Ei ole lapsi. Tervislikel põhjustel ei hakkaks ise üritama.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 13:01Miks sa lapsi ei taha? Sul on ja teisel ei tohi olla? Aga sinu jõmpiskaid peab ta taluma. Või oled see moodne parasiit kes ei taha üldse lapsi, sest see rikub tervbise ja keha.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:58 Mida teeksite kui mees sooviks lapsi, teie ei soovi?
Mehed suhte alguses lapsi ei taha, kui tutvusringkonnas esimesed isad tekivad mõtlevad ümber. Lahku minna?
Kui mees tahab lapsi
-
Külaline
Siis tuleks mõni üksikisa ära sebida nagu näiteks mind.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 13:07Ei ole lapsi. Tervislikel põhjustel ei hakkaks ise üritama.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 13:01Miks sa lapsi ei taha? Sul on ja teisel ei tohi olla? Aga sinu jõmpiskaid peab ta taluma. Või oled see moodne parasiit kes ei taha üldse lapsi, sest see rikub tervbise ja keha.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:58 Mida teeksite kui mees sooviks lapsi, teie ei soovi?
Mehed suhte alguses lapsi ei taha, kui tutvusringkonnas esimesed isad tekivad mõtlevad ümber. Lahku minna?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
[/quote]
Muu on tehtav…. Tunne kuidas midagi sees ringi liigutab
ja togib, see vastikustunne on ületamatu paraku, lapsenutt ja magamatus köömes selle kõrval. Võtaks abilise kes aitab lapsega tegeleda, night nurse…rahaga lahendab paljutki
[/quote]
Kolm last, seega kolm rasedust olnud. See tunne, kui laps sees müksib, on just niivõrd hea ja nunnu. Mingit vastikust mul sellega üldse kohe ei seostunud.
Mina tundsin esimese raseduse ajal rohkem kõhedust just beebiga tegelemise pärast. Sünnituse pärast ka, aga beebiga tegelemise pärast isegi rohkem.Üks inimene soovitas mul isegi, et võta üks asi korraga ehk et ära praegu, rasedana aja ennast ärevusse selle pärast, et "aga mis siis, kui beebi on rahutu, kui kaheaastane jonnib, kui koolilaps...". Et rasedana keskendu raseduse rahulikult lõpuni kandmisele. Beebi probleemidega tegeled siis, kui beebi käes ja sa pole enam rase. Kaheaastase iseärasustega siis, kui ta on kaheaastane (ja beebiiga on juba möödanik) jne, jne. See oli mõistlik soovitus.
Aga jah, ma saan aru, et sa kardad enda jaoks uut, tundmatut seisundit ja oled endale paraja foobia peas kokku keeranud. No see on umbes sama, kui mitte kunagi suurde linna saanud vanem külainimene (minu lapsepõlves veel oli selliseid) on endale jubeda pildi maalinud, mis seal linnas kõik olla ja juhtuda võib ja räägib kõigile, et ei tema sinna ei julge, ei suuda,ei saa, sest seal suures linnas ju... (ja järgneb linnainimese jaoks ulme jutt). Kuigi samas näha,et inimesel kriibib (natuke nagu ikka tahaks seda suurt linna ära näha).
Muu on tehtav…. Tunne kuidas midagi sees ringi liigutab
ja togib, see vastikustunne on ületamatu paraku, lapsenutt ja magamatus köömes selle kõrval. Võtaks abilise kes aitab lapsega tegeleda, night nurse…rahaga lahendab paljutki
[/quote]
Kolm last, seega kolm rasedust olnud. See tunne, kui laps sees müksib, on just niivõrd hea ja nunnu. Mingit vastikust mul sellega üldse kohe ei seostunud.
Mina tundsin esimese raseduse ajal rohkem kõhedust just beebiga tegelemise pärast. Sünnituse pärast ka, aga beebiga tegelemise pärast isegi rohkem.Üks inimene soovitas mul isegi, et võta üks asi korraga ehk et ära praegu, rasedana aja ennast ärevusse selle pärast, et "aga mis siis, kui beebi on rahutu, kui kaheaastane jonnib, kui koolilaps...". Et rasedana keskendu raseduse rahulikult lõpuni kandmisele. Beebi probleemidega tegeled siis, kui beebi käes ja sa pole enam rase. Kaheaastase iseärasustega siis, kui ta on kaheaastane (ja beebiiga on juba möödanik) jne, jne. See oli mõistlik soovitus.
Aga jah, ma saan aru, et sa kardad enda jaoks uut, tundmatut seisundit ja oled endale paraja foobia peas kokku keeranud. No see on umbes sama, kui mitte kunagi suurde linna saanud vanem külainimene (minu lapsepõlves veel oli selliseid) on endale jubeda pildi maalinud, mis seal linnas kõik olla ja juhtuda võib ja räägib kõigile, et ei tema sinna ei julge, ei suuda,ei saa, sest seal suures linnas ju... (ja järgneb linnainimese jaoks ulme jutt). Kuigi samas näha,et inimesel kriibib (natuke nagu ikka tahaks seda suurt linna ära näha).
-
Külaline
Vahel ka imestan naiste enesekindlust, kes 30ndate teises pooles munarakud külmutavad, et lapsesaamist 40ndatesse lükata ja väidavad, et nüüd on neil kindel võimalus tulevikus lapsi saada. Miski ei garanteeri, et rakud on piisavalt kvaliteetsed, olgu neid 5 või 20 ja teada saab alles laboris, kas ja kui palju sulatatud rakkudest hakkab embrüoks arenema, kas õnnestub pesastumine, kas loode hakkab arenema ja kuidas kulgeb hiljem rasedus ja sünnitus. Kui on kindel soov last saada, siis rakkude külmutamisele ka päris lootma ei tasu jääda, sest alati ei pruugi see anda garantiid lapse sünniks.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 10:20Kuid punktsiooni ja külmutamist ei pruugi suur (isegi suurem) osa munarakke üle elada. Minul endal saadi 20 munarakku, kuid ellu jäi neist ainult 4 tk ja beebit ei saanud neist mitte ühestki. Ning lõpuks, olles 50-60 aasta tuuris kuidagiviisi emaks saanud, ei pruugi oma tervis olla enam see.
-
Külaline
See külmutamine on küllaltki ebakindel värk tõesti. Mul on munarakud külmutatud, seisid kaks aastat ja midagi ei tulnud sellest.
-
Külaline
Tüüpiline. Kui naine ütleb, et last ei taha, tuleb 100 postitust, et ta ikka peaks.
-
Külaline
Kui lahku ei taha minna, siis jääb kaks varianti:Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:58 Mida teeksite kui mees sooviks lapsi, teie ei soovi?
1) naine saab oma tahtmise ja mees jääb lastetuks, kuigi ta tegelikult sooviks lapsi
2) mees saab oma tahtmise ja naine sünnitab talle lapsed, kuigi ta tegelikult neid ei soovi
Kumb neist kahest sulle õnneliku tulevikuna paistab? Mina isiklikult hääletaks lahku minemise poolt.
-
Külaline
Kui üks on veendunud, et ei soovi, siis ei pea saama ja kui paaril tekivad lastesaamise osas lahkhelid, siis polegi head lahendust õnnelikult koos olemiseks. Teema arenes edasi ja keegi kirjutas, et kahetseb kuna rohkem lapsi ei saanud. Probleemi välitmiseks pakuti, et rakkude külmutamine on imelihtne ja annab tulevikus hea võimaluse laste saamiseks ja neile vastati, kuidas tegelikult on lood ja see ei anna tegelikult garantiid.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 09:05 Tüüpiline. Kui naine ütleb, et last ei taha, tuleb 100 postitust, et ta ikka peaks.
-
Külaline
Muu on tehtav…. Tunne kuidas midagi sees ringi liigutabKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 01:07
[/quote]
[/quote]
Tahaks suurt linna näha, aga ei saa üle ega ümber kui võigas, valus ja ebameeldiv protsess rasedus on. Internetis saab piisavalt lugeda kuidas naised on masenduses kuna tervus on laastunud. AINUKE valik on surrogaatlus, muu ei tule kõne alla. Ei usu siinsete kirjutajate juttu, et sellest asja ei saa. Mis rõõmu sest lapsest oleks kui ta tervise ja keha ära rikub..raske oleks sallida last peale seda.
Diastaasid, rebendid, keisrivõimalus?! sellega kaasnev õudus..
-
Külaline
Miks sa siis ainult negatiivseid kogemusi loed, internetist leiad ju iga asja kohta negatiivset, kui ainult otsid. Ma näiteks ei julgeks mingit öötöölist endale palgata beebit hoidma, lugesin internetist, et Susan Sharandoni tütre ööhoidja pillas beebi põrandale, sest jäi magama. Sellel, kes ei ole lapse ema, pole beebi vajaduste suhtes selliseid instinkte, mis beebit kaitseks. Beebi sai koljumurru. Iga asja kohta võid leida mingi jubeda loo. Kui vanemaks jääd, siis staaridele vastav elu nõuab ka iluoperatsioone, ega 50+ juba mingi memm ei taha ju olla. Nendest ka õudusunenägusid kuulda. Aga noh, jutt jutuks, ega sulle mingid ratsionaalsed argumendid ju ei mõju nagunii, mingi kinnisidee on rasedusega. Või siis lihtsalt oled troll, mida ma arvan isegi rohkem. Minu soe soovitus oleks üldse mitte lapsi saada. Ega päris murevaba elu nendega ei ole mitte kunagi.Tahaks suurt linna näha, aga ei saa üle ega ümber kui võigas, valus ja ebameeldiv protsess rasedus on. Internetis saab piisavalt lugeda kuidas naised on masenduses kuna tervus on laastunud. AINUKE valik on surrogaatlus, muu ei tule kõne alla. Ei usu siinsete kirjutajate juttu, et sellest asja ei saa. Mis rõõmu sest lapsest oleks kui ta tervise ja keha ära rikub..raske oleks sallida last peale seda.
Diastaasid, rebendid, keisrivõimalus?! sellega kaasnev õudus..
-
Külaline
Internetist otsid meelega mingeid õudusjutte ja toidad sellega oma foobiat ja kakled siis meiega, kuidas meie ... mida? Sunnime sind sünnitama või mis? Kui sa ei kaagutaks oma tilkumistest ja rebenemistest ja ei hädaldaks siin igas teemas, ei oleks kellelgi su eluvalikutest sooja ega külma, su jutt tundub selle läbiteinud emadele lihtsalt loll ja jabur. Mitte midagi sellist ei ole, roni oma kajakambrist välja. Ja keegi ei veena sind lapsi saama, mis see meie asi on, sina käid ja rõvetsed siin "käivad kõhud punnis ja õnnejunnis", sellele vaieldakse vastu. Ole lihtsalt vait ja rahul oma valikutega, kui suudad, ja kellelgi poleks ütlemist.
Oleks niikaua koos, kuni sellest kummalegi probleemi pole, et ühiseid lapsi pole. Kui probleem tekib, eks siis on aega sellega tegeleda- mehel vaja leida naine, kes temaga lapsi tahab või leebud ise ja oled nõus veel ühe lapsega, elus võib kõik muutuda. See on küll selline otsustuskoht, kus kompromissi hästi ei saa, laps kas saadakse või ei saada ehk üks peab oma otsusest loobuma.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 09:58 Mida teeksite kui mees sooviks lapsi, teie ei soovi?
Ega sina ei saa ka praegu mehe eest otsustada, et vot nagunii hakkad kunagi lapsi tahtma ja ma lähen sinu eest juba ennetavalt sellepärast lahku, et äkki... see ka ei päde ju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist