Hinnad turgudel

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 23:26 Tänapäeval on talunikud nii peenelt spetsialiseerunud, et kui mõnd tunnedki siis sellelt küll kõike osta ei saa.
Mina tean üht maasikakasvatajat talunikku. Tema on ikka väga ärile orienteeritud ja tuttavatele müüb pigem kallimalt kui odavamalt midagi annab.
Külaline

Kunagi otsisin maasikate ise korjamise võimalust ja selgus, et siis peaksin rohkem maksma kui korjatuid ostes.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Mina olen tartlane ja ei tea, kas tohingi siin teemas sõna võtta, aga kui Tartus avaturul on mureli kilohind 7-8 € ja Lõunakeskuse Taluturul lausa 12-13 €, siis Maximas on see juba vist 2 nädalat püsinud 3.99 ja Maxima murelid on imehead, kõvad, värsked, suured, magusmõrkjad - nii nagu murelid peavad olema, ja ei ole valmis pakitud, vaid saab ise kastist noppida. Ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks ma mingi turusuhtlemise või muu sellise jaoks peaksin neid mureleid turult 2x kallimalt ostmas käima. Täiesti mõttetu, kusjuures kord ka maitsesin neid kõige kallimaid seal Lõunaka juures ja nad olid vesised ja pehmed, hind aga ei tea kus kõrgustes.
Külaline

Kas kukeseeni on turul ja kui on, siis mis kg maksab?
külaline

Postitus Postitas külaline »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:17 Kas kukeseeni on turul ja kui on, siis mis kg maksab?
On, ilusad ja suured, 25€
Külaline

külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:38
Kas kukeseeni on turul ja kui on, siis mis kg maksab?
On, ilusad ja suured, 25€
[/quote]

Kus turul nii hästi? Eelmisel nädalal olid Tallinna turgudel tumedaks, krimpsu tõmbunud sodid.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:17 Kas kukeseeni on turul ja kui on, siis mis kg maksab?
N6mme turul 15 eur kg Lati kukeseened.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist