Kas säärtele saab teha rasvaimu?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kas säärtele saab teha rasvaimu?

Postitus Postitas Külaline »

Mul on probleem säärtega - need oleks nagu teise inimese küljest võetud ja mulle alla kruvitud. Isegi kui olen muidu parimas vormis, on mu sääred ikkagi rasvasevõitu ja jämedad. Eks jalakont ole ka mul muidugi tugevam, aga tundub, et mul kipub kuidagi säärtele rasv ladestuma. Kas säärtele tehakse rasvaimu? On kellelgi kogemust?
Külaline

Ei saa. Saab ainult peale.
Külaline

Kui väga lihases sääred, siis läheb raskeks.
Külaline

Ikka peaks saama teha. Aga välistada tuleks ka lipoödeem. Seda ravitakse pigem kompressiooniraviga. Hullematel juhtudel sekkutakse ka kirurgiliselt aga see haigus on ravimatu, seega rasvaimu ei ole jätkusuutlik lahendus.
Külaline

Vastus: ei saa. Sääred on sellised, nagu nad on looduse poolt antud, ise midagi teha ei saa. Masajalg jääb masajalaks.
Külaline

Selle kohta on isegi omaette väljend - sammasjalg. Seda ravida pole võimalik, see kas on või seda pole. Sammasjalg on see, kui jalg ei lähe pahkluust peenikeseks, vaid jääb paksuks. Need on sellised jubedad, inetud jalad, mis näevad välja nagu pakud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2025 19:31 Vastus: ei saa. Sääred on sellised, nagu nad on looduse poolt antud, ise midagi teha ei saa. Masajalg jääb masajalaks.
Eestis ilmselt ei tehta.
Ma elan Soomes ja siin küll tehakse. Google otsingis mul tulevad kõigepealt siinsed vastused.
Pilt

Sairaala Innova lehelt pilt.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Aug 2025 19:43 Selle kohta on isegi omaette väljend - sammasjalg. Seda ravida pole võimalik, see kas on või seda pole. Sammasjalg on see, kui jalg ei lähe pahkluust peenikeseks, vaid jääb paksuks. Need on sellised jubedad, inetud jalad, mis näevad välja nagu pakud.
Oled sina vast meeldiv inimene :roll:

Mu sääred ei ole terves ulatuses muide ühtlase paksusega, nii et oma pakkudega paned mööda.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Aug 2025 22:32
Külaline kirjutas: 10 Aug 2025 19:31 Vastus: ei saa. Sääred on sellised, nagu nad on looduse poolt antud, ise midagi teha ei saa. Masajalg jääb masajalaks.
Eestis ilmselt ei tehta.
Ma elan Soomes ja siin küll tehakse. Google otsingis mul tulevad kõigepealt siinsed vastused.
Pilt

Siit pildi pealt ma vaatan, et vahe on siiski minimaalne. Maksad tuhandeid ja siis tulemus on selline nii ja naa. Pigem oleks vist parem kanda vastavat riietust ja keegi ei märka sellist iluviga. Näiteks Saagimil ei ole ka ilusad jalad, aga kannab pükse ja maani seelikuid, keegi pole iialgi tähelegi pannud, et see kuidagi välimust kahjustaks.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Aug 2025 13:44
Eestis ilmselt ei tehta.
Pilt

Siit pildi pealt ma vaatan, et vahe on siiski minimaalne. Maksad tuhandeid ja siis tulemus on selline nii ja naa. Pigem oleks vist parem kanda vastavat riietust ja keegi ei märka sellist iluviga. Näiteks Saagimil ei ole ka ilusad jalad, aga kannab pükse ja maani seelikuid, keegi pole iialgi tähelegi pannud, et see kuidagi välimust kahjustaks.
Sellel pildil pole tõesti peaaegu mingit vahet, eriti tagantvaates on jalad täpselt samasugused.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Aug 2025 13:49
Guest kirjutas: 11 Aug 2025 13:44

Eestis ilmselt ei tehta.
Pilt

Sellel pildil pole tõesti peaaegu mingit vahet, eriti tagantvaates on jalad täpselt samasugused.
Pahkluude ümbert on küll vahe ikka väha suur minu arust. Aga ega selle imuga ka imet tee. Säärtele ju ei kogune väga rasva, kui just tõesti see ebanormaalne haiguslik seisund pole.
Külaline

Selle Soome pildilt küll midagi ei muutunud, pärast pildil tunduvad isegi koledamad.
Kas teemaalgataja treenib jõusaalis või kust oma parima vormi saad?
Külaline

https://estmedica.ee/esteetilised-teenu ... eriga-pal/
Külaline

Pahkluude ümbert on küll vahe ikka väha suur minu arust.
Tegelikult on vahe väga väike. Ma alguses vaatasin, et mingid võrud on pahkluu ümber, et see kortsus nahk on vähemalt läinud, aga tegelikult on need markeriga märgitud kohad, kust ta midagi teeb. Kui juba piltide pealt võrdlemisel on raske vahet leida, siis päriselus ei märka vahet mitte keegi. Sellel naisel on protseduur küll täiesti mõttetu olnud.
Külaline

Jõusaalis saab säärejooksu paremaks.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 10:10 Jõusaalis saab säärejooksu paremaks.
Vbl peenikesed jalad saab veits paremaks, vastupidi küll mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Aug 2025 23:09
Guest kirjutas: 10 Aug 2025 19:43 Selle kohta on isegi omaette väljend - sammasjalg. Seda ravida pole võimalik, see kas on või seda pole. Sammasjalg on see, kui jalg ei lähe pahkluust peenikeseks, vaid jääb paksuks. Need on sellised jubedad, inetud jalad, mis näevad välja nagu pakud.

Mu sääred ei ole terves ulatuses muide ühtlase paksusega, nii et oma pakkudega paned mööda.
Meeldiv või mitte, aga ta rääkis ju tõtt. Tõde on ebameeldiv, mitte selle väljaütleja, eksju.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 19:42Meeldiv või mitte, aga ta rääkis ju tõtt. Tõde on ebameeldiv, mitte selle väljaütleja, eksju.
Need suured "tõe" väljaütlejad on sageli ikka väga ebameeldivad.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Aug 2025 19:42
Guest kirjutas: 10 Aug 2025 23:09

Meeldiv või mitte, aga ta rääkis ju tõtt. Tõde on ebameeldiv, mitte selle väljaütleja, eksju.
See pole mingi tõde, vaid taktitundetus. Aga ega need nn. otsekohesed inimesed sellest vist aru saagi. Või mis kasu sellest sinu "tõest" antud olukorras on? Keda see aitab?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Aug 2025 16:22 Mul on probleem säärtega - need oleks nagu teise inimese küljest võetud ja mulle alla kruvitud. Isegi kui olen muidu parimas vormis, on mu sääred ikkagi rasvasevõitu ja jämedad. Eks jalakont ole ka mul muidugi tugevam, aga tundub, et mul kipub kuidagi säärtele rasv ladestuma. Kas säärtele tehakse rasvaimu? On kellelgi kogemust?
Võib olla oled liiga kriitiline oma välimuse suhtes? Kui oled tõesti heas vormis, ei tohiks jalgadel olla liigset rasva. Võib olla hoopis lümfiprobleemid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist