Siis kui jood ja instasse lällama lähed

vana hea klassika
Külaline

Siis kui jood ja instasse lällama lähed

Postitus Postitas Külaline »

https://www.nelli.ee/video-purjus-mallu ... d-mollavad
Külaline

Labasemat tegelast annab otsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:09 Labasemat tegelast annab otsida.
Tema käitumine on tõepoolest väga labane.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:27
Jah, labast inimest iseloomustab labane käitumine.
Külaline

Seekord alustas küll Lust ise. ta ju naaksus selle Kristina kallal, öeldes, et mingu tööle. See rasedusega võimlemine on nüüd naeruväärne, kes keda kiusama hakkas.

Minu meelest oleks Kristina sobilik elu24 juhtima, mitte lust. Meelelahutusest ei tea see kuud uuriv naine küll midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:52 Seekord alustas küll Lust ise. ta ju naaksus selle Kristina kallal, öeldes, et mingu tööle. See rasedusega võimlemine on nüüd naeruväärne, kes keda kiusama hakkas.

Minu meelest oleks Kristina sobilik elu24 juhtima, mitte lust. Meelelahutusest ei tea see kuud uuriv naine küll midagi.
Mitte et see Lust mulle kuidagi sümpaatne oleks, aga hetkel on need kaks labast tädi hullema mulje jätnud. Aga üldiselt tühisuste tühisused vaidlevad, kes on rohkem tühisus.
Külaline

Käed eemale rasedatest!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:27
Minu arust on tema puhul kogu komplekt labane
Külaline

Just vaatasin, et Lust on sündinud 1982, Mallukas 1990. Pole nagu nii suur vahe, et M saaks KLi vanainimeseks pidada. Aga üldisel see Mallukas oma sõbrannaga on ikka täitsa…
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:32 Just vaatasin, et Lust on sündinud 1982, Mallukas 1990. Pole nagu nii suur vahe, et M saaks KLi vanainimeseks pidada. Aga üldisel see Mallukas oma sõbrannaga on ikka täitsa…
Vanuse ja raseduse üle ilkumine on tõesti madal. Aga noh, need inimesed teevad ennast kui labaseks tahes, saaks aga jälle mingit tähelepanu ja pappi. Ja seda nad ju saavad ka, seda tõestab kasvõi see teema siin. Negatiivne tähelepanu ongi kõige parem tähelepanu, headest ja toredatest inimestest ei räägita ju midagi.
Külaline

Tüüpiline keskelaine naine kes on ennast "peenest" mullist t'is larpinud. Vaadake nädalavahetustel neid 45-50 aastaste sõbrannade kampasid. Sama labased ja vulgaarsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 15:22 Tüüpiline keskelaine naine kes on ennast "peenest" mullist t'is larpinud. Vaadake nädalavahetustel neid 45-50 aastaste sõbrannade kampasid. Sama labased ja vulgaarsed.
Labane ja vulgaarne pole, aga sõbrannadega või sõpradega nädalavahetusel mulli juua on lahe!
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:32 Just vaatasin, et Lust on sündinud 1982, Mallukas 1990. Pole nagu nii suur vahe, et M saaks KLi vanainimeseks pidada. Aga üldisel see Mallukas oma sõbrannaga on ikka täitsa…
Välimuselt on Lust palju noorem, ilusam kui see m.
Külaline

See on küll pettumus. Olen seni Mallukat influde keskmisest natuke kõrgemale hinnanud, kuid ilmselgelt olin valel arvamusel. Ülinõme, et just naine teeb 42-aastase raseda naise kohta sellist halvustamist nagu "rase vanainimene" ja "mis ta on, mingi 60?" Ei viitsind seda paska lõpunigi vaadata, see tädi on mu jaoks nüüd mahakantud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 19:44
Välimuselt on Lust palju noorem, ilusam kui see m.
M näeb oma vanuse kohta kuidagi väga vana välja tõesti. See suur mahavõtmine mõjub vist ja ei tea, kas ka põsesarnu süstinud. Mul ükskord ka süstiti, tehti mingi liquid facelift mille tagajärjel läks nägu hoopis kandilisemaks ja vanemaks. Seda ma ei tea, kas tal on sellel põhjusel nägu vana, aga igatahes väga noor ja värske ta välja ei näe.
Külaline

Lust näeb tõesti noorem välja. Tal on sellised pehmed näojooned nö. babyface (heas mõttes) ja kortse ka pole.
Külaline

Purjus inimene purjus inimeseks, aga Lust oli kaine ja hakkas ise nokkima, nägin tema kommentaare nii FB-s kui ka IG-s. Siis sai oma kommentaaride tagajärgi tunda ning kukkus halama, kuidas teda kiusatakse. M ja P ei meeldi paljudele, aga nüüd tegi Lust ka endal margi täis. Samas ei imesta, sest tema saab läbi BSH-ga, kel teatavasti kana kitkuda eelnimetatutega. Arvasin Lustist enne rohkem, aga nüüd on kõik üks punt. Tähelepanuvajadus ja draamajanu vist nii suur.
Külaline

Vaatasin igavusest ja ei uskunud oma silmi. Instat mul ei ole ja mudijaid tean, aga ei jälgi. Aga miks sa õigustad sellist jama? Selline tekst pole kuskilt otsast normaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 23:00 Vaatasin igavusest ja ei uskunud oma silmi. Instat mul ei ole ja mudijaid tean, aga ei jälgi. Aga miks sa õigustad sellist jama? Selline tekst pole kuskilt otsast normaalne.
Vaarasin ka ja kahetsen, et seda ülinõmedat, labast möla kuulasin. Ma ei mõista, kuidas selliselt käituval inimesel veel jälgijaid on. Labasuse tipp!
Liane

Postitus Postitas Liane »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 13:52 Seekord alustas küll Lust ise. ta ju naaksus selle Kristina kallal, öeldes, et mingu tööle. See rasedusega võimlemine on nüüd naeruväärne, kes keda kiusama hakkas.

Lust kirjutas kunagi vägagi meelelahutuslikke artikleid Õhtulehes, rahval oli lõbu laialt - peamiselt oma rikkast Ameerika mehest ja väidetavast uhkest karjäärist Londonis. Artiklid kubisesid kirjavigadest ja olid päris dramaatilised.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 14 külalist