te arvate, kas need on vajalikud? Minu arust mitte, saab ka niisama oma elu ära elatud. Vene ajal ei räägitud midagi väljakutsetest, ja elu läks edasi. Need väljakutsed on lihtsalt vist mingi trend, kes ei suuda stabiilset elu elada, need siis tegelevad nendega. Aga kvaliteetseks eluks need vajalikud pole.
Kõik ei ole ühe puuga löödud.
Mina isiklikult ei vaja ka neid oma ellu. Mulle meeldib pigem vaikselt omaette rahulik kulgemine ja stabiilsus. Ehk siis olen ambitsioonitu ja igav, nagu mu eks ütles
Aga saan aru, et on inimesi, kes vajavad oma ellu just adrenaliini, närvikõdi ja uusi väljakutseid pidevalt.
-
Külaline
Ambitsioonitu ja igav... Oleks huvitav teada, mida silmapaistvat ja edumeelset on vahepeal su eks siis teinud? Kas on siis tõepoolest väga kõrgele lennanud?Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 14:09Loomulikult on väljakutsed vajalikud neile, kes seda oma ellu vajavad ja tahavad/ootavad.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Aug 2025 15:19 Mis te arvate, kas need on vajalikud? Minu arust mitte, saab ka niisama oma elu ära elatud. Vene ajal ei räägitud midagi väljakutsetest, ja elu läks edasi. Need väljakutsed on lihtsalt vist mingi trend, kes ei suuda stabiilset elu elada, need siis tegelevad nendega. Aga kvaliteetseks eluks need vajalikud pole.
Kõik ei ole ühe puuga löödud.
Mina isiklikult ei vaja ka neid oma ellu. Mulle meeldib pigem vaikselt omaette rahulik kulgemine ja stabiilsus. Ehk siis olen ambitsioonitu ja igav, nagu mu eks ütlesaga teadlikult ja mulle sobib nii. Elan täiesti tavalist elu, mis mulle sobib. Ei, ma passi nelja seina vahel aga mulle piisab vähesest.
Aga saan aru, et on inimesi, kes vajavad oma ellu just adrenaliini, närvikõdi ja uusi väljakutseid pidevalt.
-
Külaline
-
Külaline
Lamemaalaste arvamuse mittetolereerimine ei tähenda demokraatia puudumist.Guest kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:56See on üks huvitav fenomen, et kohe, kui julged peavoolumeediast erineva arvamusega esineda oled kremlimeelne ja putinist. Arvamuste erisust Eestis olla ei tohi. Niipalju siis demokraatiast...Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2025 11:38 Pole kellelegi turja hüpanudki, miks end lambist nii puudutatuna tunned?![]()
Demokraatia on valitsemisvorm, mille tunnuseks on kodanike osalemine poliitikas, võimude lahusus ja tasakaalustatus, seaduse ülimuslikkus ning inim- ja kodanikuõiguste austamine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist