Suunamudijate reaalne elu

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 20:29
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 20:11 Eestist kedagi ei jälgi, aga muust maailmast on küll paar peret, kelle tegemisi vahel vaatan. Sellised multikultimad pered, mis minu jaoks on eksootiline ja seega huvipakkuvam. Adopteeritud lapsega pere, kaasaegsete moslemite pere jne. Mina olen küll neile tänulik, et nad oma lastest räägivad ja nende tegemisi kajastavad. Kui endal lapsi ei ole, siis võõraste perede juurde ju ei tüki, et las ma vaatan teie lapsi. Aga siiski tahaks näha laste arenemist ja kuidas neid kuskil mujal maailmas kasvatatakse. Tore, et leidub sotsiaalmeedia peresid, kes annavad võimaluse jälgida ja ka kommenteerida. Muidugi ikka positiivselt.
Aga laps ei ole selleks oma teadlikku nõusolekut andnud. Ma oleks küll häiritud, kui terve mu lapsepõlv oleks tervele maailmale näha.
No eks hiljem võid sa miljonist asjast häiritud olla, et miks vanemad ei tehtud nii ja nii ja nii... Ei tasu arvata, et terve maailm sinust huvitatud on. Tänapäeval on neid asju, mida jälgida tohutult palju. Sa oled piisake meres. Vaatavad need, kellele sa meeldid. Need, keda mina jälgin, oskavad olla delikaatsed. Kõike valimatult näitamiseks üles ei riputata. Lapse parimad hetked ja rõõmsad emotsioonid. Nuttu ja jonni ei näita mitte kunagi. Ei näidata midagi, mida võiks hiljem häbeneda. Samas vanemad aeg-ajalt kahekesi arutlevad ka keerulisematel teemadel ja lahkavad probleeme, mis neil ette on tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 20:50
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:44 Yks suunamudija, kelle elu imetlesin….
Tähelepaneliku jälgijana märkasin tema taaskasutamist piltide osas. Käis kuu tagasi ….., tegi pildi ja laadis selle üles. Kuu aega hiljem laadis teise lähemalt tehtud nurga alt pildi üles, pilt on identne. Pealkirjaks ala “käisime õhtu lõpetuseks …...”.

Päris kaval….. Käid korra kohvikus, teed oma 50 pilti ära, kuu jooksul laed erinevate nurkade alt üles ja jääbki jälgijatele mulje kuidas oled nii rikas, saad paari päeva tagant kohvikus einestada :lol:
Igati loogiline, olla suunamudija selleks on vaja inimesi kes sind imetlevad ja austavad, oled teistest parem milleski, edukam. See on ligitõmbav, kui keegi elab keskmisest edukamat produktiivset põnevat elu kus jätkub aega meelelahutuseks, reisimiseks.
Kas sa käid ühes kohvikus vaid korra? Mul on küll paar lemmikut, kus ma tavaliselt käingi. Ja ma ei leia, et nädalas korra kohvikus käia mingi hull luksus või rikkuse näitja oleks. Mulle meeldib kohvikutes käia, käin tihti.
Antud juhul oli mõte selles, et valetati jälgijatele ja prooviti näidata kuidas argipäev on põnevam kui tegelikult. Pildil asetsevad asjad olid identsed kuu varasema storyga….
Nädalas korra, ei ole hull luksus, aga kui juba proovitakse näidata kuidas käiakse ülepäeva kohvikus hommikuti ja õhtuti restoranis, kinos, teatris, tegelikkuses kasutatakse vanu pilte… hämatakse oma jälgijatele, on veits imelik…...
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:04
Mujaoks on väikeseid lapsi kuhugi varahommikul lasteaeda sundimine ebaeetilime,
Keelame lasteaiad ära?
Sa päriselt võrdled sotsiaalmeediat lasteaiaga? :o Mõtle nüüd natuke loogiliselt, mida kasulikku annab lapsele pidev sotsiaalmeedias figureerimine? See, et suvalised inimesed ta kusagil ära tunnevad, sest vanemad on temast lihtsalt nii palju pilte sotsiaalmeediasse laadinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:09
Keelame lasteaiad ära?
Sa päriselt võrdled sotsiaalmeediat lasteaiaga? :o Mõtle nüüd natuke loogiliselt, mida kasulikku annab lapsele pidev sotsiaalmeedias figureerimine? See, et suvalised inimesed ta kusagil ära tunnevad, sest vanemad on temast lihtsalt nii palju pilte sotsiaalmeediasse laadinud.
Ja siis? Kui mu vanemad teeniksid palka ja pakuksid mulle paremat elu siis ma rõõõmuga poseeriks piltidel. Tunne kaasa aasia tehastes töötavale lapstööjõule, mitte Eesti ema lapsele kes julges oma lapsest pudrukausi juures pilti teha ja seda üles laadida.
Mitte suunamudijatest emad laevad oma lastest pilte üles netiavarustesse, miks see ei häiri??
Mina vaatan seda kui kadedust, temal on nii andekas ja armas laps, inimesed imetlevad.
Külaline

Mina vaatan seda kui kadedust, temal on nii andekas ja armas laps, inimesed imetlevad.
Mis eriliselt andekad ja armsad lapsed neil on siis sinu arust? Selle Jane omad on täiesti tavalised, mida seal imetleda on. See on täiesti idiootlik iga eriarvamuse korral mingi kadedusega välja tulla. Mõtlen, et kas sellised inimesed, kes muudkui viskavad, et kindlasti oled kade, ise tunnevad pidevalt kadedust iga pisiasja pärast? Ise nagu ei tuleks selle pealegi, et üldse kedagi kadestada, aga mõnel kogu aeg mingi kadeduse jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:21 Ja siis? Kui mu vanemad teeniksid palka ja pakuksid mulle paremat elu siis ma rõõõmuga poseeriks piltidel. Tunne kaasa aasia tehastes töötavale lapstööjõule, mitte Eesti ema lapsele kes julges oma lapsest pudrukausi juures pilti teha ja seda üles laadida.
Mitte suunamudijatest emad laevad oma lastest pilte üles netiavarustesse, miks see ei häiri??
Mind ajab see kadeduse jutt naerma. MIlle peale seal kade olla? Et mõni inimene tunneb pidevat sundust oma lapsi sotsiaalmeedias presenteerida? See on just see põhjus, miks ma teatud mudijad ei jälgi, sest nad ei saa enam aru, mis on sobilik ja millal nad oma sotsiaalmeedias sõltuvusega lastele kahju hakkavad tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:21
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:09
Keelame lasteaiad ära?
Ja siis? Kui mu vanemad teeniksid palka ja pakuksid mulle paremat elu siis ma rõõõmuga poseeriks piltidel. Tunne kaasa aasia tehastes töötavale lapstööjõule, mitte Eesti ema lapsele kes julges oma lapsest pudrukausi juures pilti teha ja seda üles laadida.
Minu sõbrad-tuttavad ei panegi, või väga piiratud omainimeste grupile.
Külaline

miks peab üldse kedagi jälgima?
miks peab üldse postitama kõike oma elust? ( seda pidevalt ilustades) mingit eraelu enam ei olegi või? lauljatest ja näitlejatest saan veel aru, aga teistest küll mitte. miks mind peaks huvitama, et mudija käis ilusalongis või joob kakaod või pani elukaaslasele vannivee valmis või teeb päevatudu :)
milleks?
külaline

Postitus Postitas külaline »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 16:00 miks peab üldse kedagi jälgima?
miks peab üldse postitama kõike oma elust? ( seda pidevalt ilustades) mingit eraelu enam ei olegi või? lauljatest ja näitlejatest saan veel aru, aga teistest küll mitte. miks mind peaks huvitama, et mudija käis ilusalongis või joob kakaod või pani elukaaslasele vannivee valmis või teeb päevatudu :)
milleks?
Mina näiteks ei tea, miks ma peaksin kedagi jälgima või miks peaks keegi mind jälgima. Tundub lausa veits perversne, kui keegi kogu aeg kedagi jälgib. Pöördu või politseisse. Mina olen selline õnnelik inimene, kellel ei ole sotsiaalmeediat ja pole kunagi olnudki. Ma loen seda teemat nagu mingit ulmejuttu siin praegu ja ei saa aru, kas need asjad ja probleemid/mured tõesti päriselt ka toimuvad/on või on see kõik mingi lõbus väljamõeldis.
PS Ma ei ole vanur, kui keegi nüüd nii arvab, olen nooremas keskeas naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:48
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 21:21 Ja siis? Kui mu vanemad teeniksid palka ja pakuksid mulle paremat elu siis ma rõõõmuga poseeriks piltidel. Tunne kaasa aasia tehastes töötavale lapstööjõule, mitte Eesti ema lapsele kes julges oma lapsest pudrukausi juures pilti teha ja seda üles laadida.
Mind ajab see kadeduse jutt naerma. MIlle peale seal kade olla? Et mõni inimene tunneb pidevat sundust oma lapsi sotsiaalmeedias presenteerida? See on just see põhjus, miks ma teatud mudijad ei jälgi, sest nad ei saa enam aru, mis on sobilik ja millal nad oma sotsiaalmeedias sõltuvusega lastele kahju hakkavad tegema.
Ja mis f*king siis?
Tuhanded sajad miljonid emad panevad näoraamatus oma 1000 sõbrale ja avalikult perepilte mida iga juhuslik mats vahtida võib. Aga sotsiaalmeedias tegutsev inimene on pahapaha kuna julgeb näidata oma elu mille osa on ka lapsed. Peaks lastetut mängima netis kuna kari m*tte ei salli kui keegi oma lapsest pilte üles paneb??
Külaline

külaline kirjutas: 03 Juul 2024 16:13
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 16:00 miks peab üldse kedagi jälgima?
milleks?
Mina näiteks ei tea, miks ma peaksin kedagi jälgima või miks peaks keegi mind jälgima. Tundub lausa veits perversne, kui keegi kogu aeg kedagi jälgib. Pöördu või politseisse. Mina olen selline õnnelik inimene, kellel ei ole sotsiaalmeediat ja pole kunagi olnudki. Ma loen seda teemat nagu mingit ulmejuttu siin praegu ja ei saa aru, kas need asjad ja probleemid/mured tõesti päriselt ka toimuvad/on või on see kõik mingi lõbus väljamõeldis.
PS Ma ei ole vanur, kui keegi nüüd nii arvab, olen nooremas keskeas naine.

Ju sa pole edev ning ju sa ise ei soovi inspiratsiooni. Elad omas mullis. Olen keskealine naine, aga mul on instas ja fb tuhandeid jälgijaid. Ise jälgin alla 100 inimese.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 16:18 Ju sa pole edev ning ju sa ise ei soovi inspiratsiooni. Elad omas mullis. Olen keskealine naine, aga mul on instas ja fb tuhandeid jälgijaid. Ise jälgin alla 100 inimese.
Mis inspiratsiooni peaks saama kontolt, mille omanik postitab endast poolpaljaid pilte, tagumik taha lükatud ja üks jalg poolkõverdatult ette sirutatud? Või mudijalt, kes ei suuda diskussioonis väärikaks jääda vaid kukub konkurente sõimama, nõmedate väljenditega solvama ning klikijanus avalikustab mõne oma sõbranna saladuse? Või selliselt, kes oma lapsi toodete reklaamimiseks kasutavad? Minu jaoks pole seal midagi inspireerivat ja mina neid ei jälgi, aga ma tean, et neil on oma fännibaas väga noorte tüdrukute näol, kes sealt siis "inspiratsiooni" ammutavad.
Külaline

Kui panna pilte üles oma elu lihtsatest asjadest, millest peab oskama rõõmu tunda, tekitab see siiski küsimuse - milleks.
Seega pannakse pilte erilisematest, toredatest hetkedest. Ehk ka pingutatult neid hetki otsides. aga ka leides. Või on oluline leida neid hetki ka nn igavates asjades. Nagu hommikupudru ja vann koos küünaldega, raamat, kohv, mida teistel vaadata pole kuigi huvitav.
Külaline

Osad suunamudijad keskendunud ka vaimsele tervisele, rääkides oma teekonnast elus ja jagades nõu parema vaimse tervise heaks. Mis siis teha, kui selline suunamudija närvidele käib :). Ta ongi võtnud põhiküsimuseks, kuidas ei pea teistele meeldima ja julgustab seda ka teistel teha :)
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 07:43 Osad suunamudijad keskendunud ka vaimsele tervisele, rääkides oma teekonnast elus ja jagades nõu parema vaimse tervise heaks. Mis siis teha, kui selline suunamudija närvidele käib :). Ta ongi võtnud põhiküsimuseks, kuidas ei pea teistele meeldima ja julgustab seda ka teistel teha :)
Kuidas "mis teha"? Sunnib sind keegi seda saasta lugema või? Minu silmi ei mudi küll ükski suunamudija.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 07:43 Osad suunamudijad keskendunud ka vaimsele tervisele, rääkides oma teekonnast elus ja jagades nõu parema vaimse tervise heaks. Mis siis teha, kui selline suunamudija närvidele käib :). Ta ongi võtnud põhiküsimuseks, kuidas ei pea teistele meeldima ja julgustab seda ka teistel teha :)
See on minu meelest igati ok, kui jagatakse oma lugu. Tegelikult on ju näha, et päris paljudel mudijatel/instatibidel on probleeme vaimse tervisega, nad lihtsalt ei räägi sellest. Eestis on see kahjuks siiani stigma või vähemalt selline teema, millest väga rääkida ei taheta. Seetõttu on tervitatav, kui mõni seda siiski julgeb teha.
Külaline

Jüri Ratase puhul võib öelda, et suunamudimine tasub igal juhul ära. Kedagi ei koti, et ta alles hiljuti oli Keskerakonna juht ja Savisaare parem käsi. Rahvas armastab suunamudijaid hullupööra.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline