Kui ruttu armusite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei saa ka aru, miks peaks ühe, teise ja kolmanda juurde jooksma. (Eeldatavasti) täiskasvanu ja 0 iseseisvust?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 21:13
Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 20:33 Leiad inimese, kellega on armastus
Hea öelda, aga nii pole kunagi juhtunud ja ei tea kas juhtubki.
Siis ela üksi, miks peab endal mingit teenijat pidama.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 20:33Täiskasvanud inimesel on vast oma kodu
Kas teil on mõlemal oma kodu? Kui ühine kodu, siis üks peab sel juhul ära minema kuskile.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 21:26
Kas teil on mõlemal oma kodu? Kui ühine kodu, siis üks peab sel juhul ära minema kuskile.
Miks sellisega siis ühise kodu rajad, keda sa ei armasta ja kavatsed varsti lahku minna ja petma hakata. Siis tee oma kodu ja ela seal.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 21:26
Kui teist kinnisvara ja kuhugi minna pole, siis ühine kodu müüakse maha ning mõlemal on võimalus soetada, üürida vm endale oma (väiksem) kodu. Kui üks tahab sinna elama jääda, siis kompenseerib teisele tema osa, mille eest siis teine ostab/üürib vms. Milles küsimus?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 21:33Miks sellisega siis ühise kodu rajad, keda sa ei armasta ja kavatsed varsti lahku minna ja petma hakata. Siis tee oma kodu ja ela seal.
Seda küll, aga polnud sellist inimest keda armastada. Õigemini oli paar tükki kes meeldisid, aga ei olnud jällegi vastastikust.
Ühele mina meeldisin ja ta siis tuli ja jäi ja on kuni praeguseni. Ei ole olnud kedagi teist ka võtta. Õigemini üks vahepeal oli, aga jällegi ei olnud vastastikust. Praegu oleks üks keda tahaks, aga pole vastastikust. Siis üks veel kes mind praegu tahaks, aga pole minu poolt vastastikust armastust.

Nii hull ka pole praegusega, et oleks vihased teineteise peale. Eks ma kannatlik ole ka. Ja elu on näidanud, et seda vastastikust armastust pole millegipärast tekkinud. Ja kui veel tekikski, siis milleks see alles nüüd. Üle poole elust ilma armastuseta elatud. Ei kujuta elu armastuses ettegi.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juul 2025 22:39
Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 21:33Miks sellisega siis ühise kodu rajad, keda sa ei armasta ja kavatsed varsti lahku minna ja petma hakata. Siis tee oma kodu ja ela seal.
Seda küll, aga polnud sellist inimest keda armastada. Õigemini oli paar tükki kes meeldisid, aga ei olnud jällegi vastastikust.
Ühele mina meeldisin ja ta siis tuli ja jäi ja on kuni praeguseni. Ei ole olnud kedagi teist ka võtta. Õigemini üks vahepeal oli, aga jällegi ei olnud vastastikust. Praegu oleks üks keda tahaks, aga pole vastastikust. Siis üks veel kes mind praegu tahaks, aga pole minu poolt vastastikust armastust.

Nii hull ka pole praegusega, et oleks vihased teineteise peale. Eks ma kannatlik ole ka. Ja elu on näidanud, et seda vastastikust armastust pole millegipärast tekkinud. Ja kui veel tekikski, siis milleks see alles nüüd. Üle poole elust ilma armastuseta elatud. Ei kujuta elu armastuses ettegi.
Selle heietuse peale tahaks küsida, milline see armastus sinu arvates on?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 08:18Selle heietuse peale tahaks küsida, milline see armastus sinu arvates on?
Ega ei tea küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2025 22:39Siis üks veel kes mind praegu tahaks, aga pole minu poolt vastastikust armastust.
Niisama suhtlemise ja millegi tõsisema vahel on enamasti ikka pikk maa ja palju ruumi. Aga seda lootma jääda, et kohtud kellegagi ja kohe on mõlemapoolselt pauhh! armumine, on vast pisut naiivne.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 08:41
Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 08:18Selle heietuse peale tahaks küsida, milline see armastus sinu arvates on?
Ega ei tea küll.
Aga arvan, et midagi tunneksin teise vastu, tahaks temaga olla, teha midagi koosu, käia koos kuskil, tahaks kallistada ja öelda talle, et ma armastan sind.
Külaline

Mitte kannatlik, vaid tossike. Mulle on ka hakanud sellised mehed külge lööma, kes on suhtes, elavad kellegagi koos, aga siis hakkavad heietama, et noh, ega ma teda armastagi, olen ju nii tore ja kannatlik inimene. Tegelikult naudib naise loodud kodust elu ja peab teenijat. Naine teeb süüa, koristab, otsustab kõik asjad kodus, härra ainult peesitab seal. Aga noh, tahaks ikka midagi muud, muud, muud, aga lillegi liigutada selle heaks ei viitsi. Ma siis ütlen, et jäta maha siis see naine, siis vaatame edasi seda asja, see ka ei sobi. Tahaks kohe nii, et kui minuga tuleb armastus, siis jätab, aga seni võiks see kodukoristaja ikka olla ju. Vastik.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Aga vanasse kaevu enne ei sülitata, kui uus on valmis vaadatud. Ennem ikka vaatab, kas sinuga sobib, ja siis jätab alles vana maha, õige. Milleks lõhkuda seda, mis juba olemasolev ja töötab, selleks, et mingi aja pärast avastada, et uus ei sobi, aga vana ka juba lännu? Pole midagi vastikut, neil meestel on õige lähenemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 10:41Mitte kannatlik, vaid tossike. Mulle on ka hakanud sellised mehed külge lööma, kes on suhtes, elavad kellegagi koos, aga siis hakkavad heietama, et noh, ega ma teda armastagi, olen ju nii tore ja kannatlik inimene. Tegelikult naudib naise loodud kodust elu ja peab teenijat. Naine teeb süüa, koristab, otsustab kõik asjad kodus, härra ainult peesitab seal. Aga noh, tahaks ikka midagi muud, muud, muud, aga lillegi liigutada selle heaks ei viitsi. Ma siis ütlen, et jäta maha siis see naine, siis vaatame edasi seda asja, see ka ei sobi. Tahaks kohe nii, et kui minuga tuleb armastus, siis jätab, aga seni võiks see kodukoristaja ikka olla ju. Vastik.
Ma üldiselt nõustun sinuga, kuigi mul natuke teisiti.
Iseenesest on parem olukord on küll kui vana suhe ei sega.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Juul 2025 11:10 Aga vanasse kaevu enne ei sülitata, kui uus on valmis vaadatud. Ennem ikka vaatab, kas sinuga sobib, ja siis jätab alles vana maha, õige. Milleks lõhkuda seda, mis juba olemasolev ja töötab, selleks, et mingi aja pärast avastada, et uus ei sobi, aga vana ka juba lännu? Pole midagi vastikut, neil meestel on õige lähenemine.
No ei ütleks, pole ju ei uut ega vana. Eks see teenijarahvas ka vihkab päris seda tossikest, aga ju siis on oma põhjused, miks lahku pole läinud. Armastav naine ei suudaks sellises suhtes olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 14:39 No ei ütleks, pole ju ei uut ega vana. Eks see teenijarahvas ka vihkab päris seda tossikest, aga ju siis on oma põhjused, miks lahku pole läinud. Armastav naine ei suudaks sellises suhtes olla.
Sa ise oled selline lahutajatüüpi kes kohe minema läheb kui miskit ei meeldi?
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juul 2025 14:49
Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 14:39 No ei ütleks, pole ju ei uut ega vana. Eks see teenijarahvas ka vihkab päris seda tossikest, aga ju siis on oma põhjused, miks lahku pole läinud. Armastav naine ei suudaks sellises suhtes olla.
Sa ise oled selline lahutajatüüpi kes kohe minema läheb kui miskit ei meeldi?
Kindlasti mitte, aga mis on sellel antud olukorraga pistmist? Inimene istub suhtes, mida pole kunagi soovinud, pole kunagi partnerit armastanud. Mitu korda on siin soigunud, et noh, eks ta tuli ja ära enam ei läinud, otseselt vastumeelne pole, las ta siis olla. Aga noh, mina ise väärin loomulikult palju paremat. Tulge naised, lohistage mind ära, siis saan selle eide minema saata. Äärmiselt tülgastav suhtumine minu jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 14:52 Inimene istub suhtes, mida pole kunagi soovinud, pole kunagi partnerit armastanud.
Kui sul või teistel on paremini läinud, siis palju õnne teile.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Juul 2025 11:10 Aga vanasse kaevu enne ei sülitata, kui uus on valmis vaadatud. Ennem ikka vaatab, kas sinuga sobib, ja siis jätab alles vana maha, õige. Milleks lõhkuda seda, mis juba olemasolev ja töötab, selleks, et mingi aja pärast avastada, et uus ei sobi, aga vana ka juba lännu? Pole midagi vastikut, neil meestel on õige lähenemine.
Täiesti kohutav suhtumine. Kui inimene ei taha enam kaaslasega suhtes olla ja soovib leida uut kaaslast, siis otseloomulikult iga endast ja oma lähedastest lugupidav inimene lõpetab enne pooleliolevad suhted ära. Sellised ainult enda tunnetest ja vajadustest hoolivad inimesed jäävad pahatihti lõpuks üksinda, sest sellist kaaslast ei soovi endale tegelikult mitte keegi. Mõttekoht.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juul 2025 15:53
Külaline kirjutas: 17 Juul 2025 14:52 Inimene istub suhtes, mida pole kunagi soovinud, pole kunagi partnerit armastanud.
Kui sul või teistel on paremini läinud, siis palju õnne teile.
Neil mitte ei lähe paremini, vaid teevad ise paremini. Nad ei sülita inimese peale kellega nad koos on. Eneseväärikuse küsimus. See on tõesti tülgastav, kui inimene lihtsalt proovib näkkamist, ei tea mida ta tahab, puudub mingi arusaam ja loodab, et teine inimene rahuldab ta isekaeiteamis vajadused, mida ise endal üksi olles rahuldada ei suuda. Jube koorem.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 17 Juul 2025 11:10 Aga vanasse kaevu enne ei sülitata, kui uus on valmis vaadatud. Ennem ikka vaatab, kas sinuga sobib, ja siis jätab alles vana maha, õige. Milleks lõhkuda seda, mis juba olemasolev ja töötab?
Mis see vastus - põhjus siis on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], Triibu ja 1 külaline