Kuidas siis meeldib meie riigiastuuste kokkuhoiupoliitika
-
Külaline
Kuidas siis meeldib meie riigiastuuste kokkuhoiupoliitika
Inimene mängib tola ja lahkub ise ametist, preemiaks 15 106 eurot: https://www.ohtuleht.ee/1136552/endised ... -rahasumma
-
Külaline
Ja samal ajal haigekassa on rahast lage ja raskustes 
-
Külaline
Ja siis Ligi jälle manitseb, et mis virisete nende maksude üle. Samal ajal Riigikogu tõstab autohüvitist ja mingid klounid kullatakse üle, kes pole oma tööga absoluutselt hakkama saanud. Suuremal osal saadikutest on esimene samm soetada uus auto riigi raha eest, mis jääb pärast neile.
-
Külaline
Eesti on nii korrumpeerunud riik, et teha pole midagi. Riik väike ja kõik korruptandid pesevad üksteise kätt. Isegi Ukrainas ei saa korruptsioon nii palju vohada, sellepärast et inimesi on seal nii palju rohkem
-
Külaline
Kui raha vähe, siis tehke rohkem tööd.
-
Külaline
Kas tõesti puudub võimet vahet teha, et toodud artiklis räägitakse kohalikust omavalitsusest, kuid tervisekassa on riiklik institutsioon? Nende eelarved ei ole ometi seotud.
Aga miks selline tähelepanu viitamine, valijad ju ise valisid? Köhige nüüd ka pappi.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 14:34 Inimene mängib tola ja lahkub ise ametist, preemiaks 15 106 eurot: https://www.ohtuleht.ee/1136552/endised ... -rahasumma
-
Külaline
Mis valijad need Reformi Tallinna linnavalitsejateks valisid, veel vähem mingit PPP-d, keda üldse enne keegi ei tundnud.Ants kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:23Aga miks selline tähelepanu viitamine, valijad ju ise valisid? Köhige nüüd ka pappi.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 14:34 Inimene mängib tola ja lahkub ise ametist, preemiaks 15 106 eurot: https://www.ohtuleht.ee/1136552/endised ... -rahasumma
Miks minult uurite? On olemas "Kohaliku omavalitsuse volikogu valimise seadus". Harige ennast! Esitage pretensioonid teadagi kuhu, ärge elage end minu peal välja anonüümsena eraõiguslikus foorumis. Käituge täiemõistusliku täiskasvanuna.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:30Mis valijad need Reformi Tallinna linnavalitsejateks valisid, veel vähem mingit PPP-d, keda üldse enne keegi ei tundnud.Ants kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:23Aga miks selline tähelepanu viitamine, valijad ju ise valisid? Köhige nüüd ka pappi.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 14:34 Inimene mängib tola ja lahkub ise ametist, preemiaks 15 106 eurot: https://www.ohtuleht.ee/1136552/endised ... -rahasumma
-
Külaline
Saan aru, et teie mõistus pole kuigi selge ja te ei oska mõttega lugeda ja vastate lihtsalt seda, mida sülg suhu toob. Aga viitan teile, et teie ütlesite, et valijad ju ise valisid. Reform ei võitnud valimisi Tallinna piirkonnas. Aga palun südamest, et te mulle ei vastaks, sest teilt tuleb ainult mingit asjassepuutumatut joru, mida ma ei soovi lugeda ja mis ei haaku ka kuidagi teemaga.
-
Külaline
Oot, kuidas ei ole? Mõlemat rahastame meie kodanikena läbi maksude, mis meie töötasust laekuvad. Tervisekassale sotsiaalmaksust ja KOV-le tulumaksust.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:14Kas tõesti puudub võimet vahet teha, et toodud artiklis räägitakse kohalikust omavalitsusest, kuid tervisekassa on riiklik institutsioon? Nende eelarved ei ole ometi seotud.
-
Külaline
Kus sa seda preemiat nägin? Mina nägin kasutamata puhkusereservi ja viimast töötasu.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 14:34 Inimene mängib tola ja lahkub ise ametist, preemiaks 15 106 eurot: https://www.ohtuleht.ee/1136552/endised ... -rahasumma
Sa muidu ise ka töölt lahkud kaks kätt taskus, ei võta ei viimast palka ega väljavõtmata puhkusetasu? Mul on hetkel väljavõtmata puhkusetasu kahe kuupalga ulatuses.
-
Külaline
Ah miste ikka jaurate. See mõni sent inimese peale.
Riigi rahakotile ei anna see midagi tunda.
-
Külaline
Mis "ise" ja "ise"? Egas valijad, st meie siin pole hiromandid, et oskaks valimisreklaami plakati ilusast näolapist mingit jõledat korruptsiooni välja lugeda! Inimese tõeline pale tuleb ilmsiks ikka alles siis, kui too on pumba juurde pääsenud. Ja siis ongi juba hilja. Kunagi nooruses sain omad vitsad sellega kätte, et valisin ühte inimest, kes tundus normaalne. Ta osutuski valituks ja korraldas pärast sihukest suurt jama, et siga kah ei söönud. Aga kust võisin mina seda ette teada?!Ants kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:23Aga miks selline tähelepanu viitamine, valijad ju ise valisid? Köhige nüüd ka pappi.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 14:34 Inimene mängib tola ja lahkub ise ametist, preemiaks 15 106 eurot: https://www.ohtuleht.ee/1136552/endised ... -rahasumma
Pärast seda juhtumit tegin omad järeldused ega ole enam kordagi valimas käinud. Kerigu nad kõik kuradile!
-
Külaline
Nii on iga asjaga, et ahh, see mõni sent. Käibemaksu ei pidavat ka tähelegi panema, see mõni sent juurde. Siis jälle teist korda jälle 2 protsenti, see ka mingi raha. Siis tulumaksu juurde, see ka mõni mure, see mõnikümmend eurot kuus maha. Jne, jne. Kokku tuleb tuhandeid aasta peale vähem raha inimestele, sest mentaliteet on selline, et meil siin läheb raha vaja sinna ja tänna, teie aina plekkige.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 21:02 Ah miste ikka jaurate. See mõni sent inimese peale.
-
Külaline
Ei, las tõstavad maksusid, küll me hakkama saame. Natuke teeme rohkem tööd.
Spagaati tehes südandtlõhestavalt, ma siiski suudan veel .... ja veel vastata: ärge lugege asjassepuutumatut joru, mida Te ei soovi lugeda ja mis ei haaku ka kuidagi teemaga.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:45Saan aru, et teie mõistus pole kuigi selge ja te ei oska mõttega lugeda ja vastate lihtsalt seda, mida sülg suhu toob. Aga viitan teile, et teie ütlesite, et valijad ju ise valisid. Reform ei võitnud valimisi Tallinna piirkonnas. Aga palun südamest, et te mulle ei vastaks, sest teilt tuleb ainult mingit asjassepuutumatut joru, mida ma ei soovi lugeda ja mis ei haaku ka kuidagi teemaga.Ants kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:37Miks minult uurite? On olemas "Kohaliku omavalitsuse volikogu valimise seadus". Harige ennast! Esitage pretensioonid teadagi kuhu, ärge elage end minu peal välja anonüümsena eraõiguslikus foorumis. Käituge täiemõistusliku täiskasvanuna.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:30
Mis valijad need Reformi Tallinna linnavalitsejateks valisid, veel vähem mingit PPP-d, keda üldse enne keegi ei tundnud.
-
Külaline
Tallinna eelarvet rahastavad tallinlased, mitte kõik "meie kodanikena".Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 19:16Oot, kuidas ei ole? Mõlemat rahastame meie kodanikena läbi maksude, mis meie töötasust laekuvad. Tervisekassale sotsiaalmaksust ja KOV-le tulumaksust.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2025 18:14Kas tõesti puudub võimet vahet teha, et toodud artiklis räägitakse kohalikust omavalitsusest, kuid tervisekassa on riiklik institutsioon? Nende eelarved ei ole ometi seotud.
-
Külaline
Eesti korruptsiooniindeks on väga hea. Meist veel väiksema korruptsioonitasemega on ainult Taani, Soome, Norra, Rootsi, Šveits, Holland, Saksamaa, Luksemburg ja Iirimaa. Siin on 31.12.24 seis. Järgmine laekub käesoleva aasta lõpus. Iga aastaga on Eesti aina paremal positsioonil.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 16:01 Eesti on nii korrumpeerunud riik, et teha pole midagi. Riik väike ja kõik korruptandid pesevad üksteise kätt. Isegi Ukrainas ei saa korruptsioon nii palju vohada, sellepärast et inimesi on seal nii palju rohkem

-
Külaline
Ma töötasin nõukaajal asutuses kuhu tuli tööle uus sotsvõistluse aruannete kokku panija, hakkasime otsekohe pidevalt valdkonna võitjad olema ja preemiaid saama 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist