Kes see selline on ja miks Eesti peab teda võõrustama?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 21:09
Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 20:17 Eesti riik leiab, et ta tuleb meile kasuks j
Ehk hoopis mõne meie üliku laps palus: issi/emme, osta see pulkpea mulle siia vaatamiseks. Meil ei imesta enam millegi üle. Mitu vähihaiget selle 30 000-ga oleks saanud ravida?
Ega ei imesta jah. KK kasvas juba sellise vati sees, et näe, mis sai temast, aga nüüd kasvab peale põlvkond, kes üldse millestki enam midagi ei taipa, elab mingis virtuaalreaalsuses ja absurdikomöödias. Isegi riigi tagant varastamine, millega eelmine põlvkond rikkak sai, nõudis mingeid ajusid, aga nüüd on mingid isikud, kes lihtsalt sündisid juba kuskile ebareaalsusesse. Telekast nägin, kuidas lapsed teatasid, minu ema on Birgit Sarrap, minu ema on Maarja-Liis Ilus, nagu kuskilt kuningaperekonnast oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 21:09
Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 20:17 Eesti riik leiab, et ta tuleb meile kasuks j
Ehk hoopis mõne meie üliku laps palus: issi/emme, osta see pulkpea mulle siia vaatamiseks. Meil ei imesta enam millegi üle. Mitu vähihaiget selle 30 000-ga oleks saanud ravida?
Mitte ühtki vähihaiget. Selle eest saanuks kuu või kahe kuu ravimid ühele.
Külaline

Ottotriin kirjutas: 16 Juul 2025 21:08
Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 20:17Eesti riik leiab, et ta tuleb meile kasuks ja siis tuleb mingo Ottotriin, kes on kõigist targem. Naerukoht.
Kindlasti ma ei ole kõige targem. Aga kes on see "Eesti riik", kes leidis, et see tuleb kasuks? Zevakin ning mõned poliitbroilerid on riik? Suurem osa arvamusi nii meedias kui sotsiaalmeedias on negatiivsed ja leitakse, et maksumaksja raha raiskamine selle peale oli liig. 42 miljonit jälgijat on suur number küll, aga sorry, nad on enamuses lapsed. Kui palju on Teletupsude multikal vms maailmas vaatajaid? Ja endiselt on fakt, et alaealised ei saa mööda maailma iseseisvalt reisida ja vanemad neil vaevalt hakkavad tuhandeid reisile kulutama, sest laps tahab äkki Estoniasse minna. Ja homme tahab Hawaiile, ülehomme Saksamaale. Sest mingi striimer käis seal.
Kas Zevakin kutsus ta või ikka kutsuti Zevakin sinna temaga suhtlema?
Ilge kisa mingi tühise raha pärast. Üks paar saaks selle raha eest pulmad pidada ja otsas see olekski. Nüüd näevad Eesti elu 42 miljonit inimest.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 20:25
Eesti riik leiab, et ta tuleb meile kasuks ja siis tuleb mingo Ottotriin, kes on kõigist targem. Naerukoht.
Eesti riik on igasugu vahvaid asju leidnud, mis hiljem on osutunud jamaks. Kus see rikkis silmaga advogaat jäi, kellele rahapesu uurimise eest mijon maksti ja mis pidi meeletult raha sisse tooma?
Mulle meenus kohe Giovanni Sposato. Mingi suvaline kehkenpüks, kes tuli Eesti Raudteed erastama ja keda Eesti riik ülitõsiselt võttis.

https://epl.delfi.ee/artikkel/50800553/ ... ja-sposato
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 22:01
30 000 eurot on ka suur raha. Igal juhul oleks saanud seda kuidagi kasulikumalt kasutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2025 08:35
Guest kirjutas: 16 Juul 2025 20:25
Eesti riik leiab, et ta tuleb meile kasuks ja siis tuleb mingo Ottotriin, kes on kõigist targem. Naerukoht.
Eesti riik on igasugu vahvaid asju leidnud, mis hiljem on osutunud jamaks. Kus see rikkis silmaga advogaat jäi, kellele rahapesu uurimise eest mijon maksti ja mis pidi meeletult raha sisse tooma?
Mulle meenus kohe Giovanni Sposato. Mingi suvaline kehkenpüks, kes tuli Eesti Raudteed erastama ja keda Eesti riik ülitõsiselt võttis.

https://epl.delfi.ee/artikkel/50800553/ ... ja-sposato
See oli tõesti üks imelik lugu. See neiu, kes temaga koos oli, tegeles vist laulmisega, kui õigesti mäletan. Hea, et ta selle tüübi käest pääses.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2025 08:37
30 000 eurot on ka suur raha. Igal juhul oleks saanud seda kuidagi kasulikumalt kasutada.
Ju mitte, kui nii otsustati.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juul 2025 08:37
Selle raha oleks võinud vähihaigete ravile anda, mida haigekassa ei toeta.
Külaline

tüüp plaanib nüüd Venemaale minna https://x.com/gryn_a/status/1947634692028613082 palju õnne meile, et me sellisele tropile 30tuh maksime :)
Külaline

Täiesti absurdne, et Eesti peaminister võõrustas taolist tühikargajat. Piinlik.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:44 tüüp plaanib nüüd Venemaale minna https://x.com/gryn_a/status/1947634692028613082 palju õnne meile, et me sellisele tropile 30tuh maksime :)
Uskumatu! Kas meil päriselt ongi nii lollid juhid terves Baltikumis?

"Iga Balti riik kulutas striimeri külastusele 30 000 eurot."
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:44tüüp plaanib nüüd Venemaale minna https://x.com/gryn_a/status/1947634692028613082 palju õnne meile, et me sellisele tropile 30tuh maksime
Nii põhimõttelage pärdik ja milline vastuvõtt korraldati :lol:
Külaline

Peab ikka aju p..ses olema, et mingit 30 000 suureks summaks pidada.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juul 2025 22:07
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:44tüüp plaanib nüüd Venemaale minna https://x.com/gryn_a/status/1947634692028613082 palju õnne meile, et me sellisele tropile 30tuh maksime
Nii põhimõttelage pärdik ja milline vastuvõtt korraldati :lol:
Mis mõttes põhimõttelage? Tal jumala kama, mis riik on, peaasi, et pappi tuleb. Ei tea ta mitte midagi sellest, mis Euroopas toimub, mingis sõjad või muu jamps, mis tal sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:10 Peab ikka aju p..ses olema, et mingit 30 000 suureks summaks pidada.
Annaksid selle summa ise talle?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 21:44 tüüp plaanib nüüd Venemaale minna https://x.com/gryn_a/status/1947634692028613082 palju õnne meile, et me sellisele tropile 30tuh maksime :)
Rahune maha, ei saanud ju see tegelane ise seda raha. Võõrustamine maksis. Ehk teenused. Vbl su naabrimehe firma sai hoopis.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:10Peab ikka aju p..ses olema, et mingit 30 000 suureks summaks pidada.
ju ikka on suur summa, et sellel kuulsusel endal seda ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:17
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:10Peab ikka aju p..ses olema, et mingit 30 000 suureks summaks pidada.
ju ikka on suur summa, et sellel kuulsusel endal seda ei olnud.
:D Tüüp oli juba 7a tagasi miljonär, katsu nüüd olla, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:15
Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:10 Peab ikka aju p..ses olema, et mingit 30 000 suureks summaks pidada.
Annaksid selle summa ise talle?
Pole mingi eriline summa, lükkaks pulmad aasta edasi ja jah-kui see mulle kasu tooks, muidugi annaksin.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2025 22:19 Tüüp oli juba 7a tagasi miljonär, katsu nüüd olla, eks.
Miks siis vaesed Balti riigid maksma pidid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu, Kirile ja 7 külalist