Kas tänapäeval toimubki see nii varakult?
-
Külaline
Ei toimu! ja see tüdruk ei taha su pojaga seksida, vaid sõber olla. Mammi, ära mõtle üle.
-
Külaline
Kuidas saab üle mõelda, kui sõnumis oli kirjas, et kas ta on vaba, et hakkata tema poisssõbraks. Enne seda mõnda aega kirjutas, et ta on mu pojast sisse võetud ja et kas tema talle ka vastu meeldib.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:15 Ei toimu! ja see tüdruk ei taha su pojaga seksida, vaid sõber olla. Mammi, ära mõtle üle.
Laps ise näitas mulle neid sõnumeid, sest ei osanud midagi vastata. Ta ütles, et talle pole veel keegi sellisel tasandil meeldinud ja tüdruksõpra ehk tahaks nii umbes 14 aastaselt.
-
Külaline
Ega nemad ei mõtle selle poiss-sõbra all, et voodisse peaks minema. Niisama käivad koos ringi ja äkki võtavad käest kinni. Sina mõtled oma rikutuse tasemelt.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:54Kuidas saab üle mõelda, kui sõnumis oli kirjas, et kas ta on vaba, et hakkata tema poisssõbraks. Enne seda mõnda aega kirjutas, et ta on mu pojast sisse võetud ja et kas tema talle ka vastu meeldib.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:15 Ei toimu! ja see tüdruk ei taha su pojaga seksida, vaid sõber olla. Mammi, ära mõtle üle.
Laps ise näitas mulle neid sõnumeid, sest ei osanud midagi vastata. Ta ütles, et talle pole veel keegi sellisel tasandil meeldinud ja tüdruksõpra ehk tahaks nii umbes 14 aastaselt.
-
Külaline
Sa oled ikka puha sooda. 12 ei mõtle selle küsimusega, et kohe kabistama hakata! Tundub, et sa ise pole ühtegi oma laste raamatuid ega sarja näinud, mida selles vanuses poissõber tähendaks. Lihtsalt lähemat sõpra, kes meeldib rohkem kui teised sõbrad, käehoidmine ja musi on max. Pojale soovita, et ütelgu tüdrukule viisakalt, aga kindlalt ära, et sellest ei tule midagi.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:54Kuidas saab üle mõelda, kui sõnumis oli kirjas, et kas ta on vaba, et hakkata tema poisssõbraks. Enne seda mõnda aega kirjutas, et ta on mu pojast sisse võetud ja et kas tema talle ka vastu meeldib.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:15 Ei toimu! ja see tüdruk ei taha su pojaga seksida, vaid sõber olla. Mammi, ära mõtle üle.
-
Külaline
Olen TA.
Oh, kuidas ma nüüd siis oma mõtted kokku võtan.
Ei ma "selle" all üldse mõelnud seksi. Lugege teemaalgatus ka läbi.
Mina olen muodihi juba rikutud, sest ma ole täiskasvanud.
Point oligi selles, et mu poeg ei ole üldse veel isegi valmis veel ka käest kinni hoidma tüdrukuga või niisama omavahel chillima.
Me räägime väga palju igasugustest maailma asjadest ja ma olen väga tänulik, et ta üldse usaldas mulle näidata ise neid sõnumeid ja ta teab mis on seks ja musitamine ja poisi-tüdruku vaheline meeldimine. Ta on väga häbelik.
Ma näen ise ka, et ta on väga ebaküps isegi platoonilise tüdruksõbra jaoks. Ja ma toetan teda.
Vara all ma ka mõtlen enda aega sel vanusel , kus mina selles vanuses ka tõesti veel alles niiöelda nukkudega mängisin ja poisssõpradele ei mõelnud.
Aga no ma ise olin ka väga hiline küpseja tänapäeva mõistes.
Point oligi selles, et mu poeg ei ole üldse veel isegi valmis veel ka käest kinni hoidma tüdrukuga või niisama omavahel chillima.
Me räägime väga palju igasugustest maailma asjadest ja ma olen väga tänulik, et ta üldse usaldas mulle näidata ise neid sõnumeid ja ta teab mis on seks ja musitamine ja poisi-tüdruku vaheline meeldimine. Ta on väga häbelik.
Ma näen ise ka, et ta on väga ebaküps isegi platoonilise tüdruksõbra jaoks. Ja ma toetan teda.
Vara all ma ka mõtlen enda aega sel vanusel , kus mina selles vanuses ka tõesti veel alles niiöelda nukkudega mängisin ja poisssõpradele ei mõelnud.
-
Külaline
No kui su poeg ei soovi kellegagi "käia" (st käest kinni hoida ja koolist koos koju tulles jäätist süüa jms), siis las ta ütlebki sellele tüdrukule nii.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 22:22 Olen TA.
Kusjuures "tänapäev" ei tähenda üldse, et vot nüüd kõik pidavat kangesti seksida tahtma. Ei ole nii. Kõik oleneb ikka konkreetsetest inimestest. Ka minu praegu teismeline tütar on olnud pigem hiline küpseja, 14-aastaselt vaatas veel põrsas Peppa multikaid ja magas voodis koos kaisukaruga, ning kui üks keskealisest onust tuttav aasides uuris, et kas peikat ka on?, siis hüüatas: "Iuuu!"
-
Külaline
Väga imelik jutt. Alati on olnud neid, kes küpsevad varem ja kes hiljem. Poisid küpsevad keskmiselt kaks aastat hiljem kui tüdrukud. Tänapäevaga pole sellel absoluutselt midagi pistmist.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 22:22 Olen TA.
-
Külaline
Mu 12-a tütrele ajas ka üks kutt ligi, muudkui tahtis, et musitame ja tule voodisse, kõik ju teevad! Tütar kaebas mulle korduvalt muret, algul ei uskunud, kuni kogemata ise kuulsin poisi lunimist pealt.
Ei taha kellelegi halvasti öelda, aga just mõned poegade emad kipuvad miskipärast arvama, et kõikide tüdrukute eluunistus on tema pojale küüned taha ajada ja ta võimalikult varakult voodisse meelitada. Ehkki tegelikkus kipub olema pigem vastupidine. Ja kui ca 12-a tüdruk tahabki poisiga käia, siis tähendab see talle tõepoolest koos käimist, st käest kinni jalutamist vms.
Ei taha kellelegi halvasti öelda, aga just mõned poegade emad kipuvad miskipärast arvama, et kõikide tüdrukute eluunistus on tema pojale küüned taha ajada ja ta võimalikult varakult voodisse meelitada. Ehkki tegelikkus kipub olema pigem vastupidine. Ja kui ca 12-a tüdruk tahabki poisiga käia, siis tähendab see talle tõepoolest koos käimist, st käest kinni jalutamist vms.
-
Külaline
Või näidata, et mul on ka kuttKülaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 12:43 Ja kui ca 12-a tüdruk tahabki poisiga käia, siis tähendab see talle tõepoolest koos käimist, st käest kinni jalutamist vms.
-
Külaline
Miks su tütar sellise poisiga siis pidevalt kokku puutub, kes teda voodisse tahab tirida ja koguni sinu kuuldes seda teeb? Ärgu suhelgu siis sellise poisiga. Jaa, kindlasti on poiste emad süüdi, et selline poiss sinu tütre "sõbraks" on. Neid voodissemeelitajaid on nii poiste kui tüdrukute hulgas, ei tasuks niimoodi ühe poisi põhjal üldistada. Ilmselt on see poiss vanem kui 12. Sina võiks oma tütrele rääkida, et ärgu suhelgu vanemate poistega ja kui keegi millegagi peale käib, mis talle ei meeldi, siis öelgu konkreetne ei ja ärgu suheldus selliste inimestega.Ei taha kellelegi halvasti öelda, aga just mõned poegade emad kipuvad miskipärast arvama, et kõikide tüdrukute eluunistus on tema pojale küüned taha ajada ja ta võimalikult varakult voodisse meelitada. Ehkki tegelikkus kipub olema pigem vastupidine.
-
Külaline
Kust sa seda võtad, et minu tütrele ajavad pidevalt ligi seksinäljas vanemad poisid? Kumbagi väidet pole ma toonud välja mitte kusagil. Tegelikult pärineb too jutt poegade emade suhtumisest hoopis minu emalt. Juba viiekümnendatel oli sama teema - kui teismeline tüdruk rasedaks jäi, siis käis poja ema tüdruku kodus karjumas, et küllap see oligi tüdruku ainus soov ja eesmärk - sokutada tema pojale titt kaela ja rikkuda sellega poja elu igaveseks ära. Teised inimesed nägid asja siiski natuke teisest vaatevinklist.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:03Miks su tütar sellise poisiga siis pidevalt kokku puutub, kes teda voodisse tahab tirida ja koguni sinu kuuldes seda teeb? Ärgu suhelgu siis sellise poisiga. Jaa, kindlasti on poiste emad süüdi, et selline poiss sinu tütre "sõbraks" on. Neid voodissemeelitajaid on nii poiste kui tüdrukute hulgas, ei tasuks niimoodi ühe poisi põhjal üldistada. Ilmselt on see poiss vanem kui 12. Sina võiks oma tütrele rääkida, et ärgu suhelgu vanemate poistega ja kui keegi millegagi peale käib, mis talle ei meeldi, siis öelgu konkreetne ei ja ärgu suheldus selliste inimestega.Ei taha kellelegi halvasti öelda, aga just mõned poegade emad kipuvad miskipärast arvama, et kõikide tüdrukute eluunistus on tema pojale küüned taha ajada ja ta võimalikult varakult voodisse meelitada. Ehkki tegelikkus kipub olema pigem vastupidine.
-
Külaline
Veel hullem. Sinu ema viiekümnendatel oli mingil arvamusel, sest emad käisid kodus karjumas ja nüüd sina kuulutad, et nii on. Väga kummaline jutt sul.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 07:51Kust sa seda võtad, et minu tütrele ajavad pidevalt ligi seksinäljas vanemad poisid? Kumbagi väidet pole ma toonud välja mitte kusagil. Tegelikult pärineb too jutt poegade emade suhtumisest hoopis minu emalt. Juba viiekümnendatel oli sama teema - kui teismeline tüdruk rasedaks jäi, siis käis poja ema tüdruku kodus karjumas, et küllap see oligi tüdruku ainus soov ja eesmärk - sokutada tema pojale titt kaela ja rikkuda sellega poja elu igaveseks ära. Teised inimesed nägid asja siiski natuke teisest vaatevinklist.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:03Miks su tütar sellise poisiga siis pidevalt kokku puutub, kes teda voodisse tahab tirida ja koguni sinu kuuldes seda teeb? Ärgu suhelgu siis sellise poisiga. Jaa, kindlasti on poiste emad süüdi, et selline poiss sinu tütre "sõbraks" on. Neid voodissemeelitajaid on nii poiste kui tüdrukute hulgas, ei tasuks niimoodi ühe poisi põhjal üldistada. Ilmselt on see poiss vanem kui 12. Sina võiks oma tütrele rääkida, et ärgu suhelgu vanemate poistega ja kui keegi millegagi peale käib, mis talle ei meeldi, siis öelgu konkreetne ei ja ärgu suheldus selliste inimestega.Ei taha kellelegi halvasti öelda, aga just mõned poegade emad kipuvad miskipärast arvama, et kõikide tüdrukute eluunistus on tema pojale küüned taha ajada ja ta võimalikult varakult voodisse meelitada. Ehkki tegelikkus kipub olema pigem vastupidine.
-
Külaline
Pole minu ema jutt ega ka näide mu tütrega kaugeltki ainukesed sarnased. Juba su enda ülivalulik reaktsioon näitab, et mingi kamm neil poegade emadel selle teemaga ikka kipub olema. Muidugi mitte kõigil, aga nii mõnelgi. Saa juba üle - seksimine ja rasedaks jäämine ei ole 11-aastaste tüdrukute eluunistus, päriselt. Käest kinni käia meeldib, see on teine asi.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 08:37Veel hullem. Sinu ema viiekümnendatel oli mingil arvamusel, sest emad käisid kodus karjumas ja nüüd sina kuulutad, et nii on. Väga kummaline jutt sul.Guest kirjutas: ↑08 Aug 2025 07:51Kust sa seda võtad, et minu tütrele ajavad pidevalt ligi seksinäljas vanemad poisid? Kumbagi väidet pole ma toonud välja mitte kusagil. Tegelikult pärineb too jutt poegade emade suhtumisest hoopis minu emalt. Juba viiekümnendatel oli sama teema - kui teismeline tüdruk rasedaks jäi, siis käis poja ema tüdruku kodus karjumas, et küllap see oligi tüdruku ainus soov ja eesmärk - sokutada tema pojale titt kaela ja rikkuda sellega poja elu igaveseks ära. Teised inimesed nägid asja siiski natuke teisest vaatevinklist.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:03
Miks su tütar sellise poisiga siis pidevalt kokku puutub, kes teda voodisse tahab tirida ja koguni sinu kuuldes seda teeb? Ärgu suhelgu siis sellise poisiga. Jaa, kindlasti on poiste emad süüdi, et selline poiss sinu tütre "sõbraks" on. Neid voodissemeelitajaid on nii poiste kui tüdrukute hulgas, ei tasuks niimoodi ühe poisi põhjal üldistada. Ilmselt on see poiss vanem kui 12. Sina võiks oma tütrele rääkida, et ärgu suhelgu vanemate poistega ja kui keegi millegagi peale käib, mis talle ei meeldi, siis öelgu konkreetne ei ja ärgu suheldus selliste inimestega.
-
Külaline
Kas ma olen kordagi väitnud, et 11 aastaste tüdrukute eluunistus on seksida? Veel vähem on see eluunistus 11 aastastel poistel, kes küpsevad keskmisel t kaks aastat hiljem kui tüdrukud. Minul polegi poega, minu isikut pole mõtet rünnata. Lihtsalt su jutt on nii rumal.Pole minu ema jutt ega ka näide mu tütrega kaugeltki ainukesed sarnased. Juba su enda ülivalulik reaktsioon näitab, et mingi kamm neil poegade emadel selle teemaga ikka kipub olema. Muidugi mitte kõigil, aga nii mõnelgi. Saa juba üle - seksimine ja rasedaks jäämine ei ole 11-aastaste tüdrukute eluunistus, päriselt. Käest kinni käia meeldib, see on teine asi.
-
Külaline
Esiteks, ma ei ründa sind. Ründasid ja isiklikuks muutusid sina ise.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 08:56Kas ma olen kordagi väitnud, et 11 aastaste tüdrukute eluunistus on seksida? Veel vähem on see eluunistus 11 aastastel poistel, kes küpsevad keskmisel t kaks aastat hiljem kui tüdrukud. Minul polegi poega, minu isikut pole mõtet rünnata. Lihtsalt su jutt on nii rumal.Pole minu ema jutt ega ka näide mu tütrega kaugeltki ainukesed sarnased. Juba su enda ülivalulik reaktsioon näitab, et mingi kamm neil poegade emadel selle teemaga ikka kipub olema. Muidugi mitte kõigil, aga nii mõnelgi. Saa juba üle - seksimine ja rasedaks jäämine ei ole 11-aastaste tüdrukute eluunistus, päriselt. Käest kinni käia meeldib, see on teine asi.
Teiseks see äraleierdatud lause: "Tüdrukud küpsevadki kiiremini kui poisid!" on muideks vägistajate lemmikargument. Noormees moosib tütarlast endaga seksima tavaliselt just seda ettekäänet kasutades, öeldes: "Kuna tüdrukud küpsevad kiiremini kui poisid, siis sa tegelikult ei olegi 11-aastane, vaid sa oled sisuliselt juba 13! Kõik 13-aastased tüdrukud teevad seda."
Seega võib too äraleierdatud lause ohtlikuks osutuda. Teiseks ei tohiks panna lastele peale koormat näida iga hinna eest oma vanusest vanem. Väga paljud 11-aastased tüdrukud mängivad siiski veel nukkudega ja kui nüüd keegi tuleb teatama, et "tegelikult oled sa juba 13!", mõjub see survestamisena olla teistsugune. Lisaks, kes siin peaks olema 11-aastasega võrreldes 2 aastat arengust ees või taga, ehk miks peaks just 11-a tüdruk olema nagu 13, äkki on hoopis 11-a poisid 9-a tasemel?
-
Külaline
See on üsna jabur väideKülaline kirjutas: ↑09 Aug 2025 14:03Teiseks see äraleierdatud lause: "Tüdrukud küpsevadki kiiremini kui poisid!" on muideks vägistajate lemmikargument. Noormees moosib tütarlast endaga seksima tavaliselt just seda ettekäänet kasutades, öeldes: "Kuna tüdrukud küpsevad kiiremini kui poisid, siis sa tegelikult ei olegi 11-aastane, vaid sa oled sisuliselt juba 13! Kõik 13-aastased tüdrukud teevad seda."
-
Külaline
Su jutt läheb aina haigemaks. Mitte keegi peale seksuaalpervertide sellist juttu ei aja. Päriselt oled ema või? Ma arvam, et mitte, ajad siin lihtsalt mingit idiootlikku pläma. Meenutab Tolmukübeme arulagedaid heietusi.Teiseks see äraleierdatud lause: "Tüdrukud küpsevadki kiiremini kui poisid!" on muideks vägistajate lemmikargument. Noormees moosib tütarlast endaga seksima tavaliselt just seda ettekäänet kasutades, öeldes: "Kuna tüdrukud küpsevad kiiremini kui poisid, siis sa tegelikult ei olegi 11-aastane, vaid sa oled sisuliselt juba 13! Kõik 13-aastased tüdrukud teevad seda."
-
Külaline
Mis sul viga on, et siin sedasi inimesi sõimamas käid ja isiklikuks lähed? Ja miks sa teed alati kaks täpselt samasisulist postitust jutti, kas ühest ei piisa või? Eluvõõras on mugav olla, arusaadav.Guest kirjutas: ↑09 Aug 2025 19:40Su jutt läheb aina haigemaks. Mitte keegi peale seksuaalpervertide sellist juttu ei aja. Päriselt oled ema või? Ma arvam, et mitte, ajad siin lihtsalt mingit idiootlikku pläma. Meenutab Tolmukübeme arulagedaid heietusi.Teiseks see äraleierdatud lause: "Tüdrukud küpsevadki kiiremini kui poisid!" on muideks vägistajate lemmikargument. Noormees moosib tütarlast endaga seksima tavaliselt just seda ettekäänet kasutades, öeldes: "Kuna tüdrukud küpsevad kiiremini kui poisid, siis sa tegelikult ei olegi 11-aastane, vaid sa oled sisuliselt juba 13! Kõik 13-aastased tüdrukud teevad seda."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist