Ohkamine

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Ohkamine

Postitus Postitas Külaline »

Vaatan netist mingit hingamisega seotud harjutust, mingit hingamispraktikat. Treener ütleb, hinga sisse ja siis välja, nagu laseks õhupalli tühjaks. Kohe kui on mingi stress olukord, keegi vihane, sa hinga.
Nii ja kui ma nüüd seda teistpidi vaatan, siis kõlab see nagu ohkamine. Ma ei tea, kas vaid mulle mõjub kellegi ohkamine väga hullult. Ma tunnen selles süüdistust, rahulolematust, ärritust. Nt poes eksisin, küsisin kogemata vale salatit. Müüja juba pani karpi ühe lusikatäie, kui ma ärkasin. ja peab nüüd minu viga parandama ja ohkab. Kas ärritusest või teeb hingamispraktikat et rahuneda? Kuidas teile mõjub, kui keegi ohkab või teeb sügava sisse- välja hingamise te jutu või tegevuse peale?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 14:37 Vaatan netist mingit hingamisega seotud harjutust, mingit hingamispraktikat. Treener ütleb, hinga sisse ja siis välja, nagu laseks õhupalli tühjaks. Kohe kui on mingi stress olukord, keegi vihane, sa hinga.
Nii ja kui ma nüüd seda teistpidi vaatan, siis kõlab see nagu ohkamine. Ma ei tea, kas vaid mulle mõjub kellegi ohkamine väga hullult. Ma tunnen selles süüdistust, rahulolematust, ärritust. Nt poes eksisin, küsisin kogemata vale salatit. Müüja juba pani karpi ühe lusikatäie, kui ma ärkasin. ja peab nüüd minu viga parandama ja ohkab. Kas ärritusest või teeb hingamispraktikat et rahuneda? Kuidas teile mõjub, kui keegi ohkab või teeb sügava sisse- välja hingamise te jutu või tegevuse peale?
Müüja ohkamisest võib küll aru saada - raske ja olematu palgaga töö. Kui siis midagi ümber peab tegema, tundub veel raskem ja eneselegi
märkamatult ohkab.
Meil on kaubandussektor räigelt ahne. Juurdehindlus on ulmeline, kasum on hea aga töötajaid nad ei hinda ega väärtusta. <Ostjaid ka ei hinda ega väärtusta.
Näiteks Rimi Eesti Food teenis 2024. aastal 483 miljonit eurot müügitulu ja 9,8 miljonit eurot kasumit. Aasta varem, 2023. aastal, oli müügitulu 471 miljonit eurot ning kasum 10,3 miljonit eurot. Mõned inimesed ikka on kes jalgadega hääletavad, kahjuks vähesed.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 14:37 Vaatan netist mingit hingamisega seotud harjutust, mingit hingamispraktikat. Treener ütleb, hinga sisse ja siis välja, nagu laseks õhupalli tühjaks. Kohe kui on mingi stress olukord, keegi vihane, sa hinga.
Mina teen seda peaaegu automaatselt, see ongi täpselt selline tunne, et hingad kogu stressi välja. Vahel on küsitud, et oi, sa ohkasid nii raskelt, et kas kõik on okei. Vastupidi, väga okei on, sest sisuliselt stressi ei olegi tänu sellisele hingamisele. Kusjuures olen ise märganud, et nt suvepuhkuse ajal, kui ma olen maal, ma seda ei tee, sest stressi niigi pole.
Külaline

Mina teen seda juba aastaid ja ikka juhtub, et seda peetakse ohkimiseks või rahulolematuseks. Mind ausalt öelda ei huvita, olen alati hingamisharjutusi ja joogat teinud ning seda oma igapäevaeluga põiminud ja ma ei viitsi kogu aeg muretseda, et äkki keegi mõistab mind valesti, kui ohkan või stressihetkel korraks silmad kinni panen.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 4 külalist