Igakuised kulud

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 09:28
Guest kirjutas: 04 Aug 2025 23:07
Külaline kirjutas: 04 Aug 2025 22:31

Nüüd mõtle, kas see juhtub ikka selliste laste puhul, keda vanem ise pole kasvatanudki. Et oma õdesid-vendi vahel hoida palutakse, on loomulik, aga täiskasvanud last, keda isa pole kasvatanud, aga see peab siis kõik nädalavahetused järjekordseid lapsi hoidma, seda vast eriti sageli ette ei tule.
Nõus.
Ma küll suuremate lastega Tõutäku tausta ei tea, aga eeldan, et kui ta poleks kohal ja olemas polnud, siis nüüd ka ta tütar teda ei aitaks.
No kui ei tea, siis ära ka sõna võta. Need on praegu esimesed lapsed, keda ta ise kasvatab, sest muidu vist oleks lastekodusse pandud. Aga ka nendega on koos äärmiselt vähe, küll on töö, küll on naisekeppimine käsil, lapsed on viimased, kellega koos aega veeta. Kõik eelnev pereelu on olnud üks segapuder, ühe lapse treis samal ajal ühele, siis juba teisele naisele. Ja see on ikka uskumatu, milline silmakirjalikkus siin valitseb. Kui on üksinda last kasvatav mees, siis kõik naised kaitsevad elu eest. Et loomulikult, las raiskab oma seksitädile sadu eurosid, aga ikka las halab, et laste ema ei maksa elatist. Mina mäletan aegu, kuidas ta ise oma laste emadele maksis mingeid sandikopikaid. Ka tütrele lapsehoidmise eest maksab mingeid sente, aga seksile kulutamiseks on raha küllalt. Kas keegi kujutaks ette, et mõni üksikema räägiks, et kepisuhtele kulub palju, ei jalgu lapsehoidjale rohkem maksmiseks.
Kas 100 eurot neto päeva eest on tõesti vähe? See on 2200 neto kuus.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 09:28No kui ei tea, siis ära ka sõna võta. Need on praegu esimesed lapsed, keda ta ise kasvatab, sest muidu vist oleks lastekodusse pandud. Aga ka nendega on koos äärmiselt vähe, küll on töö, küll on naisekeppimine käsil, lapsed on viimased, kellega koos aega veeta. Kõik eelnev pereelu on olnud üks segapuder, ühe lapse treis samal ajal ühele, siis juba teisele naisele. Ja see on ikka uskumatu, milline silmakirjalikkus siin valitseb. Kui on üksinda last kasvatav mees, siis kõik naised kaitsevad elu eest. Et loomulikult, las raiskab oma seksitädile sadu eurosid, aga ikka las halab, et laste ema ei maksa elatist. Mina mäletan aegu, kuidas ta ise oma laste emadele maksis mingeid sandikopikaid. Ka tütrele lapsehoidmise eest maksab mingeid sente, aga seksile kulutamiseks on raha küllalt. Kas keegi kujutaks ette, et mõni üksikema räägiks, et kepisuhtele kulub palju, ei jalgu lapsehoidjale rohkem maksmiseks.
Päris lolliks läinud. Kas paavstile kaebekiri juba saadetud?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 10:14Kas 100 eurot neto päeva eest on tõesti vähe? See on 2200 neto kuus.
Ah ära pane tähele. Memm vahutab, sest tema 100 kilo - naiseilu ei mahtunud yxikmehe lati alt läbi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 10:31
Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 10:14Kas 100 eurot neto päeva eest on tõesti vähe? See on 2200 neto kuus.
Ah ära pane tähele. Memm vahutab, sest tema 100 kilo - naiseilu ei mahtunud yxikmehe lati alt läbi.
Aitäh, tegid nüüd küll tuju heaks :) Tahan mingit 10 lapse isa endale hädasti saada :) :) :) Äkki võtad ta endale ja pakud tasuta seksi, jääks äkki lastele ka mingit raha üle.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 10:14
Nõus.
Ma küll suuremate lastega Tõutäku tausta ei tea, aga eeldan, et kui ta poleks kohal ja olemas polnud, siis nüüd ka ta tütar teda ei aitaks.
No kui ei tea, siis ära ka sõna võta. Need on praegu esimesed lapsed, keda ta ise kasvatab, sest muidu vist oleks lastekodusse pandud. Aga ka nendega on koos äärmiselt vähe, küll on töö, küll on naisekeppimine käsil, lapsed on viimased, kellega koos aega veeta. Kõik eelnev pereelu on olnud üks segapuder, ühe lapse treis samal ajal ühele, siis juba teisele naisele. Ja see on ikka uskumatu, milline silmakirjalikkus siin valitseb. Kui on üksinda last kasvatav mees, siis kõik naised kaitsevad elu eest. Et loomulikult, las raiskab oma seksitädile sadu eurosid, aga ikka las halab, et laste ema ei maksa elatist. Mina mäletan aegu, kuidas ta ise oma laste emadele maksis mingeid sandikopikaid. Ka tütrele lapsehoidmise eest maksab mingeid sente, aga seksile kulutamiseks on raha küllalt. Kas keegi kujutaks ette, et mõni üksikema räägiks, et kepisuhtele kulub palju, ei jalgu lapsehoidjale rohkem maksmiseks.
Ikka nädalavahetuse eest, mis mõttes päeva eest.
Külaline

Keegi ei maksa siin kuupalka.
Külaline

Tüütud on need klatšimoorid. Rabavad kellestki kinni ja kukuvad tänitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 10:47
Sa ei oska arvutada? Kõik tasud arvestatakse kuupalgaks ümber.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 10:55
Imelik oled või? Miks peaks keegi nimetama summa, mida ta ei teeni? Oletame, et käin üks kord kuus koristamas 100 euro eest - pasundan kõigile, et mu kuupalk koristajana on kolm tonni???
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 11:04
Imelik oled või? Miks peaks keegi nimetama summa, mida ta ei teeni? Oletame, et käin üks kord kuus koristamas 100 euro eest - pasundan kõigile, et mu kuupalk koristajana on kolm tonni???
Oeh. Jube.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 10:46
Sain ka aru, et maksab 100 eurot nädalavahetuse ehk kahe päeva eest ja kui tütar peab vaatama lapsi 8 tundi päevas, siis teeb see 6.25 eurot tunnis. Oma tütrele võiks küll rohkem maksta, aga nende oma asi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 11:16

Sain ka aru, et maksab 100 eurot nädalavahetuse ehk kahe päeva eest ja kui tütar peab vaatama lapsi 8 tundi päevas, siis teeb see 6.25 eurot tunnis. Oma tütrele võiks küll rohkem maksta, aga nende oma asi.
Jah, kasutab lihtsalt oma leplikku tütart ära. Samamoodi kasutas ära leplikke ekse, kellele maksis elatist nii vähe kui võimalik, sest teadis, et kohtusse nad ei lähe. Ükski kooselu ei ole üle paari aasta kestnud, olgu nendel naistel kasvõi mitu last ja sissetulek null. Ikka on ummisjalu plagama pannud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 10:46Aitäh, tegid nüüd küll tuju heaks :) Tahan mingit 10 lapse isa endale hädasti saada :) :) :) Äkki võtad ta endale ja pakud tasuta seksi, jääks äkki lastele ka mingit raha üle.
Ega sa teda päriselt tahagi, aga sind ajab vahutama lihtsalt see, et isegi kümne lapse isa sind ei taha.
Külaline

Kuidas ta siis 100 eurot päeva ees maksab, kui maksab 300-400 ja pooled nädalavahetuse päevad on temaga?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 11:04
Sinul küll üle keskhariduse pole. Pea on ikka täitsa tühi, mis tühi :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 12:21 Kuidas ta siis 100 eurot päeva ees maksab, kui maksab 300-400 ja pooled nädalavahetuse päevad on temaga?
Maksab 300-400 kuus ja korra kuus võib-olla on ka ise lastega. Aga võib-olla ka mitte. Nädalavahetuse eest maksab 100 eurot, mis võib olla reede õhtust pühapäeva õhtuni. Ta on ju sellest siin rääkinud küllalt.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 11:16

Kuidas siis 8 tundi päevas, ega ta ööseks neid koju ju ei vii.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 12:21
Külaline kirjutas: 05 Aug 2025 10:46Aitäh, tegid nüüd küll tuju heaks :) Tahan mingit 10 lapse isa endale hädasti saada :) :) :) Äkki võtad ta endale ja pakud tasuta seksi, jääks äkki lastele ka mingit raha üle.
Ega sa teda päriselt tahagi, aga sind ajab vahutama lihtsalt see, et isegi kümne lapse isa sind ei taha.
Ikka tahan ja nutan patja, et ei saa :) :) :) Sa paku ennast ise talle seksi jaoks, äkki vead välja kudiagi. Seksi puhul ju nõudmisi ei olnud, võid olla paks mammi küll. Peaasi, et tasuta annad. Muidu pole ju lapsehoidjale maksta ja kogu elu niru. Minu arust võiks küll häbeneda, et kepitädile makstakse rohkem kui oma tütrele lapsehoidmise eest, aga noh, see on siinsete naisterahvaste tase.
Külaline

Tõesti või. Siis on need vahvad tööpakkumised ju täiesti super-hüper head, kus pead näiteks iga päev kindal kellaajal kuskile minema ja töö ise on 20 minutit ja makstakse 2 eurot korra eest, kokku siis 40 eurot. Makse sinu pealt muidugi ka ei maksta.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 05 Aug 2025 09:28
Külaline kirjutas: 04 Aug 2025 22:31

Nüüd mõtle, kas see juhtub ikka selliste laste puhul, keda vanem ise pole kasvatanudki. Et oma õdesid-vendi vahel hoida palutakse, on loomulik, aga täiskasvanud last, keda isa pole kasvatanud, aga see peab siis kõik nädalavahetused järjekordseid lapsi hoidma, seda vast eriti sageli ette ei tule.
Nõus.
Ma maksin oma 7-le lapsele ca pool elatismiinimumist igale ühele võrdselt. Elatismiinimum oli tollal ülepaisutatud eriti mitme lapse kohta, sellest on palju räägitud. Kahe laste emaga sai kohtus käidud, poiste ema näiteks nõudis 3000krooni lapse kohta, teda ei huvitanud kuidas saavad elatist, kohtuotsusesse sai 1000krooni ja nii maksin ka teistele sama palju, hiljem siis vastavalt võimalustele rohkem 100eur, 125eur, 150eur, 175eur ja vist sai ka 200eur maksud. Maksaks laste ema ka pool elatist ma oleksin rahul. Aga tema ütleb, et tema elab uue peremudeli järgi, kus pooled maksavad poole elamiskuludest ja tal ei jäävat midagi üle laste jaoks, mina jälle olen traditsioonilse peremudeli pooldaja kus mees peab pere üleval pidama.
Lastehoiu suhtes oli mul 4 varianti, tütar, sõbranna, poisi eksämm või poisi ekspruut, kuna mindi lahku, siis 2 viimast varianti langesid ära. Tütar, sõbranna ja poisi eksämm hoidsid lapsi oma laste kõrvalt, seega nad ei pannud oma aega ekstra kinni, et saada miinimumpalka. Ja nv hoid tähendab ikka laup hommikust pühap õhtuni. Ja kuidas ma pole lastega, iga argipäeva õhtul ju lastega ja mõned nädalavahetused samuti.
Ütle mismoodi oleks võimalik siis üksikisal leida sekspartnerit? Andma lapsed hoidu ja minema baaridesse lantima joodiknaisi, kas see tuleks soodsam kui kindlat sponsorlussuhet üksikemaga pidada? Üksikemadel on sekspartneri leidmine oluliselt lihtsam, hakka mõnele abielumehele armukeseks või säutsu sots meedias, et otsid üheöö kaaslast ja postkast on umbes, vali välja millist tahad.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist