Ma hakkasin nüüd paluma Jumalat, palun ja palun, aga kõik aina hullemaks läheb. Ka ta ei vasta midagi, kergemaks ei lähe. Inimesed tahavad raskes olukorras tuge, nendele psühholoogidele ja psühhiaatritele ei saa ligi, lisaks ei saa ka abi, eks siis pöördutaksegi nõia poole. Käin ühe psühholoogi juures praegu, no ta ei viitsi mind kuulatagi üldse, midagi ei küsi, kuskile seda vestlust ei juhi. Viimati hakkas oma kappe koristama. Ma tean temast rohkem kui tema minust, sest mina tema juttu kuulan, tema minu oma mitte. No siis inmene lähebki ei tea kuhu.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:46 Kui hingerahu tahate, paluge parem Jumalat - see on pealegi täitsa tasuta!
selgeltnägijat või ennustajat vms
-
Külaline
-
Külaline
Ohhh jummel. Need igasugused konstellatsioonid ja muud väestamised. Mina ei mõista mis neil naistel ja ka meestel viga on kes eal käivad. NN osaluspanuse nime all oma raha hävitavad ja suurte gurude õpetuste järgi elavad. Ja kusjuures elavadki. Lahutavad ja teemvad muid lollusi
-
Külaline
Kui kodus jumalat palud, siis sellest ei piisa. Ikka kirikus tuleb pühapäeviti käia ja kirikut rahaliselt toetada. Siis hakkavad asjad paremuse poole liikuma.
-
Külaline
Vaimulike ja hingehoidjatega saab ka rääkida. Ja ei tasu neid alahinnata.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 21:03Ma hakkasin nüüd paluma Jumalat, palun ja palun, aga kõik aina hullemaks läheb. Ka ta ei vasta midagi, kergemaks ei lähe. Inimesed tahavad raskes olukorras tuge, nendele psühholoogidele ja psühhiaatritele ei saa ligi, lisaks ei saa ka abi, eks siis pöördutaksegi nõia poole. Käin ühe psühholoogi juures praegu, no ta ei viitsi mind kuulatagi üldse, midagi ei küsi, kuskile seda vestlust ei juhi. Viimati hakkas oma kappe koristama. Ma tean temast rohkem kui tema minust, sest mina tema juttu kuulan, tema minu oma mitte. No siis inmene lähebki ei tea kuhu.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:46 Kui hingerahu tahate, paluge parem Jumalat - see on pealegi täitsa tasuta!
-
Külaline
Kõigil inimestel pole sõbrannasid.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 19:04Selliste asjade jaoks on olemas sõbrannad. Räägite ja räägite ning lahendused tulevad lõpuks enda seest.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 15:30Olen kõrgharidusega ja oma töös edukas. Kuna aga mu elus juhtuvad üpris keerulised asjad, mille lahendamiseks oma nõust ja jõust enam ammugi ei piisa, siis jooksen ja katsetangi erinevaid sekkumisi, sh neid, mida teenusepakkujate poolt kõlavalt "abistamiseks" tituleeritakse, aga mis väga harva abi meenutavad. Olen kohtunud väga paljude riiklikult tunnustatud nn spetsialistidega ja nendes väga pettunud. Nõidade osas on kogemused nii ja naa, aga mõni nõid on osanud palju rohkem toetada kui psühholoog.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 12:00 Miks usute ja usaldate šarlatane ning tassite neile oma raske tööga teenitud raha?
Kas te koolis pole siis üldse käinud, kriitilise mõtlemise oskust omandanud?
-
Külaline
Nii ta on. Või siis on sellised, kellega lahedat pidu panna, aga kes su saladused ühistele tuttavatele edasi räägivad ja veel juurdegi panevad.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 07:52Kõigil inimestel pole sõbrannasid.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 19:04Selliste asjade jaoks on olemas sõbrannad. Räägite ja räägite ning lahendused tulevad lõpuks enda seest.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 15:30
Olen kõrgharidusega ja oma töös edukas. Kuna aga mu elus juhtuvad üpris keerulised asjad, mille lahendamiseks oma nõust ja jõust enam ammugi ei piisa, siis jooksen ja katsetangi erinevaid sekkumisi, sh neid, mida teenusepakkujate poolt kõlavalt "abistamiseks" tituleeritakse, aga mis väga harva abi meenutavad. Olen kohtunud väga paljude riiklikult tunnustatud nn spetsialistidega ja nendes väga pettunud. Nõidade osas on kogemused nii ja naa, aga mõni nõid on osanud palju rohkem toetada kui psühholoog.
Minu jaoks oli suur üllatus taipamine, et psühholoogidel ei olegi tegelikult mitte mingisuguseid erilisi "nippe", millega nad inimest kuidagi eriliselt n-ö ravivad või tervemaks teevad. Kõik need ütlused ja meetodid, mida nad kasutavad, on tegelikult iga tavamõistusega inimese jaoks loogiliselt tuletatavad. Selleks ei pea aastaid ülikoolis seda ala õppima. Põhiliselt ongi ainult see, et inimesel lastakse ennast tühjaks rääkida ja sedasi leiab suur osa lahendused enda seest lõpuks ise üles. Aga seda tühjaks rääkimise teenust saab ju samahästi osutada ka nõid või sõbranna või lähedane või kaasootaja bussipeatuses.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist