Šampoon

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Nätakas

Šampoon

Postitus Postitas Nätakas »

Vana šampoon saab kohe otsa, tahaks midagi uut, aga valik on meeletu ju. Värvitud juuksed, üle päeva peab pesema, mina ei tea, on need siis kokkuvõttes rasused või mitte. Peamine probleem on karvad riietel, minu meelest ei lange juuksed mitte välja vaid katkevad. Kusjuures kammides polegi nagu hullu midagi, mõnu karv kammis, aga päeva jooksul pudiseb ära ikka üksjagu. Soovitage mingeid šampoone-balsameid?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kasutasin pikalt Davinesi erinevaid tooteid. MINU sari on värvitud juustele ning värv püsib tõesti värskem. Shampoon vali pigem peanaha järgi - näiteks DEDE šampoon on sobilik tihedamaks pesuks.
Soovituse peale katsetasin hiljuti Nurme šampooni/palsamit. Sidrunheina ja rosmariini tooted on küll väga head ja mulle tundub, et juukseid jääb ka rohkem pähe.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 03 Juun 2024 15:23 Kasutasin pikalt Davinesi erinevaid tooteid. MINU sari on värvitud juustele ning värv püsib tõesti värskem. Shampoon vali pigem peanaha järgi - näiteks DEDE šampoon on sobilik tihedamaks pesuks.
Soovituse peale katsetasin hiljuti Nurme šampooni/palsamit. Sidrunheina ja rosmariini tooted on küll väga head ja mulle tundub, et juukseid jääb ka rohkem pähe.

Davines on hea jah, aga päris kallis ka olgem ausad..
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ma kasutan Balmaini viimased aastad, kah päris kallis, aga no väga hea. Olen muidu terve elu a la Gliskur‘i jms jama peal olnud, aga siis kingiti Balmaini tooted ja nüüd saan vahest aru😄
Külaline

Dermosili soolašampoon, jube mõnus asi, vähe läheb. Ja nende muud on ka head. Mul endal väga õrn karv, peenike ja vähe ka neid aga dermosili omad sobivad kõik.
Külaline

Vaieldamatult parimad:

Avalon organica teepuuõli ja piparmündi šampoon
Nurme meestešampoon piparmündiga

Need annavad värske tunde, eriliselt hea peale sauna, trenni.

Four reasons kollases/oranžis pudelis õunalõhnaline šampoon

La biosthetique brändi šampoonid.

Hask šampoonid

Esimesed kaks annavad rohkem värske ja puhta tunde, viimased kaks teevad väga pehmeks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist