Hüved tööjuures
-
Külaline
-
Külaline
See pole hüve, seda näeb seadus ette, sealjuures koos maksudega, õigustatud puhkepauside ja korralise puhkusega.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2024 15:45 Palka maksab, kraanist võib vett võtta ja wc-s on paber olemas. Muud ei midagi.
Trenni eest maksab tööandja umbes nii palju, et kord nädalas saab käia. Muud nagu pole.
-
Külaline
Mingid mõttetud üritused aeg-ajalt, kord nädalas puuvilju, tasuta jõusaal.
-
Külaline
Ei mingeid hüvesid, kui järgi mõtlen. Kohvi teen pätika, isegi töövahendid ostan liiga tihti ise. Paberit ikka saab veel.
-
Külaline
Kohv ja tasuta puuviljad kontoris, aga kuna töötan enamuse ajast kodukontoris, siis neid hüvesid ei kasuta.
Lisaks 300 eurot aastas hambaravitoetust läbi erakindlustuse. Sellest on küll palju abi.
Lisaks 300 eurot aastas hambaravitoetust läbi erakindlustuse. Sellest on küll palju abi.
-
Lumehelb
Hüvesid, otseselt pole. Küll on mingi soodustus spordiklubis, ehituspoes, kui tead öelda. Aga mis meil on, on hea töökliima ja omavahelisise hea suhtluse teadlik hoidmine. Kes tundub kuri, see võetakse sõbralikult ülemuse poolt letti ja räägitakse, palutakse olla sõbralikum. Noortega pole probleemi. Aga vanemad töötajad ei saa ise aru, et nad on vahel kurjad. Oma arust on nad ausad. Neile siis seletatakse milline käitumine on tööl ok.
Tohoh, vanade pirukate eest peab ka veel pool raha maksma
-
Külaliiine
Et muidu läheks sigadele? See on ikka kõva hüve jah, isegi oma töötajatele ei raatsi aegunud asja tasuta anda... Klientidele müüte ka poole hinnaga?
Ma saan aru, et see oli ju nali, Õnne 13 seriaalile vihje.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Sellised tavalised asjad nagu tee, kohv, suhkur ja piim. On saun ja jõusaal. Need on küllaltki popid ja tuleb eelnevalt broneerida. Massaažitoolid. Pesu pesemise võimalus.
Minu arvates normaalsed asjad, mida töötajatele võimaldada ja ma tegelikult ei nimetaks neid hüvedeks.
Minu arvates normaalsed asjad, mida töötajatele võimaldada ja ma tegelikult ei nimetaks neid hüvedeks.
-
Muta
Miks inimesed, kel pole huumorimeelt, üritavad naljakad olla? Megakurb.
-
Muta
Nalja ja pulli iga päev.Kiisumiisu kirjutas: ↑03 Juun 2024 15:02 Milliseid hüvesid teie töökoht pakub?
Töö algust 9.50 ja lõppu 15.40-täistööaeg
Omahinnaga kõik toiduained, mis tähendab poehinnaga võrreldes 3x odavamat
Kontoris tee, kohvi, mullivesi, toit tasuta.
Tegemist Eesti tippettevõttega.
-
Külaline
Kuidas see välja näeb? Tuleb töötaja hommikul tööle, kaasas suur kotitäis kodust musta pesu ja lükkab need masinasse ning õhtul kõnnib puhta pesuga koju tagasi?
-
Külaline
kohvMuta kirjutas: ↑08 Juun 2024 00:37 Kontoris tee, kohvi, mullivesi, toit tasuta.
-
Külaline
Siit tuleb välja Eesti ettevõtete ahnus. Isegi kui see on maaletooja, kes vahelt võtab ja siis kauplus vahelt võtab, on 3x päris räige.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist