Igakuised kulud
-
Külaline
Igakuised kulud
Palju teil igakuised kulud kõik kokku on? Mul on 4-liikmeline pere ja praegu suvel on u 1200 eurot kuus kulud, tahaks teada kas see on paras, vähe või palju võrreldes teistega. (Kodu on enda oma, st üüri-laene pole.)
-
Külaline
Elan üksi. Söök ja majapidamistarbed on 1200, kodulaen 180, kommunaalid keskmiselt 180, telefoni ise ei maksa, muid kulusid eriti pole.
-
Külaline
Majandan üksi ja pisut alla tuhande kuus saan hakkama - siin sees toit, kütus, kogu elamine. Olen püüdnud kokku hoida, aga ei õnnestu eriti.
-
Külaline
-
Külaline
Tellid iga päev Wolti?Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2025 17:16 Elan üksi. Söök ja majapidamistarbed on 1200, kodulaen 180, kommunaalid keskmiselt 180, telefoni ise ei maksa, muid kulusid eriti pole.
-
Külaline
Mhmhm. Lombakas olen.
-
Külaline
Kas niiviisi paksuks ei lähe? Miks mitte korralikke tooraineid e-poest?
-
Külaline
KULUD
Korteri üür 80.-
Elekter 150.-
Elisa 75.-
Söök 600.-
Autokütus 200.-
Liising 450.-
Kindlustused 50.-
KOKKU:1600-
võtsin just oma kulude tabelist
Korteri üür 80.-
Elekter 150.-
Elisa 75.-
Söök 600.-
Autokütus 200.-
Liising 450.-
Kindlustused 50.-
võtsin just oma kulude tabelist
-
Külaline
Ma olen viimase poole aasta jooksul excelisse kirja pannud kõik oma kulud, et aru saada, kas suudaksin tulevikus elada ilma lisaks tööl käimata vaid 700€sest pensionist (järeldus: vist ei suudaks)
Kõige vähem kulutasin juunis: ca 700€.
Kõige rohkem kulutasin juulis: ca 1600€
ülejäänud kuud lähevad nende vahele, kuu keskmine mingi 800-900€.
Millele kulutasin?
juunis: toit (sh magus kraam) 284€, tööstuskaubad (riided, jalanõud, kodukaubad, ravimid, kodumasinad (triikraud andis juunis otsad), aia- ja ehituskaubad, raamatud jne) 187€, teenused (komm.kulud, perioodika, väljas söömine, transport, iluteenused, teater, kontsert jne) 221€, koerale 23€ (toit).
juulis: toit 333€, tööstuskaubad (sh ostsin soodusmüügist talvesaapad) 331€, teenused 661 (tavakuludele lisaks erakorralised kulud juulis jalgratta remont ja üks 3-päevane reis), koerale 96€ (toit, ussirohi+vaktsineerimine), kingitusteks 150€ (üks sünnipäev ja üks 70a juubel).
Need on siis puhtalt ainult minu poolt makstud kulud. Peres on kolm inimest (mina, abikaasa ja meiega koos elav täisealine laps), igaüks tasub kokkulepitud osa majaga seotud kuludest, kõik oma isiklikud (sh autod) kulud ja ka poes käime kordamööda.
Kõige vähem kulutasin juunis: ca 700€.
Kõige rohkem kulutasin juulis: ca 1600€
ülejäänud kuud lähevad nende vahele, kuu keskmine mingi 800-900€.
Millele kulutasin?
juunis: toit (sh magus kraam) 284€, tööstuskaubad (riided, jalanõud, kodukaubad, ravimid, kodumasinad (triikraud andis juunis otsad), aia- ja ehituskaubad, raamatud jne) 187€, teenused (komm.kulud, perioodika, väljas söömine, transport, iluteenused, teater, kontsert jne) 221€, koerale 23€ (toit).
juulis: toit 333€, tööstuskaubad (sh ostsin soodusmüügist talvesaapad) 331€, teenused 661 (tavakuludele lisaks erakorralised kulud juulis jalgratta remont ja üks 3-päevane reis), koerale 96€ (toit, ussirohi+vaktsineerimine), kingitusteks 150€ (üks sünnipäev ja üks 70a juubel).
Need on siis puhtalt ainult minu poolt makstud kulud. Peres on kolm inimest (mina, abikaasa ja meiega koos elav täisealine laps), igaüks tasub kokkulepitud osa majaga seotud kuludest, kõik oma isiklikud (sh autod) kulud ja ka poes käime kordamööda.
Enefit saatis täna arve: 0,002 kWh kogus maksab 7,54 €. Hästi elame, kui keegi siin üle 1000.- kuus laristab.
-
Külaline
-
Külaline
Ilmselgelt on sul tegemist mingi püsitasuga. Elekter on olematu hinnaga, 5 senti kwh+võrgutasu. Mu suure maja elektriarved on viimastel kuudel olnud 30 eurot kuus koos võrgutasuga.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑03 Aug 2025 19:54 KULUD
Korteri üür 80.-
Elekter 150.-
Elisa 75.-
Söök 600.-
Autokütus 200.-
Liising 450.-
Kindlustused 50.-
Kus pärapõrgus sa elad, et nii väike üür? See on ju koerakuudi üür.
võtsin just oma kulude tabelist![]()
-
Külaline
Kuidas on võimalik koer, olenemata suurusest, 23 euroga kuu aega ära toita?! Ja miks sellised inimesed peavad loomi?
-
Külaline
Woltis saab ju ka poest tellida. Ja millest see seljanka seal kaupleja söögikohas tehtud on kui mitte kaubanduses pakutavast toorainest?
-
Külaline
ma elan Tallinnas
-
Külaline
Miks sa sellist juttu ajad? https://valgekihv.ee/koera-kuivtoidud/b ... -lamb-rice - soodukat saab ka 30% ja sellest jätkub kaheks kuuks. No närimiskondid ka, aga neid ostame ka suurema koguse korraga.
-
Külaline
Rahu rahu.
Ma kirjutasin, et need on minu kulud. mitte kõik kulud.
Mina ostsin juunis koerale vaid närimispulki, konserve ja krõbinaid ostavad talle need pereliikmed, kes autoga poes käivad.
Koerale kulub kuus umbes 3 plokki suuri 1,25kg koerakonserve, kott krõbinaid, lisaks närimispulki, pudruhelbeid, viinereid jne
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist