On tõesti. Üksikemad loobuvad seksielust oma laste nimel, mitte ei kuluta seksile rohkem kui lapsehoidjale.Ja tuua veel sisse üksikisa võrdlus üksikemaga intiimelu korraldamises, see on nagu öö ja päev.
Igakuised kulud
-
Külaline
-
Külaline
Noh kui need sinu üksikemad oleksid vähe varem loobunud seksielust, siis ehk oleksid praegu ilma lapse/lasteta ehk õnnelikumad?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 17:26On tõesti. Üksikemad loobuvad seksielust oma laste nimel, mitte ei kuluta seksile rohkem kui lapsehoidjale.
Sest neil puudub vajadus seksile kulutada juba minu eelpool viidatud põhjusele..Guest kirjutas: ↑05 Aug 2025 17:26On tõesti. Üksikemad loobuvad seksielust oma laste nimel, mitte ei kuluta seksile rohkem kui lapsehoidjale.Ja tuua veel sisse üksikisa võrdlus üksikemaga intiimelu korraldamises, see on nagu öö ja päev.
Ja seksuaalelust loobumine on nende vaba valik.
Ja palju minul kulub sponsorlusele on sügavalt minu isiklik asi. Mul ei kulu raha suitsule, alkoholile, kallitele hobidele jne. Midagi võin ju endale lubada ka. Ja ma oleksin nõus ka sõbrannaga leivad ühte kappi panema, kui ta suitsetamise maha jätaks, aga ta ei taha võtta kohustusi ja vastutust tema jaoks võõraste lastega.
Viimati muutis Tõutäkk, 05 Aug 2025 19:19, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ja millest see laps siis praegu ilma on?Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 17:26On tõesti. Üksikemad loobuvad seksielust oma laste nimel, mitte ei kuluta seksile rohkem kui lapsehoidjale.
-
Külaline
Laps on ilma turvatundest ja imselt kujuneb tal välja kiindumushäire.
Tõutäkk, nüüd panite küll lausa sajaga ära pms ja või menopausis kiimlevatele arutle eitedele. Aga peate arvestama sellega, et hormonaalse tasakaalu häiring neil võib tuua kaasa soovi minna näiteks kalale, hüpata sillalt vette (kuum on ju), jne ...Tõutäkk kirjutas: ↑05 Aug 2025 16:37Arvutage jah magamine ka töö sisse. Meil on kokku lepitud nii. Fakt on see, kui lastehoid läheks kalliks, siis ei tasuks mul enam nv tööl käia, puhkaksin koos lastega, lihtsalt sissetulek läheks veelgi väiksemaks ja sääste tekiks vähem.Guest kirjutas: ↑05 Aug 2025 14:52Seda ta ütles NÜÜD. Mina rääkisin eelnevast infost. Kui 2*24h maksab 100 eurot, siis teeb see kuupalgaks 366 eurot neto.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 14:36
Ei ole jutt 8 tunnisest tööpäevast. Kui Yxikmeest proovisid kaitsta, siis tema ju ütles, et hoid toimub laup hommikust kuni pühap õhtuni. Seega ikka ööpäevaringne hoid, mitte 8 tundi. Selgelt alla miinimumpalga, kui isegi soovid maksudata tööotsa kuidagi tavalise tööga võrrelda.
Intiimelu ei puutu asjasse.
Õudselt kahepalgelised, kui ma maksin 7-le lapsele kokku 3,5x elatismiinimumi olin ma siinsete arvates hirmus pätt ja kaabakas, nüüd kus ma kasvatan 2 last ilma elatiseta oma sissetulekutega, siis see on ok, nii peabki. Ja tuua veel sisse üksikisa võrdlus üksikemaga intiimelu korraldamises, see on nagu öö ja päev.
-
Külaline
Kui inimene ei saa töökeskkonnast pärast 8h välja, siis otse loomulikult läheb kõik tööaja-arvestusse.Tõutäkk kirjutas: ↑05 Aug 2025 16:37Arvutage jah magamine ka töö sisse. Meil on kokku lepitud nii. Fakt on see, kui lastehoid läheks kalliks, siis ei tasuks mul enam nv tööl käia, puhkaksin koos lastega, lihtsalt sissetulek läheks veelgi väiksemaks ja sääste tekiks vähem.Guest kirjutas: ↑05 Aug 2025 14:52Seda ta ütles NÜÜD. Mina rääkisin eelnevast infost. Kui 2*24h maksab 100 eurot, siis teeb see kuupalgaks 366 eurot neto.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 14:36
Ei ole jutt 8 tunnisest tööpäevast. Kui Yxikmeest proovisid kaitsta, siis tema ju ütles, et hoid toimub laup hommikust kuni pühap õhtuni. Seega ikka ööpäevaringne hoid, mitte 8 tundi. Selgelt alla miinimumpalga, kui isegi soovid maksudata tööotsa kuidagi tavalise tööga võrrelda.
Intiimelu ei puutu asjasse.
Õudselt kahepalgelised, kui ma maksin 7-le lapsele kokku 3,5x elatismiinimumi olin ma siinsete arvates hirmus pätt ja kaabakas, nüüd kus ma kasvatan 2 last ilma elatiseta oma sissetulekutega, siis see on ok, nii peabki. Ja tuua veel sisse üksikisa võrdlus üksikemaga intiimelu korraldamises, see on nagu öö ja päev.
-
Külaline
Sa oled jälk mees. Kasvata oma lapsed üles ja kui nad on pesast lennanud, siis ela oma seksuaalelu. Sinusugune on nagu see väidetav sõltlane, kelle suhtes on ammu selgeks tehtud, et inimene ei kontrolli end, sest ta ei taha!Tõutäkk kirjutas: ↑05 Aug 2025 18:00Sest neil puudub vajadus seksile kulutada juba minu eelpool viidatud põhjusele..Guest kirjutas: ↑05 Aug 2025 17:26On tõesti. Üksikemad loobuvad seksielust oma laste nimel, mitte ei kuluta seksile rohkem kui lapsehoidjale.Ja tuua veel sisse üksikisa võrdlus üksikemaga intiimelu korraldamises, see on nagu öö ja päev.
Ja seksuaalelust loobumine on nende vaba valik.
Ja palju minul kulub sponsorlusele on sügavalt minu isiklik asi. Mul ei kulu raha suitsule, alkoholile, kallitele hobidele jne. Midagi võin ju endale lubada ka.
-
Külaline
Selle ennetamiseks peab kanakari isa surnuks nokkima, eks.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 19:03Laps on ilma turvatundest ja imselt kujuneb tal välja kiindumushäire.
Ja kas see oleks laste huvides? Üks laps on hetkel kasuperes. Kokkusaamistel on alati rõõmus kui me tuleme ja kurb kui me ära läheme, on korduvalt öelnud, et tahaks koju tulla, ma olen talle öelnud, ei saa, paha ,,lastekaitse,, tädi ei luba. Hetkel sõda jätkub Ringkonnakohtus. Esimese kohtuastme jõustumata kohtuotsuse järgi on minul peatatud vanemlikud õigused poisi suhtes ja laste emal kõigi 3 lapse suhtes.
Ega me ju laste juuresolekul ei saa kokku, vaid ikka tavaliselt siis, kui lapsed lasteaias ja ilm sant või nv hoius.
Ja kas kooselus paarid siis laste korral intiimelu ei elagi, sinu arvates?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
No täpselt, see sinu kepielu käibki laste arvelt. Lapsed viid ära lasteaeda või nädalavahetuseks hoida, et ise saaks keppida. Selle asemel, et lapsed saaks kodus olla ja oma vanemaga aega veeta. Ka raha kulutad sa meelsamini kepisuhtele kui oma lastele. Ja päris normaalne lapsevanem sa ju pole, kui hooldusõigus on ära võetud, ema veel hullem, kui tema käest on lausa kolme lapse hooldus ära võetud. Seega jätsid ju lapsed hooletusse juba. varem.Ega me ju laste juuresolekul ei saa kokku, vaid ikka tavaliselt siis, kui lapsed lasteaias ja ilm sant või nv hoius.
-
Külaline
Äkki tõmbaks oma nina nüüd teise püksist välja? Täiesti asjassepuutumatud kommentaarid siin voodielu teemal.
ah, ära alahind Üksikmeest
-
Külaline
Huvitab ju, kui sõna võtad.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 15:35Näri siis privaatselt, kui nii väga vaja. Teisi foorumlasi see teie kisa ei huvita.
-
Külaline
Leibkonnas 3 inimest (2 pubekat).
Igakuised maksed (kodulaen, kommunaalid, tv, internet, kindlustused jms) umbes 1000 eurot.
Toidule ja majapidamistarvetele 600.
Kütus 200.
Igakuised maksed (kodulaen, kommunaalid, tv, internet, kindlustused jms) umbes 1000 eurot.
Toidule ja majapidamistarvetele 600.
Kütus 200.
-
Külaline
4-liikmeline pere, laias laastus ühes kuus: koduga seonduvad kulud ca 1000€ (laen, kommunaalid jm), toit-majapidamistarbed ca 1000€, autod (kütus, ühel liising jm) 400€, lastega seonduvad kulud (hobid, trennid, üritused) 400€, meelelahutus (teater, kino, restoran jm) 500€, muu (riided, ravimid, muu pudi-padi) 500€, maakodu kulud 300€ kuus. Umbes sellised väljaminekud. Koduloomi ei ole. Teenime mehega mõlemad üle keskmise, mis jääb üle, läheb reisifondi/investeerimiseks jm.
-
Külaline
Mna elan kahekesi koos kassiga. Mingeid kulusid ei tea ega arvesta. Teenin normaalselt, säästud on 80000+, lisaks erinevad väljaostetud kinnisvarad, seega midagi kokku lugema ei pea. Pole aimugi, kui palju kuus millegi peale kulutan. Töötan arstina Eestis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 2 külalist