Libauudised

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Libauudised

Postitus Postitas Külaline »

Nägin just Facebookis libauudist, et Celine Dion on surnud. Mingi aeg tagasi liikus sarnane uudis ühe teise artisti kohta. Kes küll midagi nii nõmedat liikvele laseb ja mis selle mõte on?
Külaline

Sait, kus seda uudist jagati on mingi imeliku nimega FaithTap-Trending. Tuttav jagas ja juba on seal all ka mõned nutused kommentaatid. Mõned vist tõesti usuvad kõike, mida netist loevad. 🤦‍♂️
Külaline

Klikid. Selle pealt seal USAs teenivad. Mulle ka aegajalt söödab mingeid libauudiseid FB-s. Aga ma kunagi ei võta lahti neid linke. Enne kannatab kommentaare lugeda.
Külaline

Klikid tähendavad ju raha, mis siin keerulist.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Aug 2025 23:48 Klikid tähendavad ju raha, mis siin keerulist.
No okei, aga kuidas see siis ikkagi toimib? Oletame, et ma panen püsti mingi peene nimega tasuta saidi, kuhu toodan libauudiseid. Siis hakkan seda FBs jagama. Inimesed klikivad ja jagavad. Kuna tegu on libauudiseid tootva lehega, siis reklaami on sellise lehe kaudu raske müüa. Kuskohast see raha mulle sel juhul tuleb? Ainult lehele klikkimine ju raha ei tooda.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2025 06:48Kuskohast see raha mulle sel juhul tuleb? Ainult lehele klikkimine ju raha ei tooda.
Jõuad lehele, mis on ühtlasi osa nt Google Networkist. Seal näidatakse reklaame ka. Ja Google maksab klikkide eest.
Külaline

Mina olen samasugust uudist näinud Silvester Stallone kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2025 10:15 Mina olen samasugust uudist näinud Silvester Stallone kohta.
Olen näinud Brian Adamsi kohta paar aastat tagasi. Minu mäletamist mööda läks selle õnge isegi üks eesti väljaanne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist