Kärgpered ja elukorraldus
-
Külaline
Kärgpered ja elukorraldus
Kärgpered, kuidas Teie elukorraldus on? Kui teil kahepeale on palju lapsi? Kas elate ühe katuse all või ala nädal lastega oma kodus ja siis nädal ilma lasteta koos?
Meil kahepeale on 4last. Ülenädala. Ja üks osapool ei ole nõus koos elama kui on laste nädal. Üritan arusaada kas see on normaalne?
Meil kahepeale on 4last. Ülenädala. Ja üks osapool ei ole nõus koos elama kui on laste nädal. Üritan arusaada kas see on normaalne?
-
Külaline
Mina ka sellest aru ei saanud. Kas teil on siis 4 last samal ajal korraga ja üks osapool elab selle nädala mujal?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 11:10Meil kahepeale on 4last. Ülenädala. Ja üks osapool ei ole nõus koos elama kui on laste nädal. Üritan arusaada kas see on normaalne?
Ja siis teine nädal on täiesti lastevaba ja elate siis rõõmsalt kahekesi?
-
Külaline
Kui te üksteise lastega ei suhtle, elate eraldi, kui lapsed teiega on, siis on see pigem visiitsuhe, kui kärgpere. Kärgperes ikka toimitakse mingil moel ühise tiimine, kus lapsed suhtlevad mingilgi määral oma ema või isa partnerina. Ja küsimus, kas on normaalne, ei ole mu meelest üldse pädev. Kõik on normaalne, mis osapooltele sobib. Kui teiele sobib visiitsuhe, kus olete koos siis, kui lapsi ei ole kohal, siis nii ongi. Kui see emmale-kummale teist ei sobi, siis ei ole hästi.
-
Külaline
Ma sain ka nii aru, et ühe nädala elavad koos. Ja, kui on nn laste nädal, siis elavad kumbki oma lastega kuskil mujal, eraldi.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 18:42Mina ka sellest aru ei saanud. Kas teil on siis 4 last samal ajal korraga ja üks osapool elab selle nädala mujal?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 11:10Meil kahepeale on 4last. Ülenädala. Ja üks osapool ei ole nõus koos elama kui on laste nädal. Üritan arusaada kas see on normaalne?
Mulle tundub, et see mees (eeldan, et TA on naine) ei armasta TA-d piisavalt, kui talle ei sobi TA lastega ühiselt koos olla. Mu meelest oleks just tore, kui kõik need 4 last saaks aegaajalt ka kokku ja tegutseks koos. Selline mõnus, segasumma suvila. Aga tundub, et TA uus kaaslane ei suuda TA lapsi omaks võtta. Võib-olla näeb isegi mingeid konkurente nendes lastes? Mis on muidugi tohutult nõme!
-
Külaline
Mina arvan, et meespoole lapsed elavad üldse emaga ja lastenädalad on teemaalgataja omad.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 11:49Ma sain ka nii aru, et ühe nädala elavad koos. Ja, kui on nn laste nädal, siis elavad kumbki oma lastega kuskil mujal, eraldi.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 18:42Mina ka sellest aru ei saanud. Kas teil on siis 4 last samal ajal korraga ja üks osapool elab selle nädala mujal?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 11:10Meil kahepeale on 4last. Ülenädala. Ja üks osapool ei ole nõus koos elama kui on laste nädal. Üritan arusaada kas see on normaalne?
Mulle tundub, et see mees (eeldan, et TA on naine) ei armasta TA-d piisavalt, kui talle ei sobi TA lastega ühiselt koos olla. Mu meelest oleks just tore, kui kõik need 4 last saaks aegaajalt ka kokku ja tegutseks koos. Selline mõnus, segasumma suvila. Aga tundub, et TA uus kaaslane ei suuda TA lapsi omaks võtta. Võib-olla näeb isegi mingeid konkurente nendes lastes? Mis on muidugi tohutult nõme!
-
Külaline
Ma arvan ka nii. Ja teemaalgataja tittedega ei soovi meespool ka koos olla. Tüüpiline tropp.Guest kirjutas: ↑05 Aug 2025 12:25Mina arvan, et meespoole lapsed elavad üldse emaga ja lastenädalad on teemaalgataja omad.Külaline kirjutas: ↑05 Aug 2025 11:49Ma sain ka nii aru, et ühe nädala elavad koos. Ja, kui on nn laste nädal, siis elavad kumbki oma lastega kuskil mujal, eraldi.Guest kirjutas: ↑04 Aug 2025 18:42
Mina ka sellest aru ei saanud. Kas teil on siis 4 last samal ajal korraga ja üks osapool elab selle nädala mujal?
-
Külaline
Ma üritan aru saada. Te elate koos. Kui TA lapsed tulevad ema juurde( eeldades et TA on naine. Kas on nii? ) laseb mees jalga.
Kui tulevad mehe lapsed, olete kõik koos.
Võib olla ka nii, et TA on mees. Kui tulevad tema lapsed, laseb naine jalga.
Kui tulevad mehe lapsed, olete kõik koos.
Võib olla ka nii, et TA on mees. Kui tulevad tema lapsed, laseb naine jalga.
-
Külaline
Nii üldise jutu peale ei oska midagi arvata. Võib olla normaalne ja ei pruugi olla normaalne, TA võiks natuke rohkem olukorda selgitada.
Meil oli nt selline olukord, et kahepeale kokku 3 last (mehel eelmisest suhtest 2 vanemat last+ meie ühine laps). Oli küll vahel nii, et läksin väiksemaga maakoju kui mõni hammas väga valusalt tuli või gaasid öösiti kimbutasid ja mehe lastel parasjagu rasked koolipäevad, lihtsalt põhjusel, et nad välja saaks puhata. Kui see eraldiolemine tuleneb kindlast vajadusest, mitte lihtsalt sellest, et teine osapool ei soovi lastega aega koos veeta, siis on see normaalne. Vastupidisel juhul ei ole normaalne.
Meil oli nt selline olukord, et kahepeale kokku 3 last (mehel eelmisest suhtest 2 vanemat last+ meie ühine laps). Oli küll vahel nii, et läksin väiksemaga maakoju kui mõni hammas väga valusalt tuli või gaasid öösiti kimbutasid ja mehe lastel parasjagu rasked koolipäevad, lihtsalt põhjusel, et nad välja saaks puhata. Kui see eraldiolemine tuleneb kindlast vajadusest, mitte lihtsalt sellest, et teine osapool ei soovi lastega aega koos veeta, siis on see normaalne. Vastupidisel juhul ei ole normaalne.
Miks ta siis normaalne pole? Võõrad lapsed, ja vbl halva iseloomuga kah takkapihta. Hea, kui omadegagi hakkama saad, hakka siin võõraid lapsi kasvatama. Ega partner ei pea suure vaimustusega sinu väänikuid omaks võtma, nii sinisilmne ei saa ju ometigi olla. Suheldakse partneriga, mitte tema lastega, neid las kasvatavad bioloogilised vanemad. Siit tuleb välja, et kärgpere küll, aga partner ei pea lapsi omaks võtma. Nii nad siis koos eksisteerivadki, kuidagimoodi.
-
Külaline
Tolmukübe kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:08 Miks ta siis normaalne pole? Võõrad lapsed, ja vbl halva iseloomuga kah takkapihta. Hea, kui omadegagi hakkama saad, hakka siin võõraid lapsi kasvatama. Ega partner ei pea suure vaimustusega sinu väänikuid omaks võtma, nii sinisilmne ei saa ju ometigi olla. Suheldakse partneriga, mitte tema lastega, neid las kasvatavad bioloogilised vanemad. Siit tuleb välja, et kärgpere küll, aga partner ei pea lapsi omaks võtma. Nii nad siis koos eksisteerivadki, kuidagimoodi.
Oh jeerum küll
Lastega partnerit sellisel juhul ei valita, kui võõraid lapsi ei salli.
-
Külaline
Kaaslane võetakse ikka kogu "pagasiga", mitte nii, et valin selle osa, mis mulle meele järele on ning ebameeldiva jätan kõrvale! Siis tuleb vaadata inimene, kellel ei ole lapsi.Tolmukübe kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:08 Miks ta siis normaalne pole? Võõrad lapsed, ja vbl halva iseloomuga kah takkapihta. Hea, kui omadegagi hakkama saad, hakka siin võõraid lapsi kasvatama. Ega partner ei pea suure vaimustusega sinu väänikuid omaks võtma, nii sinisilmne ei saa ju ometigi olla. Suheldakse partneriga, mitte tema lastega, neid las kasvatavad bioloogilised vanemad. Siit tuleb välja, et kärgpere küll, aga partner ei pea lapsi omaks võtma. Nii nad siis koos eksisteerivadki, kuidagimoodi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist