Kuidas tajusite, et abielu/kooselu on läbi?
-
Külaline
Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
-
Külaline
Sellele väga heale inimesele oleks ikka võinud seda näost-näkku öelda. Kirjade kirjutamised ja sms-ide saatmised on pigem teismeliste pärusmaa. Täiskasvanu võiks osata selliseid asju otse öelda.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 1975 06:00 Mina läksin tööle ja kirjutasin messengeris oma kaaslasele, kellega olime toona 5 aastat koos elanud, et ei soovi enam jätkata. Kui õhtul koju tulin, oli ta jõudnud ilusasti oma asjad ära viia. Mul lihtsalt oleks olnud nii raske talle seda näost-näkku öelda, ta oli väga hea inimene.
-
Külaline
Täielik egoist. Sinul on raske, aga selle hea inimesega käitud nagu viimane põrsas.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:01Mina läksin tööle ja kirjutasin messengeris oma kaaslasele, kellega olime toona 5 aastat koos elanud, et ei soovi enam jätkata. Kui õhtul koju tulin, oli ta jõudnud ilusasti oma asjad ära viia. Mul lihtsalt oleks olnud nii raske talle seda näost-näkku öelda, ta oli väga hea inimene.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 00:07 Minul on tuttav, kelle mees elas tavalist pereelu, siis viis naise tööle, ütles head aega, musi-musi, ma rohkem enam koju ei tule, mul on juba mitu aastat teine naine. Ja jättis naise sinna töö ukse ette maha ja pani autoga minekut.
-
Külaline
Minu mees hakkas üha tihemini meie ühisel tuttaval naisel külas käima. Et neil olevat toredad vestlused ja NII palju põnevaid teemasid millest rääkida. Igal järgmisel korral jäi üha kauemaks. Lõpuks tuli koju varahommikul. Tükk aega ajas tagasi väites, et nemad ainult räägivad. Kuniks lõpuks vihahoos paiskas välja, et selle naisega on tore seksida.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
-
Külaline
Ah jäta. Ka mahajäetaval on kergem, kui seda ei tehta näost näkku. Oleme siiani väga head sõbrad, meie vahel on kõik ok. Sellest on juba 20 aastat möödas.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:52Täielik egoist. Sinul on raske, aga selle hea inimesega käitud nagu viimane põrsas.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:01Mina läksin tööle ja kirjutasin messengeris oma kaaslasele, kellega olime toona 5 aastat koos elanud, et ei soovi enam jätkata. Kui õhtul koju tulin, oli ta jõudnud ilusasti oma asjad ära viia. Mul lihtsalt oleks olnud nii raske talle seda näost-näkku öelda, ta oli väga hea inimene.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 00:07 Minul on tuttav, kelle mees elas tavalist pereelu, siis viis naise tööle, ütles head aega, musi-musi, ma rohkem enam koju ei tule, mul on juba mitu aastat teine naine. Ja jättis naise sinna töö ukse ette maha ja pani autoga minekut.
-
Külaline
Ei ole kergem. See on sinu enda õigustamiseks välja mõeldud jutt. Oled egoist, kellel teise inimese tunnetest on täiesti ükskõik, peaasi, et ise ei peaks ebamugava olukorraga silmitsi seisma.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 10:18Ah jäta. Ka mahajäetaval on kergem, kui seda ei tehta näost näkku. Oleme siiani väga head sõbrad, meie vahel on kõik ok. Sellest on juba 20 aastat möödas.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:52Täielik egoist. Sinul on raske, aga selle hea inimesega käitud nagu viimane põrsas.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:01
Mina läksin tööle ja kirjutasin messengeris oma kaaslasele, kellega olime toona 5 aastat koos elanud, et ei soovi enam jätkata. Kui õhtul koju tulin, oli ta jõudnud ilusasti oma asjad ära viia. Mul lihtsalt oleks olnud nii raske talle seda näost-näkku öelda, ta oli väga hea inimene.
-
Külaline
See on mingi sinu luul, et silmast silma on kergem. Ju sulle meeldib teist nutmas ja anumas näha, vastik. Mind pole küll kunagi maha jäetud, kuid kui peaksin valima, siis absoluutselt eelistaks, et see toimuks distantsilt.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 10:30Ei ole kergem. See on sinu enda õigustamiseks välja mõeldud jutt. Oled egoist, kellel teise inimese tunnetest on täiesti ükskõik, peaasi, et ise ei peaks ebamugava olukorraga silmitsi seisma.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 10:18Ah jäta. Ka mahajäetaval on kergem, kui seda ei tehta näost näkku. Oleme siiani väga head sõbrad, meie vahel on kõik ok. Sellest on juba 20 aastat möödas.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:52
Täielik egoist. Sinul on raske, aga selle hea inimesega käitud nagu viimane põrsas.
-
Külaline
Ma pole see, kellele vastad, aga leian samuti, et suhte lõpetamine võiks siiski käia otse, silmast-silma kohtudes. See on ju puhtalt austuse küsimus. Vastasel juhul näitab see, et sa nagunii ei võtnud seda inimest tõsiselt ja distantsilt lõpetades lihtsalt tahad jama kiiresti kaelast ära saada. Mida see kõik aga sinu enda kohta ütleb?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 11:05 See on mingi sinu luul, et silmast silma on kergem. Ju sulle meeldib teist nutmas ja anumas näha, vastik. Mind pole küll kunagi maha jäetud, kuid kui peaksin valima, siis absoluutselt eelistaks, et see toimuks distantsilt.
-
Külaline
Käitu teistega nii, nagu soovid, et sinu endaga käitutaks. Mina lähtusin sellest ja see oli meile mõlemale parim. Ka ta ise on hiljem öelnud, et tema jaoks oli parem, et ma polnud sel hetkel temaga.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 11:10Ma pole see, kellele vastad, aga leian samuti, et suhte lõpetamine võiks siiski käia otse, silmast-silma kohtudes. See on ju puhtalt austuse küsimus. Vastasel juhul näitab see, et sa nagunii ei võtnud seda inimest tõsiselt ja distantsilt lõpetades lihtsalt tahad jama kiiresti kaelast ära saada. Mida see kõik aga sinu enda kohta ütleb?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 11:05 See on mingi sinu luul, et silmast silma on kergem. Ju sulle meeldib teist nutmas ja anumas näha, vastik. Mind pole küll kunagi maha jäetud, kuid kui peaksin valima, siis absoluutselt eelistaks, et see toimuks distantsilt.
-
Külaline
Aga vb su elukaaslane tahtis selle küsimusega teada, kas sa hoolid temast, kas sa oled talle tähtis. Sinu jätkuv ükskõiksus andis talle teada, et sa tõepoolest teda üldse ei armasta, ja selle suhtega pole mõtet jätkata ning läks esimese ettejuhtuvaga välja.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
-
Külaline
Püha taevas, kas sa keelad oma elukaaslasele teisi tuttavaid?Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 15:04Aga vb su elukaaslane tahtis selle küsimusega teada, kas sa hoolid temast, kas sa oled talle tähtis. Sinu jätkuv ükskõiksus andis talle teada, et sa tõepoolest teda üldse ei armasta, ja selle suhtega pole mõtet jätkata ning läks esimese ettejuhtuvaga välja.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
Just, suhtes isikutel võivad olla vastassoost sõbrad/tuttavad. Kui nendega liiga tihti kokku ei saa, et oma kaaslane ikka tähtsam, siis pole vast katki midagit.
-
Külaline
Elukaaslase käest vôiks ka otse küsida, kas oled talle tähsis ja oluline, kui kahtled. Siis saab öelda vastuseks, et on ükskôik.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 15:04Aga vb su elukaaslane tahtis selle küsimusega teada, kas sa hoolid temast, kas sa oled talle tähtis. Sinu jätkuv ükskõiksus andis talle teada, et sa tõepoolest teda üldse ei armasta, ja selle suhtega pole mõtet jätkata ning läks esimese ettejuhtuvaga välja.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
-
Külaline
Jumal hoidku selliste mõttemängude eest...Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 15:04Aga vb su elukaaslane tahtis selle küsimusega teada, kas sa hoolid temast, kas sa oled talle tähtis. Sinu jätkuv ükskõiksus andis talle teada, et sa tõepoolest teda üldse ei armasta, ja selle suhtega pole mõtet jätkata ning läks esimese ettejuhtuvaga välja.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
Asi oli ikka hulka lihtsam. Elukaaslane sai üritusel tuttavaks uue inimesega. Suhtlesid pärast üritust edasi, tahtsid kokku saada. Austusest minu vastu küsis luba. Mul on ka vastassoost sõpru, kellega suhtlen ja kokku saan ilma kallimata, no ei näe põhjust keelata. Kokkuvõttes oli see väga hea, et kõik nii läks nagu läks. Vähemalt mina olen rahul.
Me ei olnud teineteise inimesed, aga suhe oli selline, et otseselt nüüd midagi liiga valesti ka polnud. Lihsalt ka mitte lõpuni õnnelik. Tülid olid, aga eks ju igal sammul öeldakse, et ikka on tülisid ja tuleb suhtega vaeva näha...
-
Külaline
Kui mina seda loen, siis tekib küsimus, kas esimene ettejuhtuv siis armastas?Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 15:04Aga vb su elukaaslane tahtis selle küsimusega teada, kas sa hoolid temast, kas sa oled talle tähtis. Sinu jätkuv ükskõiksus andis talle teada, et sa tõepoolest teda üldse ei armasta, ja selle suhtega pole mõtet jätkata ning läks esimese ettejuhtuvaga välja.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
Kui mina armastan kedagi, siis kutsun välja just tema. Milline käitumine oleks väljendanud temapoolset armastust, kas keelamine?
-
Külaline
Inimesed ei käitu alati loogiliselt ja ratsionaalselt. Meeste puhul juhtub sageli, et kui elukaaslane ainult tänitab või ei näita välja vähimatki huvi, hoolimist, siis frustratsiooni tõttu minnakse kaasa esimese naisega, kes kutsub.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 19:56Kui mina seda loen, siis tekib küsimus, kas esimene ettejuhtuv siis armastas?Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 15:04Aga vb su elukaaslane tahtis selle küsimusega teada, kas sa hoolid temast, kas sa oled talle tähtis. Sinu jätkuv ükskõiksus andis talle teada, et sa tõepoolest teda üldse ei armasta, ja selle suhtega pole mõtet jätkata ning läks esimese ettejuhtuvaga välja.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 09:37 Elukaaslane läks ühe uue tuttavaga välja. Küsis eelnevalt, kas see on ok ja ma ei teinud probleemi. See oli vist esmaspäev, igal juhul oli järgmine päev ka tööpäev. Kui ta südaööks või isegi pisut hiljem tagasi ei olnud, siis teadsin, et see suhe on läbi. Eks märke oli juba varem, seega ei tea, kas see just pauguga tuli... pigem kas ja kui väga seda teadvustad.
Kui mina armastan kedagi, siis kutsun välja just tema. Milline käitumine oleks väljendanud temapoolset armastust, kas keelamine?
-
Külaline
Kahjuks jah need sellised mehed, kellest sina räägid, käituvad oma naistega äärmiselt ebaviisakalt, ootavad ainult teenindamist, ei tee kodus mitte midagi, ei märka seda, milline koormus on naisel (lapsed, töö, kodu) ja siis virisevad, et naine pärast kõike seda ei reageeri veidi õlut võtnud härra mühatamisele, võta suhu, eriti entusiastlikult. Ja siis pirisevad, et naine ei näita mingit huvi välja. Kas need mehed ise näitavad või?Inimesed ei käitu alati loogiliselt ja ratsionaalselt. Meeste puhul juhtub sageli, et kui elukaaslane ainult tänitab või ei näita välja vähimatki huvi, hoolimist, siis frustratsiooni tõttu minnakse kaasa esimese naisega, kes kutsub.
-
Külaline
Ähh, ta oleks nagunii selle esimese ettejuhtuvaga läinud, kui ta selline inimene kord juba on.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 20:31Kahjuks jah need sellised mehed, kellest sina räägid, käituvad oma naistega äärmiselt ebaviisakalt, ootavad ainult teenindamist, ei tee kodus mitte midagi, ei märka seda, milline koormus on naisel (lapsed, töö, kodu) ja siis virisevad, et naine pärast kõike seda ei reageeri veidi õlut võtnud härra mühatamisele, võta suhu, eriti entusiastlikult. Ja siis pirisevad, et naine ei näita mingit huvi välja. Kas need mehed ise näitavad või?Inimesed ei käitu alati loogiliselt ja ratsionaalselt. Meeste puhul juhtub sageli, et kui elukaaslane ainult tänitab või ei näita välja vähimatki huvi, hoolimist, siis frustratsiooni tõttu minnakse kaasa esimese naisega, kes kutsub.
-
Külaline
Sai mõni teine kah meritähte proovidaGuest kirjutas: ↑01 Aug 2025 20:55Ähh, ta oleks nagunii selle esimese ettejuhtuvaga läinud, kui ta selline inimene kord juba on.Guest kirjutas: ↑01 Aug 2025 20:31Kahjuks jah need sellised mehed, kellest sina räägid, käituvad oma naistega äärmiselt ebaviisakalt, ootavad ainult teenindamist, ei tee kodus mitte midagi, ei märka seda, milline koormus on naisel (lapsed, töö, kodu) ja siis virisevad, et naine pärast kõike seda ei reageeri veidi õlut võtnud härra mühatamisele, võta suhu, eriti entusiastlikult. Ja siis pirisevad, et naine ei näita mingit huvi välja. Kas need mehed ise näitavad või?Inimesed ei käitu alati loogiliselt ja ratsionaalselt. Meeste puhul juhtub sageli, et kui elukaaslane ainult tänitab või ei näita välja vähimatki huvi, hoolimist, siis frustratsiooni tõttu minnakse kaasa esimese naisega, kes kutsub.
-
Külaline
Tänitamine on räige vaimne vägivald ja selline naine tuleb kohe maha jätta. Sellised ei muutu ka, kui, siis ainult hullemaks.Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2025 20:31Kahjuks jah need sellised mehed, kellest sina räägid, käituvad oma naistega äärmiselt ebaviisakalt, ootavad ainult teenindamist, ei tee kodus mitte midagi, ei märka seda, milline koormus on naisel (lapsed, töö, kodu) ja siis virisevad, et naine pärast kõike seda ei reageeri veidi õlut võtnud härra mühatamisele, võta suhu, eriti entusiastlikult. Ja siis pirisevad, et naine ei näita mingit huvi välja. Kas need mehed ise näitavad või?Inimesed ei käitu alati loogiliselt ja ratsionaalselt. Meeste puhul juhtub sageli, et kui elukaaslane ainult tänitab või ei näita välja vähimatki huvi, hoolimist, siis frustratsiooni tõttu minnakse kaasa esimese naisega, kes kutsub.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist