Tulevikuta suhe

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui laps on juba täiskasvanu, siis mis valu peaks olema iut saada?
Ta ju räägibki, et tal seda valu pole, aga mehel pole lapsi, mees tahab last.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:53
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 10:00 Lõpetaks ära sellise pooltoore asja.
Mis asi sinuga pooltoores on?
Kas sinu arust see on armastav mees, kes pakub, et võib ka kaht naist pidama hakata?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:50
Sellist vildakasse peremudelisse ei ole küll mõistlik lapsi kaasata.
Minu arust ka see mees ei hooli ju naisest, kui sellise asja välja pakub. Ja kuidas ta siis mõtleb, et see lapse ema peaks elama? Et ta on mingi lastemasin, aga mehel on veel ka teine naine. Ja mida need lapsed peaksid tundma. Selline elu on ju täielik jamps. Kui mees hoolib naisest, siis ta sellist asja välja ei pakuks.
Ja see naine hoolib? Mida sa targutad kui midagi ei tea. Mees haaras lihtsalt õlekõrrest võibolla.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:18 Sul on 2 võimalust:
Nautida, kuni midagi nautida on. Ausalt, kade olen.
Ära lõpetada ja leida sobivam suhe, aga südamevalu on garanteeritud.
Aga keegi selle õnnetu vennikese peale on mõelnud? Tema vistakse lihstalt ükspäev minema. Ahhh õigus. Mees on ju tundetu loom.
Külaline

Mürgiprits lasti jälle kuskilt hullumajast korraks välja jälle. Miks sa oma kasutajanime alt ei lase, saaks blokkida vähemalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:04
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:18 Sul on 2 võimalust:
Nautida, kuni midagi nautida on. Ausalt, kade olen.
Ära lõpetada ja leida sobivam suhe, aga südamevalu on garanteeritud.
Aga keegi selle õnnetu vennikese peale on mõelnud? Tema vistakse lihstalt ükspäev minema. Ahhh õigus. Mees on ju tundetu loom.
Ühes kohas kirjutad, et mees on või sees, saab paljulapselise ema käest tasuta keppi ja nüüd siis on üliõnnetu vennike, kellel on suured tunded ja kes ükspäev minema visatakse. Sa otsusta ära, kumb ta siis on.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:04 Mürgiprits lasti jälle kuskilt hullumajast korraks välja jälle. Miks sa oma kasutajanime alt ei lase, saaks blokkida vähemalt.
Millegipärast ei ole selle mürgipritsi kommentaare võimalik ka miinustada? Või on see ainult minul nii, et vastav ikoon puudub tema kommentaaride juures?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 16:13
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:04 Mürgiprits lasti jälle kuskilt hullumajast korraks välja jälle. Miks sa oma kasutajanime alt ei lase, saaks blokkida vähemalt.
Millegipärast ei ole selle mürgipritsi kommentaare võimalik ka miinustada? Või on see ainult minul nii, et vastav ikoon puudub tema kommentaaride juures?
Mina sain teda miinustada, aga ma olen sisse logitud. Äkki see on see R, aga ega seda siin foorumis kõva häälega öelda ei tohi, kohe kustutatakse kommentaar ja võid ka bloki saada, kui R-le tõsiselt varba peale astud. Siin foorumis toimub jube kustutamine pidevalt.
Külaline

Siin foorumis toimub jube kustutamine pidevalt.
----------------
Hea, et kustutatakse. Vähemalt on see vahepealne solk nüüd kadunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:46 Ehk saab siit mõtteid ja kuuleb teiste kogemusi.
Mis teil asjast lõpuks saanud?

Mul on tohutu kirg ühe mehe vastu. Ei suuda mõistusega asja ära lõpetada. Samas tean, et pikaks perspektiivis on asi lootusetu, ta on noor ja tahab kunagi lapsi, minul laps olemas, rohkem ei taha ja ma ei ole rohkem vaimselt võimeline lastega tegelema.
Olen mõelnud kudagi uut otsida, aga ei õnnestu kuna mõtted kõik tema juures.
Siis vahel mõtlen, et ehk see hullus läheb aastate pärast vähemaks ja siis on lihtsam ära loobuda.
Või nagu tema pakub, et on siis kahe naisega. Mis tundub ka kurb.
Räägi meile kuidas selle asja lõpetamine reaalses elus käib? Ja kuidas selle uue otsimine käib? Sinu jaoks on suhted nagu turukaup. Kui vaja seksida siis lähed ja valid. Kas on nii?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 20:31
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 09:46 Ehk saab siit mõtteid ja kuuleb teiste kogemusi.

Mul on tohutu kirg ühe mehe vastu. Ei suuda mõistusega asja ära lõpetada. Samas tean, et pikaks perspektiivis on asi lootusetu, ta on noor ja tahab kunagi lapsi, minul laps olemas, rohkem ei taha ja ma ei ole rohkem vaimselt võimeline lastega tegelema.
Siis vahel mõtlen, et ehk see hullus läheb aastate pärast vähemaks ja siis on lihtsam ära loobuda.
Räägi meile kuidas selle asja lõpetamine reaalses elus käib? Ja kuidas selle uue otsimine käib? Sinu jaoks on suhted nagu turukaup. Kui vaja seksida siis lähed ja valid. Kas on nii?

Kuidas ikka käib. Ütled kaaslasele, et sa ei soovi enam koos olla. Mis seal imelikku?
Külaline

Ahhh siis küll. Ma ei teadnudki, et nii lihtne on. Tundud üks tore ja abivalmis inimene olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 21:30 Ahhh siis küll. Ma ei teadnudki, et nii lihtne on. Tundud üks tore ja abivalmis inimene olema.
Kuidas sina seda teed? Valetad ja varjad, põrutad teisi. Siis taod naisel lambid kinni ning ütled, et ta ise oli süüdi?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 21:32
Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 21:30 Ahhh siis küll. Ma ei teadnudki, et nii lihtne on. Tundud üks tore ja abivalmis inimene olema.
Kuidas sina seda teed? Valetad ja varjad, põrutad teisi. Siis taod naisel lambid kinni ning ütled, et ta ise oli süüdi?
Sa oled ikka jube mats. Ma ei ole mees kui sa seda arvad ja vägivallaga asju ei lahenda ka. Aga ma siin omapäi mõtlesin, et kui kaaslasel on tunne, et kõik on nagu korras ja siis kuidas talle öelda, et ma olen sinust tüdinenud ja hakkan teist vaatama.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 21:34
Sa oled ikka jube mats. Ma ei ole mees kui sa seda arvad ja vägivallaga asju ei lahenda ka. Aga ma siin omapäi mõtlesin, et kui kaaslasel on tunne, et kõik on nagu korras ja siis kuidas talle öelda, et ma olen sinust tüdinenud ja hakkan teist vaatama.
Miks siis nii peab ütlema, et tüdinud oled. Ütled ka põhjused, miks soovid lahku minna. Aus võiks olla. Aga kui ei soovi koos olla, siis vägisi see ka ju võimalik ei ole.
Külaline

Räägid, nagu asi on. Misiganes põhjuseks on. Et ei soovi enam koos olla. See, kas sa teist vaatad või mida oma eluga edasi teed, pole selle kaaslase asi ja mingeid selliseid jutte ei loobita.
Külaline

Sinu arust otse öelda - et mulle ei sobi mees, kes saab minuga suhtes olemise kõrvalt teise naisega lapse, pole sobilik põhjus?
Külaline

Minul oli samasugune olukord. Minul lapsed olemas, mees oluliselt noorem ja lapsi pole. Mina ei saa ka enam, isegi kui tahaks.

Kui tõstatasin laste teema, siis ajas sarnast juttu, et siis tal ongi tulevikus kaks naist - mina ja siis keegi teine, kellega ta lapsed saab. Öäk!

Ütle, ega selle mehe eesnimi alga R-tähega?
Külaline

Aga kui mees tunneb peale paari nädalast romanssi, et kõik on tore, aga pole nagu päris see ja peaks ikka ringi vaatama siis on ta kes..............Siga, litsmees ja veel 100 muud hullu sõna. Siiin aga mõeldakse endale probleem. Äkki tahab lapsi saada. Mis siis, et kõik muu on ok. Ja perekooli eks käod ehk siinsed kanad röögivad karjas. Jäta maha ja otsi uus.
Jätame selle välja, et vennike pakkus kahenaise pidamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 22:32

Minul oli samasugune olukord. Minul lapsed olemas, mees oluliselt noorem ja lapsi pole. Mina ei saa ka enam, isegi kui tahaks.

Kui tõstatasin laste teema, siis ajas sarnast juttu, et siis tal ongi tulevikus kaks naist - mina ja siis keegi teine, kellega ta lapsed saab. Öäk!

Ütle, ega selle mehe eesnimi alga R-tähega?
Ei alga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist