Kes see selline on ja miks Eesti peab teda võõrustama?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 22:17
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:10Peab ikka aju p..ses olema, et mingit 30 000 suureks summaks pidada.
ju ikka on suur summa, et sellel kuulsusel endal seda ei olnud.
Ega tema siia nii kangesti tulla ei tahtnud, et selle eest raha peaks välja käima. Tema ikka teenib raha, mitte ei kuluta.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:24
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:19 Tüüp oli juba 7a tagasi miljonär, katsu nüüd olla, eks.
Miks siis vaesed Balti riigid maksma pidid?
Appi. Kas siin on kõik sama lollid, kui sina?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:26 Appi. Kas siin on kõik sama lollid, kui sina?
Ei sama lollid kui sina.
Külaline

Oleks võinud meie noortele vähemalt mingi asjalik eeskujuks importida, mitte selline tühikargaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:32
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:26 Appi. Kas siin on kõik sama lollid, kui sina?
Ei sama lollid kui sina.
Kas sulle tundub 30 000 riigi kohta nii suure summana, mille pärast kiunuda? Selle eest ei saa isegi poolt normaalset autot osta :lol:
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 12:45Kas sulle tundub 30 000 riigi kohta nii suure summana
Heategevuseks või meditsiinilise seadme ostmiseks igal juhul arukam kulutada. Isegi kui selle striimeri jälgijatest keegi hakkab isegi Eesti vastu huvi tundma, siis kiire google otsing näitab, et Eesti on turistile kallim kui tuntud Euroopa riigid a la Hispaania. Ja endiselt- alaealised lapsed ei saa nagunii iseseisvalt reisida.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 23 Juul 2025 14:05 Ja endiselt- alaealised lapsed ei saa nagunii iseseisvalt reisida.
Tema influencer profile näitab jäglijate KESKMISEKS vanuseks 16-24a. Seega ta 76miljonist jälgijast on arvestatav osa siiski täisealised. Ainult fakt, et sina sellise reklaami vajadusest, toimimispõhimõttest ja mõjust ei soovi aru saada ei ole küll argument, miks riik ei võiks seda summat justnimelt sel eesmärgil ning selle inimese peale kulutada.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 14:29Seega ta 76miljonist jälgijast on arvestatav osa siiski täisealised. Ainult
Olles nüüd vaadanud tervelt kolme videot selle retaka kohta, siis tuleb nentida, et tema jälgijad on samuti mingid imbud, kes tõenäoliselt tekitavad probleeme ja ohtlikke olukordi rohkem kui toovad kasu. Selliseid turiste ei oleks meile vaja, oleks lihtsam.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 12:45
Ei sama lollid kui sina.
Kas sulle tundub 30 000 riigi kohta nii suure summana, mille pärast kiunuda? Selle eest ei saa isegi poolt normaalset autot osta :lol:
Sa võrdled asja autodesse ja tundub, et üleüldse asjadesse mis näitavad sul kes sa oled sinuarust. Kui sul asju pole, siis ei võeta sind tõsiselt. On mul õigus?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 14:50
Ei sama lollid kui sina.
Sa võrdled asja autodesse ja tundub, et üleüldse asjadesse mis näitavad sul kes sa oled sinuarust. Kui sul asju pole, siis ei võeta sind tõsiselt. On mul õigus?
Autonäide on lihtne ja arusaadav, sest see on suht igal inimesel. Muu jutt on sul pläma, kust sellise jama peale üldse tuled? Ei, sul ei ole õigus.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 15:34 Muu jutt on sul pläma, kust sellise jama peale üldse tuled?
Kuskilt see mõte tuli. Sa ise ei pruugi aru saada.
Külaline

Ei sama lollid kui sina.
Riigi jaoks on jaa see väike summa. Aga asi on siiski ikka nagu natuke põhimõttes ka. Mis kasu see Eestile üldises mõttes tõi?
Mitte mingit erilist kasu.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 23 Juul 2025 14:42
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 14:29Seega ta 76miljonist jälgijast on arvestatav osa siiski täisealised. Ainult
Olles nüüd vaadanud tervelt kolme videot selle retaka kohta, siis tuleb nentida, et tema jälgijad on samuti mingid imbud, kes tõenäoliselt tekitavad probleeme ja ohtlikke olukordi rohkem kui toovad kasu. Selliseid turiste ei oleks meile vaja, oleks lihtsam.
Vaatasin ka huvi pärast ja imestan, et kes üldse sellist jampsi vaadata viitsib? Täielik jura ju. Ja siin olid lapsed järjekorras, et tema autogrammi saada...
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 15:53
Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 15:34 Muu jutt on sul pläma, kust sellise jama peale üldse tuled?
Mida ma ei pruugi aru saada? Ma ei saa tõesti nendest inimestest aru, kes jauravad mingi olematu summa pärast. Isegi Mallukas teenib kuuga sellest summast oluliselt enam. See on kommiraha, eriti riigile. Saaks veel aru, kui jutt oleks miljonitest. Katsuge nüüd aru saada, et influkad ongi tänapäeva normaalsus.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 17:00
Mida ma ei pruugi aru saada? Ma ei saa tõesti nendest inimestest aru, kes jauravad mingi olematu summa pärast. Isegi Mallukas teenib kuuga sellest summast oluliselt enam. See on kommiraha, eriti riigile. Saaks veel aru, kui jutt oleks miljonitest. Katsuge nüüd aru saada, et influkad ongi tänapäeva normaalsus.
No aga see tüüp liigub nüüd edasi Venemaale, minu arust pole mingi hea reklaam Eestile, et sellist peaministri tasemel vastu võeti. Ma eriti ei usu, et näiteks Saksamaa või Soome peaminister sellist klouni oleks vastu võtnud. See näitab Eestit ikka mingi arengumaana.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 17:23

No aga see tüüp liigub nüüd edasi Venemaale, minu arust pole mingi hea reklaam Eestile, et sellist peaministri tasemel vastu võeti. Ma eriti ei usu, et näiteks Saksamaa või Soome peaminister sellist klouni oleks vastu võtnud. See näitab Eestit ikka mingi arengumaana.
Öeldi, et ei liigu, lõpetage juba ära.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 18:02
Liigub või ei liigu, Eesti tegi endal margi maha, et peaminister sellistega kohtub.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juul 2025 18:13
Guest kirjutas: 23 Juul 2025 18:02

Liigub või ei liigu, Eesti tegi endal margi maha, et peaminister sellistega kohtub.
Kindlasti mitte, see on sinu põhjendamatu arvamus.
Külaline

Tüüp jättis küll alaarenenu mulje. PM paistab olevat täiega meeleheitel. Osa tänavusuvisest tsirkusest.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juul 2025 18:53 Tüüp jättis küll alaarenenu mulje. PM paistab olevat täiega meeleheitel. Osa tänavusuvisest tsirkusest.
Ma saan ka aru, et järjekordne hale katse reitingut parandada, aga ma ei saa aru, kas ta on reaalsustaju täiesti kaotanud või mis viga on. Oleks kasvõi istunud terve suvi puhkusel nagu helbed alati teevad ja pannud Ligi ja PPP vait, oleks ka reiting kõrgemal kui praegu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu ja 4 külalist