Kui Google Maps on vale
-
Külaline
Kui Google Maps on vale
Kas on kellelgi kogemust, kuidas saab kõige kiiremini Google Mapsi õigeks, kui on teedel muutusi toimunud? Kodu juures avati uus teelõik, vana tee võeti juba kiirelt üles. See, et vana teed enam pole, on kui imeväel juba Google Mapsis näha, aga uut teed lisatud pole, seega kui tellida Bolti või otsida lihtsalt marsruuti kuhugi sõiduks, siis annab mingi megasuure ringiga, ikka mitmed kümned kilomeetrid lisadistantsi, mis ei vasta tõele. Kuidas saaks tagant torkida, et muutus ka kaardile jõuaks kiiresti? Mul on varasem kogemus, et aastaid peale ühte muutust (see oli küll pisike) Google veel seda kaardil ei näidanud. Tean, et saan ise muutustele viidata, tegin seda juba, aga selle töötamisse lähiajal mul erilist usku pole.
-
Külaline
Ma arvan, et peamine takistus on bürokraatia, läheb palju töötunde õigusaktidega ja palju raha, et maksta neile, kes selle bürokraatiaga tegeleks, alles siis saab paranduse sisse viia.
-
Külaline
Selline juhis. Ma ise püüdsin selle järgi toimetada, sest meil muudeti aastaid tagasi majade numbreid, aga maps näitab ikka vanu ja ma pole kindel, et ma õigesti oskasin sellest veast teada anda.
Here's a step-by-step guide to notifying Google about changes or inaccuracies you've noticed on Google Maps.
Open Google Maps. Go to Google Maps on your computer or open the Google Maps app on your mobile device.
Find the Location. ...
Select the Feature. ...
Suggest an Edit. ...
Choose an option. ...
Fill in the Details. ...
Submit the Changes.
Here's a step-by-step guide to notifying Google about changes or inaccuracies you've noticed on Google Maps.
Open Google Maps. Go to Google Maps on your computer or open the Google Maps app on your mobile device.
Find the Location. ...
Select the Feature. ...
Suggest an Edit. ...
Choose an option. ...
Fill in the Details. ...
Submit the Changes.
-
Külaline
Taksojuhid kasutavad enamasti Waze'i, sest see on kiirem ja täpsem, kuna inimesed ise muudavad seda kogu aeg, mitte keegi kuskil kaugel.
-
Külaline
Tee kohta ei tea, aga minu krundile oli märgitud mingi hamburgeriputka vms. Täitsa juhuslikult avastasin, saatsin neile teate (enam ei mäleta kustkaudu, ilmselt oli seal mingi teata veast vorm) ja üsna kiiresti oli see putka kaardilt kadunud.
Ma oletan et nad peavad saama satellidifotodelt kontrollida, et tee ikka on seal kus sina väidad ja et see joon fotol ikka on tee. Ja sellega võib tõesti veidi aega minna.
Ma oletan et nad peavad saama satellidifotodelt kontrollida, et tee ikka on seal kus sina väidad ja et see joon fotol ikka on tee. Ja sellega võib tõesti veidi aega minna.
-
Külaline
Arusaadav, aga kuidas neil sel juhul suletud teejupp juba teada ja kaardilt maha võetud on? Loetud päevadega.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 00:04 Tee kohta ei tea, aga minu krundile oli märgitud mingi hamburgeriputka vms. Täitsa juhuslikult avastasin, saatsin neile teate (enam ei mäleta kustkaudu, ilmselt oli seal mingi teata veast vorm) ja üsna kiiresti oli see putka kaardilt kadunud.
-
Külaline
Sõitsin Mapsiga paar aastat tagasi Euroopas ringi ja ta saatis tihti teedele, mis olid ehitusjärgus. Tee juba nagu oli, aga mahasõitude ehitamiseni polnud veel jõutud. Kogu aeg suunas olematutele mahasõitudele, et jõuda linna, mille olin sisestanud. Lõpuks sõitsin vana hea atlase järgi 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid, Tigger ja 3 külalist