Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 19:28
Guest kirjutas: 22 Juul 2025 19:24 Aga Juku-Kallel peaks ju raha jätkuma, samas hambaid pole tal suus. Arusaamatu, miks?
Kas ikka pole, kust sellised andmed?
Ammu juba paistavad korralikud hambad suus. Mitu aastat ikka.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 19:24 Aga Juku-Kallel peaks ju raha jätkuma, samas hambaid pole tal suus. Arusaamatu, miks?
Vanasti polnud. Kas nüüd on või?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 20:32
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 19:02
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 18:54

Miks ei saa vanemas eas häid mehi ette sattuda? Minu kogemus ütleb just vastupidi - nooremana ei oska korralikult valida ja võid igasugu juhmakate otsa sattuda. Vanemas eas tead täpselt, milline partner peab olema ja oskad paremini valida.
Väga lihtne-kui omavanused on köntidega, valid nooremate hulgast. Kellelgi ikka hambad suus.
Kolm lolli panid sellele postitusele miinuse. Aga jumal küll, imege neid könte! :D On ikka sitt enesehinnang, et kõik võetakse vastu :lol:
No 75 protsenti naistest peavad leppima jäänukite ja köntidega.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 21:16
Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 19:02
Väga lihtne-kui omavanused on köntidega, valid nooremate hulgast. Kellelgi ikka hambad suus.
Kolm lolli panid sellele postitusele miinuse. Aga jumal küll, imege neid könte! :D On ikka sitt enesehinnang, et kõik võetakse vastu :lol:
Ei pea. On variant olla ka uhkes üksinduses, iga ronti ei pea sellepärast kannatama, et ta on mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 20:32Kolm lolli panid sellele postitusele miinuse. Aga jumal küll, imege neid könte! :D On ikka sitt enesehinnang, et kõik võetakse vastu :lol:
Ega see mees ka väga valiv ei saa olla, kes sinusuguse pahatahtliku ja õela naisega peab leppima. Igaühel oma head ja vead. Hambaid on vähemalt võimalik parandada, erinevalt sitast iseloomust. 😉
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:03
Vanasti polnud. Kas nüüd on või?
On-on. Ammu.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:19
Guest kirjutas: 22 Juul 2025 21:16
Ei pea. On variant olla ka uhkes üksinduses, iga ronti ei pea sellepärast kannatama, et ta on mees.
Jaa muidugi :lol: Erinevalt ülejäänud 25 protsendist naistest, kes valivad omale sobiva hammastega mehe. Vaatavad siit vanusegrupist ja sealt vanusegrupist. Võib-olla jäävad tahtlikult üksi. Mitte nagu mingi paks mammi proteesidega, kes kibeles kah köndivaba meest :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:26
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 20:32Kolm lolli panid sellele postitusele miinuse. Aga jumal küll, imege neid könte! :D On ikka sitt enesehinnang, et kõik võetakse vastu :lol:
Ega see mees ka väga valiv ei saa olla, kes sinusuguse pahatahtliku ja õela naisega peab leppima. Igaühel oma head ja vead. Hambaid on vähemalt võimalik parandada, erinevalt sitast iseloomust. 😉
Nuuh, hammasteta ja veel lollike ka. Sa peaksid mitu kõrgharidust ja elutarkust kogema, et minuni jõuda, Mida sa ei suuda, seega lepi oma riismetega :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:30Sa peaksid mitu kõrgharidust ja elutarkust kogema, et minuni jõuda, Mida sa ei suuda, seega lepi oma riismetega
Mis sellest haridusest küll kasu on, kui sõrmede alt ainult õelusi välja hüppab 😄
Haritusele pole nagu üldse mõjunud.

Käime mehega juba 30+ aastat ühe ja sama hambaarsti juures, vahel kord aastas, vahel kaks korda. Mõnikord on ka pikem paus olnud.
Tõesti, raha kulub vähe. Ilmselt on meil mõlemal ka geenidega vedanud, hambad on tugevad. Ei saa seda hambahüvitist kuidagi täis.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 21:30
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:26
Nuuh, hammasteta ja veel lollike ka. Sa peaksid mitu kõrgharidust ja elutarkust kogema, et minuni jõuda, Mida sa ei suuda, seega lepi oma riismetega :D
Minuga sul nüüd küll lööki pole, ma olen endiselt veel heteroseksuaal ja abielus. Vanuse poolest pole nagu lähedalgi hammaste kaotusele, mitme magistri tegemise jagu pole ka veel elanud, üks on täiesti piisav minu ametis töötamiseks. Sellist "elutarkust" nagu sinul ma küll ei taha, hoidku jumal sellise õnnetuse eest... Aga pildi sinu suu olukorrast vaataks küll meeleldi üle. Hammaste olemasolu üksi ei tähenda, et muu seal väga kena oleks. Võin enda fotot lahkelt vastu jagada, mul pole vähemalt midagi häbeneda. 🙂
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:38
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:30Sa peaksid mitu kõrgharidust ja elutarkust kogema, et minuni jõuda, Mida sa ei suuda, seega lepi oma riismetega
Mis sellest haridusest küll kasu on, kui sõrmede alt ainult õelusi välja hüppab 😄
Haritusele pole nagu üldse mõjunud.

Käime mehega juba 30+ aastat ühe ja sama hambaarsti juures, vahel kord aastas, vahel kaks korda. Mõnikord on ka pikem paus olnud.
Tõesti, raha kulub vähe. Ilmselt on meil mõlemal ka geenidega vedanud, hambad on tugevad. Ei saa seda hambahüvitist kuidagi täis.
Ma ei tea, kuhu oma jutuga jõuda tahtsid-lugesin mitu korda ja aru ei saanud. Keda kotib su hüvitis? Normaalsel inimesel ongi terved hambad suus.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:13lugesin mitu korda ja aru ei saanud. Keda kotib su hüvitis? Normaalsel inimesel ongi terved hambad suus.
Kahju küll, et aru ei saanud. Jutt on siin enamasti ju sellest, et hambaravi on ülikallis. Kui käia pidevalt kontrollis, siis ega ikka ei ole küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 23:35
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:13lugesin mitu korda ja aru ei saanud. Keda kotib su hüvitis? Normaalsel inimesel ongi terved hambad suus.
Kahju küll, et aru ei saanud. Jutt on siin enamasti ju sellest, et hambaravi on ülikallis. Kui käia pidevalt kontrollis, siis ega ikka ei ole küll.
See ei aita. Mina läksin plommima ja tuli välja, et hamba põhjas on mõra ja seda plommida ei saa, plomm tuleb välja. Supsti, 1500 eurot implantaat või teine variant oleks olnud sildadega hammas. Käin kontrollis korra aastas ja hambad korras.
Külaline

Meil on kollektiivis kaks naist, noorem on umbes kolmekümnene terve suu ainult mustad köndid isegi välja ei suuda lasta neid tõmmata. Teine kuskil neljakümnendetes suus ainult esihambad ühele hambale on veel kaunistuse kuskil lasknud panna. Plaatproteese suudaksid nad küll lubada kui tahaksid. Mõlemal on kaaslased korralikud mehed.
Külaline

Et kui turumüüjal on hammas puudu, siis jätan kartulid ostmata või?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 18:37 Meil on kollektiivis kaks naist, noorem on umbes kolmekümnene terve suu ainult mustad köndid isegi välja ei suuda lasta neid tõmmata. Teine kuskil neljakümnendetes suus ainult esihambad ühele hambale on veel kaunistuse kuskil lasknud panna. Plaatproteese suudaksid nad küll lubada kui tahaksid. Mõlemal on kaaslased korralikud mehed.
Helde taevas! :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 23:35
Ma natuke tahaks sellele vastu vaielda. Ma käin regulaarselt kontrollis 2x aastas, nüüd viimastel aastatel tihedamini ja väga palju raha on kulunud. Okei, suur osa sellest oli ka kaperavi aga oli vaja eemaldada tarkusehambad, raseduse ajal tuli hammastest tükke ja üks hammas murdus täiesti pooleks. Arst ütles kohe, et hügieen mul ideaalne ja pealtnäha ongi väga kenad hambad suus aga need on lihtsalt väga nõrgad. Mehel tugevad hambad aga sülje koostis selline, et tekib hambakivi olenemata pidevast puhastamisest. Vahel lihtsalt ei vea.
Külaline

Minul hävitab hambaid korisoonitabletid, mida ma aih vastu võtan.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 22:43 Minul hävitab hambaid korisoonitabletid, mida ma aih vastu võtan.
Mis asi on korisoonitabletid? Ja mis on aih?
Külaline

Mina jälle mõtlen seda, et kuidas need köntide või lausa ilma hammasteta inimesed süüa saavad? Tean, et paljud vanainimesed ei saa oma hammaste pärast pähkleid süüa ja peavad leppima pudru ja muu pehme toiduga. Aga kui sa oled alles noor või keskealine, siis ju tahaks ikka kõike süüa.

Äkki mõni ilma hammaste või köntidega inimene loeb siin ja oskab kommenteerida?

Ma ise käin regulaarselt hambaarsti juures. Praegu on nii, et ühest hambaplommis on tilluke kild välja tulnud. Ja no nii segab elamist. Esiteks jääb just kui koguaeg ette (tunnen, kui keel vastu läheb). Teiseks, ehkki vaid üks hammas ja väike killuke, aga lihtsalt nii ebamugav on süüa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 8 külalist