Nõiajaht Andy Byronile
-
Külaline
Nõiajaht Andy Byronile
Kas teile ei tundu, et see, kuidas Coldplay kontserdil vahele jäänud armukeste teemat nüüd igal pool kajastatakse, on täiega üle võlli? Armukesi on oi kui palju, nüüd on miskipärast üks petistepaar kõigil hambus ja kõikjal käib avalik lintšimine. Mõtlen, et mismoodi selline avalik arutelu kummagi partnerile ja lastele mõjub - kahtlemata ei sünni sellest neile midagi head. Olukord tundub kuidagi nii absurdne.
-
Külaline
On tõesti üle võlli. Loll vahele jäämine küll, aga praegu toimub täielik "nõiajaht" juba.
-
Külaline
See pole otsene nõiajaht ka, vaid tahetakse saada klikke teda kajastades. Minu arust pigem naerdakse selle üle. Aga kuna see on juskui lõbus ja oled vaadanud, siis ei kao see nt tiktoki voost ära ka. Mina lugesin sellest 1 kord meie meediast, aga tiktokist nüüd muudkui tuleb ja tuleb
-
Külaline
Kusjuures see käib ka antud teema kohta:Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 17:15 On tõesti üle võlli. Loll vahele jäämine küll, aga praegu toimub täielik "nõiajaht" juba.
https://epl.delfi.ee/artikkel/120392008 ... ose-curaga
Kultuuritegelastele peetav nõiajaht on juba ammu üle piiri läinud. Piinlik ja nõme.
-
Külaline
Ma kusjuures üldse ei õigusta petmist ja arvan, et abielurikkujad on täiega nõmedad, aga antud olukord on ikka täiesti haige. Võeti kaks inimest ja nüüd muudkui saetakse ja saetakse.
-
Külaline
No putinistide pooldajatel pole küll eesti kultuuriruumi asja. Hoopis teine teema.Guest kirjutas: ↑21 Juul 2025 17:41Kusjuures see käib ka antud teema kohta:Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 17:15 On tõesti üle võlli. Loll vahele jäämine küll, aga praegu toimub täielik "nõiajaht" juba.
https://epl.delfi.ee/artikkel/120392008 ... ose-curaga
Kultuuritegelastele peetav nõiajaht on juba ammu üle piiri läinud. Piinlik ja nõme.
-
Külaline
Isegi Anna Netrebko, kes oma väljaütlemiste pärast Met Operast kinga sai on nüüd ooperilavadel tagasi. Mitmed Euroopa ooperimajad, nt. London ja Zürich ei tee sellest mingit numbrit.
See kultuuritegelaste ja sportlaste kottimine on ülimalt mage.
See kultuuritegelaste ja sportlaste kottimine on ülimalt mage.
-
Külaline
Need lapsed oleks võinud ju enne meelde tulla, kui võõra mehe või naisega voodisse mindi. Minu arust tore, et kuskil armukesepidamist ka hukka mõistetakse. Eestis poleks ju keegi väljagi teinud, mingist töö kaotamisest pole midagi rääkida. Meie juhtidel ja firmaomanikel on kõigil neid naisi küllalt, mingit mainekahju või töökaotust sellele ei järgne.Guest kirjutas: ↑21 Juul 2025 16:41 Kas teile ei tundu, et see, kuidas Coldplay kontserdil vahele jäänud armukeste teemat nüüd igal pool kajastatakse, on täiega üle võlli? Armukesi on oi kui palju, nüüd on miskipärast üks petistepaar kõigil hambus ja kõikjal käib avalik lintšimine. Mõtlen, et mismoodi selline avalik arutelu kummagi partnerile ja lastele mõjub - kahtlemata ei sünni sellest neile midagi head. Olukord tundub kuidagi nii absurdne.
-
Külaline
No naispoolele näis see vahelejäämine pigem nalja tegevat. Aga kindlasti väga inspireeriv klipp paljudele naistele maailmas, kes kardavad, et peale 45. eluaastat on armueluga kööga. Ei pruugi olla, näed 56aastanegi saab viiekümpisega veel mõnusalt lustida.
Mis mehe seaduslikku abikaasasse puutub - ka tal on ju see proverbaalne "silver lining". Erinevalt Eestist arvestatakse USA kohtutes abielurikkumist lahutamisel ikka väga oluliselt. Naine saab petismehe nüüd mõnuga paljaks teha.
Loo "kangelastele" reserveeritakse nüüd kindlasti koht mingis reality-sarjas kah, nii et tulus diil sinna kaamerasse sattuda.
Ja lapsed kindlasti jube vaimustuses, et näe, emme-issi on nüüd TikToki staarid.
Mis mehe seaduslikku abikaasasse puutub - ka tal on ju see proverbaalne "silver lining". Erinevalt Eestist arvestatakse USA kohtutes abielurikkumist lahutamisel ikka väga oluliselt. Naine saab petismehe nüüd mõnuga paljaks teha.
Loo "kangelastele" reserveeritakse nüüd kindlasti koht mingis reality-sarjas kah, nii et tulus diil sinna kaamerasse sattuda.
Ja lapsed kindlasti jube vaimustuses, et näe, emme-issi on nüüd TikToki staarid.
-
Külaline
See ei ole nõiajaht, vaid avalik nali, mille üle nüüd mõnuga naerdakse.
-
Külaline
Ise käitusid ka totralt. Kannatanud see mõnikümmend sekundit ära ja keegi poleks tähelegi pannud. Mida sa enam peitu poed, kui nägu juba suurelt ektaanil olnud.
Ülejäänud kaamerasse püütud paaridest ei levi ühtki meemi.
Ülejäänud kaamerasse püütud paaridest ei levi ühtki meemi.
-
Külaline
-
Külaline
Ma nende osatäitjatega samas vanusegrupis ja no ei oska kaasa tunda ... nende käitumine oli nii totakalt naeruväärne & eakohatu, et üldse ei imesta, et nõnda hagu alla saavad. Ammu pole nii palju naerda saanud kui sotsiaalmeedias neid lugematuid "taaslavastusi" vaadates 
-
Külaline
Kus neid näha saab? Mina olen vaid seda uudist näinud, aga ei ühtegi meemi või paroodiat.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:12 Ma nende osatäitjatega samas vanusegrupis ja no ei oska kaasa tunda ... nende käitumine oli nii totakalt naeruväärne & eakohatu, et üldse ei imesta, et nõnda hagu alla saavad. Ammu pole nii palju naerda saanud kui sotsiaalmeedias neid lugematuid "taaslavastusi" vaadates![]()
-
Külaline
FB on neid täis. Ma TikToki kasutaja pole, aga FBsse ilmuvad sealsed klipid samuti.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:24Kus neid näha saab? Mina olen vaid seda uudist näinud, aga ei ühtegi meemi või paroodiat.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:12 Ma nende osatäitjatega samas vanusegrupis ja no ei oska kaasa tunda ... nende käitumine oli nii totakalt naeruväärne & eakohatu, et üldse ei imesta, et nõnda hagu alla saavad. Ammu pole nii palju naerda saanud kui sotsiaalmeedias neid lugematuid "taaslavastusi" vaadates![]()
Guugelda Coldplay memes ja tulevad.
-
Külaline
X (ex-Twitter) ka kubiseb nendest ... võimatu on mitte nende otsa komistadaGuest kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:24Kus neid näha saab? Mina olen vaid seda uudist näinud, aga ei ühtegi meemi või paroodiat.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:12 Ma nende osatäitjatega samas vanusegrupis ja no ei oska kaasa tunda ... nende käitumine oli nii totakalt naeruväärne & eakohatu, et üldse ei imesta, et nõnda hagu alla saavad. Ammu pole nii palju naerda saanud kui sotsiaalmeedias neid lugematuid "taaslavastusi" vaadates![]()
-
Külaline
Minu arust ka läheb liiake juba. Lõpuks ei ole ebam ka naljakad.
Aga ma lugesin sellist huvitavat asja, et see armuke on selle mehe abil üritanud seda firmat endale poolenisti kantida.
Aga ma lugesin sellist huvitavat asja, et see armuke on selle mehe abil üritanud seda firmat endale poolenisti kantida.
-
Külaline
Nende reageering oli muidugi tõesti ääretult tobe. No mida oli vaja tõmblema ja peitu pugema hakata. Oleks normaalselt käitunud, oleks võib-olla lihtsalt naine asjast teada saanud, kui oleks klippi nägema juhtunud.Guest kirjutas: ↑21 Juul 2025 21:12 Ma nende osatäitjatega samas vanusegrupis ja no ei oska kaasa tunda ... nende käitumine oli nii totakalt naeruväärne & eakohatu, et üldse ei imesta, et nõnda hagu alla saavad. Ammu pole nii palju naerda saanud kui sotsiaalmeedias neid lugematuid "taaslavastusi" vaadates![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist