Allahindlustest
Allahindlustest
Milliseid naljakaid või huvitavaid allahindlusi olete poes näinud? Tuleb välja, et 1s on ka kokkuhoid..
-
Külaline
Päris naljakas jah, eriti kui ümardatakse nagunii 12 euro peale. Ma pole sellest ümardamisest nagu aru saanud, Ma mõtlesin, et ümardatakse lõppsummat, mitte iga asja hinda eraldi, elektrooniliselt üldse ei ümardata, aga eile vaatasin, et Rimi ostukott oli 33 senti, aga iseteeninduskassas lõi ette 35 senti. Tegelik hind on hoopis 35 senti siis.
-
Külaline
Ei, tegelik hind on 33 senti. Maksad kaardiga, saad tasuda täpselt. Sularahas ümardatakse lähima 0 või 5 sendini. Kui iga sent arvel, siis pole vaja kassas järgmiste inimeste aega viita ning sente lugeda - maksa kaardiga.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 10:57 Päris naljakas jah, eriti kui ümardatakse nagunii 12 euro peale. Ma pole sellest ümardamisest nagu aru saanud, Ma mõtlesin, et ümardatakse lõppsummat, mitte iga asja hinda eraldi, elektrooniliselt üldse ei ümardata, aga eile vaatasin, et Rimi ostukott oli 33 senti, aga iseteeninduskassas lõi ette 35 senti. Tegelik hind on hoopis 35 senti siis.
-
Külaline
Mina maksangi kaardiga, sellest ma räägingi, et lõigi ette 35 senti sinna ekraanile koti eest. Hind oli 35 senti, mitte 33. Ma ei räägi sellest, et mul on iga sent arvel, sa said valesti aru.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 12:41Ei, tegelik hind on 33 senti. Maksad kaardiga, saad tasuda täpselt. Sularahas ümardatakse lähima 0 või 5 sendini. Kui iga sent arvel, siis pole vaja kassas järgmiste inimeste aega viita ning sente lugeda - maksa kaardiga.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 10:57 Päris naljakas jah, eriti kui ümardatakse nagunii 12 euro peale. Ma pole sellest ümardamisest nagu aru saanud, Ma mõtlesin, et ümardatakse lõppsummat, mitte iga asja hinda eraldi, elektrooniliselt üldse ei ümardata, aga eile vaatasin, et Rimi ostukott oli 33 senti, aga iseteeninduskassas lõi ette 35 senti. Tegelik hind on hoopis 35 senti siis.
-
Külaline
Sel juhul käitub kauplus valesti, juhi järgmine kord nende tähelepanu.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 12:44Mina maksangi kaardiga, sellest ma räägingi, et lõigi ette 35 senti sinna ekraanile koti eest. Hind oli 35 senti, mitte 33. Ma ei räägi sellest, et mul on iga sent arvel, sa said valesti aru.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 12:41Ei, tegelik hind on 33 senti. Maksad kaardiga, saad tasuda täpselt. Sularahas ümardatakse lähima 0 või 5 sendini. Kui iga sent arvel, siis pole vaja kassas järgmiste inimeste aega viita ning sente lugeda - maksa kaardiga.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 10:57 Päris naljakas jah, eriti kui ümardatakse nagunii 12 euro peale. Ma pole sellest ümardamisest nagu aru saanud, Ma mõtlesin, et ümardatakse lõppsummat, mitte iga asja hinda eraldi, elektrooniliselt üldse ei ümardata, aga eile vaatasin, et Rimi ostukott oli 33 senti, aga iseteeninduskassas lõi ette 35 senti. Tegelik hind on hoopis 35 senti siis.
-
Külaline
Kas see ümardamine mitte seepärast ei tulnud, et tahetakse 1 ja 2 sendised käibelt maha võtta?!
-
Külaline
Need võetigi maha. Aga teemaalagatuses olevas hinnas on ilmselt lihtsalt viga.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 13:10 Kas see ümardamine mitte seepärast ei tulnud, et tahetakse 1 ja 2 sendised käibelt maha võtta?!
-
Külaline
Perekoolis oli kunagi jälle üks tegelane, kes raius, et need, kes kaardiga maksavad, need maksavad rohkem. Ei saanudki aru, mis see tema loogika oli, aga tema igal juhul maksis alati sularahas, sest siis pidi kauba palju odavamalt kätte saama.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 12:41Ei, tegelik hind on 33 senti. Maksad kaardiga, saad tasuda täpselt. Sularahas ümardatakse lähima 0 või 5 sendini. Kui iga sent arvel, siis pole vaja kassas järgmiste inimeste aega viita ning sente lugeda - maksa kaardiga.Guest kirjutas: ↑18 Juul 2025 10:57 Päris naljakas jah, eriti kui ümardatakse nagunii 12 euro peale. Ma pole sellest ümardamisest nagu aru saanud, Ma mõtlesin, et ümardatakse lõppsummat, mitte iga asja hinda eraldi, elektrooniliselt üldse ei ümardata, aga eile vaatasin, et Rimi ostukott oli 33 senti, aga iseteeninduskassas lõi ette 35 senti. Tegelik hind on hoopis 35 senti siis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu ja 4 külalist