Aina enam hakkab tunduma, et sa oled retarded.Ottotriin kirjutas: ↑23 Juul 2025 14:42Olles nüüd vaadanud tervelt kolme videot selle retaka kohta, siis tuleb nentida, et tema jälgijad on samuti mingid imbud, kes tõenäoliselt tekitavad probleeme ja ohtlikke olukordi rohkem kui toovad kasu. Selliseid turiste ei oleks meile vaja, oleks lihtsam.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 14:29Seega ta 76miljonist jälgijast on arvestatav osa siiski täisealised. Ainult
Kes see selline on ja miks Eesti peab teda võõrustama?
-
Külaline
-
Külaline
Näe, kümps läks ka siia.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 16:18Riigi jaoks on jaa see väike summa. Aga asi on siiski ikka nagu natuke põhimõttes ka. Mis kasu see Eestile üldises mõttes tõi?
Mitte mingit erilist kasu.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... adikulusid
-
Külaline
Keskmise eestlase aastapalk.Guest kirjutas: ↑23 Juul 2025 12:45Kas sulle tundub 30 000 riigi kohta nii suure summana, mille pärast kiunuda? Selle eest ei saa isegi poolt normaalset autot osta![]()
-
Külaline
2 senti inimese kohta, nutame kõik koos!
-
Külaline
2500 kuu kohta on ju täitsa ok palk. Igakuiselt tonn kõrvale.
-
Külaline
Kui see 30 tonni nii olematu summa on, miks siis haiged inimestelt annetusi nuruvad, miks riik kõiki ei aita?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 17:00Mida ma ei pruugi aru saada? Ma ei saa tõesti nendest inimestest aru, kes jauravad mingi olematu summa pärast.
-
Külaline
Miks peab riik aitama? Aita ise oma lähedast, nagu me kõik teeme, eks.
-
Külaline
Kuskohas ma lähedasest kirjutasin ja miks isiklikuks läksid?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2025 22:09Miks peab riik aitama? Aita ise oma lähedast, nagu me kõik teeme, eks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist