Kõik on ettevõtjad või?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 15:21Isikukoodid koos nimede ja numbritega võetakse äriregistrist.
Miks ma peaksin kartma kõnet vastu võtta, ikka mõnuga saadan vene möla na nahhui
Kõik on ettevõtjad või?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 15:21Isikukoodid koos nimede ja numbritega võetakse äriregistrist.
Äriregistris on tohutu maht isikuandmeid, ma isegi imestanud, et kuidas seal isikukoodid jm täies ulatuses avalikult saadavad. Mul on nt kõikide pereliikmete ja lähimate sõprade andmed seal olemas, sh pensionärist ema, kes ei tea ettevõtlusest tuhkagi aga on korteriühistu juhatuses. Ehk siis- kõik koguaeg räägivad, et kaitske oma andmeid aga nime googlesse toksides on kõik näha, telefoninumbrist isikukoodini ja paljudel juhtudel ka kodune aadress näiteks.
Eesti inimesed reisivad palju ja välismaal tuleb sageli haiglas ise maksta.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2025 08:12 See haiglakõnede loogikast ma ei saa aru. Kas nad ütlevad et sattusid Eestis? haiglasse. Kuidad siis inimene üldse saab mõelda, et raviks või opiks oleks raha vaja anda?
Sellist kõnet oleks küll vahva saada.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 13:46 Sain minagi petukõne- tundmatu number helistas, võtan vastu, tüüp (naisterahvas) tõmbab hinge ja hakkab koledasti karjudes nuuksuma. Vajutasin kinni, mul pole selliseid tuttavaid.
Mis ema sa oled, kes ei lohuta! Teiste emad küll lohutavad ja aitavad.....Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 16:24 Siis tuleb käituda nagu tavaliselt. "No nüüd nutad. Ma olen sulle kogu aeg rääkinud et reisikindlustus tuleb teha, ära roni võõrasse riiki! Ole ettevaatlik! Nüüd on käes. Vaata ise kuidas selle arve maksad!!
Mina ütlesin samasugusele venekeelsele hädaldajale et jube lugu, mis nüüd küll saab. Korra varem proovinu ütles algul et on mu tütar, pärast kuulnud et mul tütreid polegi hakkas uluma et poja naine. Kui kuulis et pojad veel väiksed siis pani ise toru ära. Kõik jutt siis ikka vene keeles.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2025 13:46 Sain minagi petukõne- tundmatu number helistas, võtan vastu, tüüp (naisterahvas) tõmbab hinge ja hakkab koledasti karjudes nuuksuma. Vajutasin kinni, mul pole selliseid tuttavaid.
Arenevad raisad.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2025 19:38Mulle ütles, et minu mehe nimel helistab.
Lisan veel, et nõndanimetatud Kaarel helistas reaalse tervishoiu ja sotsiaalhoolekandega tegeleva ettevõtte numbrilt.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 09:48 Oo, ma sain juba teise kõne. Keegi Kaarel Pärnaste, eestikeelne, teavitas mind, et mul olla haigekassa hüvitis saamata. Ei tea mis põhjustel jne. Lasin tal mitu korda oma nime korrata. Tegi seda kenasti. Seejärel nõudsin talt isikukoodi. Ei tahtnud anda. Küsisin, et miks ta minult isikukoodi tahab? Ütles, et tuvastamiseks. Ma siis okei, kõigepealt vaja teie isik tuvastada, andke isikukood. See ajas "Kaareli" segadusse, aga kuna ma ikka talt isikukoodi nõudsin, siis viskas toru ära.
Jäigi mul "hüvitis" saamata.
Milles see pettus väljendub ning kuidas raha ära võetakse?Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2025 10:31 Praegu näiteks käib FB-s mngi kampaania Tinyhouse, kus peab lehte jagama ning "esile tõstma". Auhinnaks on väike maja ja "võitjatega" võetakse otse, sms-i teel ühendust.
Jeerum, KUI paljud selle lõksu on langenud ja muudkui jagavad ning "tõstavad esile". Keegi seal kommenteeris, et leht on scam, mispeale kuvas see leht vastuse stiilis, et aitäh et jagad...
Kõik on sisuliselt mustvalgelt näha, et tegu on pettusega, aga inimesed ikka klikivad lootuses see maja omale võita.![]()
Pettus väljendub selles, seal õngisetakse kasutajate kontakte. Nendel, kes seda "esiletõstmise" nuppu vajutavad võidakse selle abil konto lihtsalt üle võtta.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2025 10:44 Milles see pettus väljendub ning kuidas raha ära võetakse?
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut ja 7 külalist