Räägime veel hügieenist

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 22:22
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 22:08
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 21:51 Mitte ükski sinu nimetatutest pole põhjus tervisekassa rahastuseks, jeerum küll. Kõik puhas esteetika ju. Samamoodi võiksid sa minna ja väita, et kui kohe ei saa rinnakohendust, siis muutud suitsiidseks, seega vajad tervisekassa rahastust.
Mis see Tervisekassa siia puutub. Keegi ütles, muid tervisega seotud probleeme laugude opiga ei lahenda. Lahendab küll.
Kui Tervisekassa ei rahasta, siis pole tervisemure, vaid ilumure. Edasi loe mu eelmise postituse näidet. Kõik, mis tuju paremaks teeb, pole liigitatav tervisemure lahendamisena.
Laugude allavaje ei ole ainult esteetiline probleem. Mul eaka sugulase puhul tegi soovituse silmaarst ja rahastaski Tervisekassa, kuna inimene lihtsalt ei näinudki enam, nii hull oli asi. Sellel eakal oli esteetilisest poolest täiesti ükskõik.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 09:42
Mis see Tervisekassa siia puutub. Keegi ütles, muid tervisega seotud probleeme laugude opiga ei lahenda. Lahendab küll.
Kui Tervisekassa ei rahasta, siis pole tervisemure, vaid ilumure. Edasi loe mu eelmise postituse näidet. Kõik, mis tuju paremaks teeb, pole liigitatav tervisemure lahendamisena.
Laugude allavaje ei ole ainult esteetiline probleem. Mul eaka sugulase puhul tegi soovituse silmaarst ja rahastaski Tervisekassa, kuna inimene lihtsalt ei näinudki enam, nii hull oli asi. Sellel eakal oli esteetilisest poolest täiesti ükskõik.
Selliseid juhtumeid on siiski vähe, aga siis loomulikult saab Tevisekassa rahastuse. Nagu ka siis, kui kõht ripub üle teatud piiri, rinnad on nii suured, et põhjustab seljavalu vms. Samas need, kellel ka esteetiline külg tähtis, alati ei tahagi Tervisekassa raha eest, sest siis pole see esteetiline külg alati kõige parem. Tuttav tegi kõhuplastika Haigekassa raha eest ja pidi minema oma raha eest ümber tegema, sest tehti väga koledasti.
Külaline

Eelnevat vestlust ka lugesid? Keegi ei eitagi, et on juhtumeid, kus on terviseprobleem ning saab Tervisekassa rahastuse. Kuid neid on vähe ning olukord, kus "mu silmad näevad nii koledad välja, mul on sellest vaimne tervis häiritud" ei kuulu terviseprobleemide hulka.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 21:27
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 21:18 Minul ei ole ka mingid karvad püsti. Vb sellepärast, et ma ei kasuta fööni. Oma kartulikarva juuksed on(viimased 5a. Muidu olin värvitud, aga siis ka karvad püsti polnud). Ei värvi ega töötle.
Nii saab olla vaid juhul, kui juuksekarv on peenike ja juuksed õhukesed. Heade ning tugevate järku lõigatud juuste puhul ei käi sa elus sileda peaga.
Kui sa fööni ei kasuta, ei ole su juuksed ilmselgelt paksud. Ootad hommikuti enne tööle minekut 3h juuksed õhu käes kuivamas?
Sa räägid kurtidele kõrvadele. Nad ongi sellised low maintenance naised. Kui millestki teistsugusest või paremast räägid, siis tuleb kohe vastu "milleks?"

Vaata, kuidas eelnevalt tsiteeritud Külaline arvab, et föönitamine ajab karvad püsti, kuigi see just silub, lisaks fikseerib kuumus soengu.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 10:52
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 21:18 Minul ei ole ka mingid karvad püsti. Vb sellepärast, et ma ei kasuta fööni. Oma kartulikarva juuksed on(viimased 5a. Muidu olin värvitud, aga siis ka karvad püsti polnud). Ei värvi ega töötle.
Nii saab olla vaid juhul, kui juuksekarv on peenike ja juuksed õhukesed. Heade ning tugevate järku lõigatud juuste puhul ei käi sa elus sileda peaga.
Kui sa fööni ei kasuta, ei ole su juuksed ilmselgelt paksud. Ootad hommikuti enne tööle minekut 3h juuksed õhu käes kuivamas?
Sa räägid kurtidele kõrvadele. Nad ongi sellised low maintenance naised. Kui millestki teistsugusest või paremast räägid, siis tuleb kohe vastu "milleks?"

Vaata, kuidas eelnevalt tsiteeritud Külaline arvab, et föönitamine ajab karvad püsti, kuigi see just silub, lisaks fikseerib kuumus soengu.
Kas oled sama, kes mingis teemas ütles, et paks peab käima maani suveseelikuga ja ratturipükstega sportimas?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 20:34
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 20:26
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 20:02
Luuletaja ja rahvatantsija on out. Paari võõrkeelt valdab iga inimene ja sellest täiesti piisab. Remonti võib teha, aga esimesel võimalusel palkaks siiski professionaali, eks. Oleks tõesti imelik, kui oleksin oma lapsepõlveaegse kallimaga siiani koos. Inimesed muutuvad ajas, sa ei teadnud? Sa passid 40 aastat sama vanamehega? Või sind keegi varem ei tahtnudki, kui juba 30 peale tiksus?
Vastuoluline jutt - inimene, keda sa nimetad oma esimeseks meheks on sinu lapsepõlveaegne kallim? Lastel on ikka ju peikad, mitte mehed. 40 aastat pole veel õnnestunud olla oma "vanamehega", aga tõenäoliselt saame hakkama, mõlema vanematelgi juba üle 60 aasta koos oldud. Varem kui 30-ndates ei abiellu arukad inimesed juba aastakümneid, miks peaks? Pole minu asi, kas vahetad tihemini mehi või sokke, aga naljakas on lugeda seda nõudmiste nimekirja, kõrvad ja silmalaud ... Soovitan kohe juba meest hoiatada, et kui on aeg käes, siis ootab teda ees kas lahkuminek või kottide kohendamine.
Jap, lapsepõlveaegne kallim, kellega täisealiseks saades kokku kolisime ja süütuse kaotasime. Mina ei nõudnud mehelt kõrvade plastikat-teda ennast see häiris väga ning koos otsisime lahenduse.
Mis puudutab silmadele vajuvaid lauge, siis on see tervislikust seisukohast hea opp ja tihti ka Haigekassa poolt rahastatav.
Aga mina mäletan küll, et nõudsid. Vähemalt Perekoolis rääkisid, kuidas sa viisid oma noorpõlve kallima kõrvade opile. Ka siin teemas kirjutasid, et "läksime arstile", milles võib aru saada, et see oli ikka eelkõige sinu nõue. Ja arvestades, kui ülinõudlik sa oled (luuletajad ja rahvatantsijad on rõvedad ja mis kriteeriumid kõik peavad mehel täidetud olema, et ta sinu poole üldse vaadata võiks), siis on selge, et käsk tuli just sinult. Jahh! See olid raudselt sina, kes Perekoolis seda kirjutas, sest juba tookord oli su toon samasugune ülbe ja üleolev. Kui ma ei eksi, siis oli tookord teema iluoperatsioonidest - kus panid paika neid, kes iluoperatsioonide tegemist ei pooldanud.

Ja, arvestades sinu käekirja ja suhtlustooni, siis oled sa seesama tüüp, kes igas söögiteemas või kaaluteemas kargab teistele peale oma tõekspidamisi kuulutades.

P S Mina olen oma noorpõlve armastusega koos. Ja varsti täitub "sama vanamehega" tõepoolest 40 aastat. Paar aastat on veel puudu. Erinevalt sinust ei näe ma sellest midagi imelikku, et kogu elu veedetakse ühe inimesega.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 12:34
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:41
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 07:48 Tahtsid ilusat meest, said ilusa mehe. Ilu nõuab ohvreid. Naise jaoks jääb aega selle võrra vähem.
Ise ma ei kujutaks ette, et oleks koos mehega, kes kasutab juukselakki (????). Pildi pealt oleks jah võib-olla ilus vaadata.
Ta ei ole klassikalises mõttes üldse ilusmees. Pigem väga hoolitsetud mees. Ega see juukselakk tal ju kuidagi välja paista. Lihtsalt, tema arvates siis hoiavad juuksed paremini.

Ma ise naisena ei kasuta kunagi juukselakki ega -geeli.
Pärast pesu ja kuivatamist oma juustesse mingit viimistlusvahendit ei pane? Käid karvad püsti?
Miks ma peaks oma puhastesse juustesse mingit jampsi panema?

Ma pesen pea ära. Pärast seda föönitan ja keeran rullfööniga. Mingeid karvu ei ole kuskil püsti. Pigem on vastupidine häda - kipuvad peadligi vajuma.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 10:58

Kas oled sama, kes mingis teemas ütles, et paks peab käima maani suveseelikuga ja ratturipükstega sportimas?
Minu arust on ta ka seesama. Lisaks iluoppide teemadele on ta lemmikteemaks teiste inimeste kehakaalu kallal õiendamine. Minu arust on ta ka see, kes Perekoolis igas võimalikus teemas koguaeg laulu üles võttis, kuidas tema on ikka miljonär jne.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 11:35
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 09:41

Ta ei ole klassikalises mõttes üldse ilusmees. Pigem väga hoolitsetud mees. Ega see juukselakk tal ju kuidagi välja paista. Lihtsalt, tema arvates siis hoiavad juuksed paremini.

Ma ise naisena ei kasuta kunagi juukselakki ega -geeli.
Pärast pesu ja kuivatamist oma juustesse mingit viimistlusvahendit ei pane? Käid karvad püsti?

Ma pesen pea ära. Pärast seda föönitan ja keeran rullfööniga. Mingeid karvu ei ole kuskil püsti. Pigem on vastupidine häda - kipuvad peadligi vajuma.
Eks see oleneb juuksetüübist, mõnel lendlevad, teisel mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 11:42

Seda ju minagi, et inimeste juustetüübid on nii erinevad. Milleks siis esitada selline imestav küsimus, et sa siis mingit viimistlusvahendit ei panegi ja käid karvad püsti? Imestaja ise ei tule selle peale, et kõikidel inimestel ei ole samasugune probleem juustega nagu temal.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 11:47
Guest kirjutas: 24 Juul 2025 11:42

Seda ju minagi, et inimeste juustetüübid on nii erinevad. Milleks siis esitada selline imestav küsimus, et sa siis mingit viimistlusvahendit ei panegi ja käid karvad püsti? Imestaja ise ei tule selle peale, et kõikidel inimestel ei ole samasugune probleem juustega nagu temal.
Küllap vihastas, sest siin seletati, et juuksegeeli kasutavad ainult ilueedist mehed või muidu imelikud.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 11:41

Minu arust on ta ka seesama. Lisaks iluoppide teemadele on ta lemmikteemaks teiste inimeste kehakaalu kallal õiendamine. Minu arust on ta ka see, kes Perekoolis igas võimalikus teemas koguaeg laulu üles võttis, kuidas tema on ikka miljonär jne.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 11:41

Selgeltnägijate kokkutulek :D Mina pole üheski paksuteemas sõna võtnud ega Perekoolis miljonitest pajatanud.

Kui midagi asjalikku vastata pole siis hakatakse aiaaugust rääkima ja mingit omaloomingut tootma.
Külaline

Eks inimesi käi siin erinevaid, aga üks on küll igas teemas suhteliselt sarnase käekirjaga. Ikka mina-mina-mina, tean kõige paremini, kuidas kõik peavad enda eest hoolitsema, mida kandma, mis oppe tegema, mida pähe panema jne, jne. Mõnikord olen isegi temaga nõus, aga toon on selline pealehüppav ja üleolev: seda ju ikka teed, ei? Geeli ju ikka pähe paned, ei? Ainult maitselage lollakas käib nii, normaalne inimene käib ikka lendleva maani seelikuga. Ja kui kellegagi järjekordselt tülli kisub, siis hakkab laduma, kuidas tema inimsuhted on ülihead ja tema on nii meeldiv inimene. No vaevalt küll, et inimese suhtlusstiil nii palju foorumis ja päriselus erineb. Isegi neutraalse lause suudab konfliktselt välja öelda. Ise ei saa arugi, et sellinie väljenduslaad on äärmiselt nõme, viisin arsti juurde, otsisime lahenduse, plää-plää. Tundub tõesti, et enne ei olnud nendega kõrvadega midagi häda, muidu oleks ta sellest juba ammu oma vanematele rääkinud ja oleks need kõrvad korda tehtud. Mu enda pojaga oli nii.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juul 2025 10:24
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 22:22 Kui Tervisekassa ei rahasta, siis pole tervisemure, vaid ilumure. Edasi loe mu eelmise postituse näidet. Kõik, mis tuju paremaks teeb, pole liigitatav tervisemure lahendamisena.
Eelnevat vestlust ka lugesid? Keegi ei eitagi, et on juhtumeid, kus on terviseprobleem ning saab Tervisekassa rahastuse. Kuid neid on vähe ning olukord, kus "mu silmad näevad nii koledad välja, mul on sellest vaimne tervis häiritud" ei kuulu terviseprobleemide hulka.
Ma tean just paari sellist, kes on saanud lihtsasti rahastuse aga ehk nad siis kuuluvadki nende väheste hulka.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 20:35
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 19:11 Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
Oled üsna rõve loom, et sellisega lepid. See ütleb ikka korralikult sinu kohta.
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:57 Ütlen lastele, et lahutasin isast kuna ta ei käi piisavalt pesus? Ma enne jätan seksimise maha, aga meest seepärast veel maha ei jäta. Ma arvan ta ema lihtsalt polegi teda pesema õpetanud. Ämm näiteks peale wc käimist ei pese oma käsi. Ma olen mitmeid kordi öelnud talle, et palun mine pessu ka enne kui magama tuled, aga mõnikord ongi jäänud mulje, et lihtsat teeb end seal duši all märjaks minu rahustuseks. Tehke proovi kuidas on öelda muidu toredale mehele, et võiks pessu minna - üsna selline halb tunne tekib.
Kuidas oli võimalik sellise räpakolliga lapsed saada? Kui sa räägid, et ema pole õpetanud pesema, siis pole viimase aja probleem vaid sa oled olnud algusest peale sellisega suhtes ja seksinud. Tõesti rõve lugeda, mida naised taluvad ja kannatavad, sest mees on muidu hea ju.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juul 2025 12:40
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 20:35
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 19:11 Tean mis tunned. Mul laste isa ka ei taha pesus käia ja alati peale seksi mul tupeseen platsis. Kui pesebki siis mitte eesnaha alt ja nöha on, et lohakalt on end pestnud. Mehed tahavad head seksi, aga nii elementaarset asja nagu enne seksi pesemine endal pähe ei tule. Tegelt on üsna nõme ka naisena pidevalt öelda, et palun pese end puhtaks.
Oled üsna rõve loom, et sellisega lepid. See ütleb ikka korralikult sinu kohta.
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:57 Ütlen lastele, et lahutasin isast kuna ta ei käi piisavalt pesus? Ma enne jätan seksimise maha, aga meest seepärast veel maha ei jäta. Ma arvan ta ema lihtsalt polegi teda pesema õpetanud. Ämm näiteks peale wc käimist ei pese oma käsi. Ma olen mitmeid kordi öelnud talle, et palun mine pessu ka enne kui magama tuled, aga mõnikord ongi jäänud mulje, et lihtsat teeb end seal duši all märjaks minu rahustuseks. Tehke proovi kuidas on öelda muidu toredale mehele, et võiks pessu minna - üsna selline halb tunne tekib.
Kuidas oli võimalik sellise räpakolliga lapsed saada? Kui sa räägid, et ema pole õpetanud pesema, siis pole viimase aja probleem vaid sa oled olnud algusest peale sellisega suhtes ja seksinud. Tõesti rõve lugeda, mida naised taluvad ja kannatavad, sest mees on muidu hea ju.
Vähemalt on kedagi süüdistada: ämm on süüdi, aga mitte ise, kes sellisega romantilise suhte lõi ja lapsed sai. Mul ei ole halb toredale inimesele öelda, et ma ei saa seksida, kui sa haised. Sest mul päriselt lähebki süda pahaks ja ei saa seksida.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline