Appi, siia on reklaamid tekkinud

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Appi, siia on reklaamid tekkinud

Postitus Postitas Külaline »

Nii et polegi tegemist kellegi heast tahtest tehtud foorumiga, eesmärk ikkagi teenida :idea:
Külaline

Sellest anti teada 24.06, et reklaamid tulevad 1. juulil.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:53 Nii et polegi tegemist kellegi heast tahtest tehtud foorumiga, eesmärk ikkagi teenida :idea:
Miks sa eeldad, et keegi teeb tasuta tööd, et sina saaksid foorumis käia? Ja sellest anti tõesti juba varem teada, et reklaamid tulevad.
Külaline

Jah, vanas foorumis häirisid eriti pop-up reklaamid ja ekraani katvad reklaamid. Siin vähemalt üleval ja all, ei jää ette ja ei pea sulgema. Uudisteväljaannetes, kui on liiga palju reklaame galeriide vahel, uudisele klikates siis ei loegi ja panen kinni.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Tere, foorumlased!

Reklaamide kohta saab lisainfot lugeda meie teadaandest siin: viewtopic.php?t=338
Heategevuse valiku hääletus on hetkel käimas ja oma hääle saate anda siin: viewtopic.php?t=375

Aitäh kõigile mõistva suhtumise eest :)
Külaline

Eesmärk on foorumi pidamise kulud tasa teenida. See pole päris heategevus vist, et keegi peaks peale maksma, et meie saaks foorumdada edasi.
Antispämm

Postitus Postitas Antispämm »

Mul ei ole reklaame. Kasuta mingit reklaamiblikkijat siis või brauserit, mis ise blokkimisega tegeleb. Perekoolis väidetavalt olevat ka reklaamid olnud. Mina ei näinud kunagi ühtegi.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Kuule, ole tänulik et meil üldse mingi foorum on. See on ju loogiline, et selle üleval pidamiseks on vaja raha- raha tulebki reklaamidest. Ära pööra tähelepanu neile ja naudi võimalust toredat foorumit kasutada.

/Juustup
Külaline

Ok, ma polnud seda teadet reklaamide kohta näinud. Mis siis ikka, peaasi, et perekooliks ei muutu, seal ei saanud mõnikord teemasid lugedagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 10:53 Nii et polegi tegemist kellegi heast tahtest tehtud foorumiga, eesmärk ikkagi teenida :idea:
Miks peaks keegi omast taskust serverikulusid maksma, omast vabast ajast foorumit elus hoidma, et meie saaksime siin kaagutada? Kas tõesti arvad, et keegi on sulle head tahet võlgu? Teine võimalus on regulaarselt korjandusi teha, aga see suretab anonüümsuse.

Sul on tasuta vaba foorum ja sa virised selle üle, et sul on ebamugav lugeda?
Külaline

Ma kasutan chrome brauserit ja lisadena panin adblock plus ja ublock orig. Mitte ühtegi reklaami ei näe. Perekoolis ka ei näinud.
Külaline

Tahaksin kiita, et reklaamid ei ole sugugi häirivad. Ei pea lugemiseks mitte midagi kinni klõpsima. Üllatuseks oli muidugi see, mulle jooksevad ette elukohariigi reklaamid, ehk siis mitte eesti keelsed. Internet on kõikvõimas :)
Külaline

Kas need reklaamid on muidu üldse kontrollitud ka, kust nad tulevad või mis nad on? Sest näiteks ma nagu suht erandkorras võtsin praegu nõuks ühe neist siin ülevalolevatest reklaamidest ka avada huvi pärast, aga mu arvuti teatab selle peale, et see leht on mingi kahtlane, nii et ma igaljuhul ei hakka sinna ikkagi ronima.

Website status: Suspicious
www.ee.ideal-offers365.com/ee-blunilolsox
This site looks a little risky to us, so we flagged it just in case. Make sure you trust this site if you choose to proceed. Better safe than sorry!

Ma nagu ikka eeldaks, et kui midagi reklaamitakse, siis on need reklaamid ka puhtad ja usaldusväärsed, vastasel korral on see ju antireklaam juba esimesest pilgust, enne kui reklaami sisuni üldse jõuadki. Või neil reklaamidel ongi siin ainult plinkimise võlu, nagu vist kuskil perekoolis kunagi keegi selgitas, et isegi ei loeta klikke reklaamidele, vaid piisab juba klikist sellele foorumilehele, kus nurgas see reklaam virvendab, mistõttu on kama kaks, mis seal reklaamibänneri taga tegelikult on?
Külaline

Ma ei näe ühtegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 17:24 Tahaksin kiita, et reklaamid ei ole sugugi häirivad. Ei pea lugemiseks mitte midagi kinni klõpsima. Üllatuseks oli muidugi see, mulle jooksevad ette elukohariigi reklaamid, ehk siis mitte eesti keelsed. Internet on kõikvõimas :)
No miks siis sinu arust nende küpsistega tuleb nõustuda?
Mina muidugi ei nõustu ja seega ei näe ka personaalseid reklaame.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 01:15
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 17:24 Tahaksin kiita, et reklaamid ei ole sugugi häirivad. Ei pea lugemiseks mitte midagi kinni klõpsima. Üllatuseks oli muidugi see, mulle jooksevad ette elukohariigi reklaamid, ehk siis mitte eesti keelsed. Internet on kõikvõimas :)
No miks siis sinu arust nende küpsistega tuleb nõustuda?
Mina muidugi ei nõustu ja seega ei näe ka personaalseid reklaame.
Kas sul siis blokid ei tööta või miks pead üldse mingite küpsistega tegelema? Pole siin veel ühtegi reklaami näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 01:39 Kas sul siis blokid ei tööta või miks pead üldse mingite küpsistega tegelema? Pole siin veel ühtegi reklaami näinud.
Ei tööta. Sul mutrivõtit on laenata?
sipsik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas sipsik »

Guest kirjutas: 02 Juul 2024 23:26 Kas need reklaamid on muidu üldse kontrollitud ka, kust nad tulevad või mis nad on? Sest näiteks ma nagu suht erandkorras võtsin praegu nõuks ühe neist siin ülevalolevatest reklaamidest ka avada huvi pärast, aga mu arvuti teatab selle peale, et see leht on mingi kahtlane, nii et ma igaljuhul ei hakka sinna ikkagi ronima.

Website status: Suspicious
www.ee.ideal-offers365.com/ee-blunilolsox
This site looks a little risky to us, so we flagged it just in case. Make sure you trust this site if you choose to proceed. Better safe than sorry!

Ma nagu ikka eeldaks, et kui midagi reklaamitakse, siis on need reklaamid ka puhtad ja usaldusväärsed, vastasel korral on see ju antireklaam juba esimesest pilgust, enne kui reklaami sisuni üldse jõuadki. Või neil reklaamidel ongi siin ainult plinkimise võlu, nagu vist kuskil perekoolis kunagi keegi selgitas, et isegi ei loeta klikke reklaamidele, vaid piisab juba klikist sellele foorumilehele, kus nurgas see reklaam virvendab, mistõttu on kama kaks, mis seal reklaamibänneri taga tegelikult on?
Aitäh et sellele tähelepanu oled juhtinud. Ja vabandan viivituse pärast.

Siinne reklaami vahendaja on Google. Nende kaudu jõuavad reaalselt tuhanded erinevad reklaamijad meie leheni. Meil on täiesti olemas võimalus neid reklaame nii öelda läbi vaadata, ja nad vajadusel tagasi lükata, kuid kuna see reklaamide arv on jõhkralt suur, ja pidevalt muutumas, siis päris kõiki paraku ei jõua niimoodi läbi vaadata. Aga mingil määral me hoiame silma peal küll.

See konkreetne reklaam, millele sa viitasid, on nüüdseks juba Google enda poolt eemaldatud. Et ju oligi tegemist millegi kahtlasega. Ja eks see ongi Google jaoks samuti probleem, millega nad seal igapäevaselt tegelevad, ja teevad tegelikult väga head tööd selles osas. Vahest lihtsalt lipsab mõni kahtlane asi ka läbi, kuid seda tõenäoliselt väga lühikeseks ajaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], suvitaja ja 2 külalist