Sõidueksami tulemuise vaidlustamine
-
Külaline
Sõidueksami tulemuise vaidlustamine
Kas kellelgi on õnnestunud tulemus edukalt vaidlustada? Laps käis eksamil ja kukkus läbi ühe vea pärast, mida tegelikult ei oleks tohtinud veaks lugeada ...
-
Külaline
Võite ju vaidlustada, salvestus on olemas. Eks nad siis arutavad, kas oleks tohtinud lugeda või ei oleks tohtinud. Samas ise sa seal juures ei olnud ja inimesed kipuvad ennast õigustama. Ja tegelikult on nii ka, et ühe veaga ei kuku läbi ja natuke on asi ka selles, kas inimene jätab enesekindla ja ohutu mulje või ta ei jäta. Võib-olla ei oleks natuke veel harjutamist halb, ei tea.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:22 Kas kellelgi on õnnestunud tulemus edukalt vaidlustada? Laps käis eksamil ja kukkus läbi ühe vea pärast, mida tegelikult ei oleks tohtinud veaks lugeada ...
-
Külaline
Sõitsid lapsukesega eksami ajal kaasas?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:22 Kas kellelgi on õnnestunud tulemus edukalt vaidlustada? Laps käis eksamil ja kukkus läbi ühe vea pärast, mida tegelikult ei oleks tohtinud veaks lugeada ...
-
Külaline
kui laps kirjeldab olukorda ja mitu inimest on öelnud, et seda ei oleks tohtinud veaks lugeda, siis leian, et on igati õigustatud lasta tulemus üle vaadata. seda enam, et 95% ajast sai eksamineerijalt kiita.
-
Külaline
Mis see "viga" siis oli?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:59kui laps kirjeldab olukorda ja mitu inimest on öelnud, et seda ei oleks tohtinud veaks lugeda, siis leian, et on igati õigustatud lasta tulemus üle vaadata. seda enam, et 95% ajast sai eksamineerijalt kiita.
-
Külaline
Eks lase siis, mis siin ärpled. Mine kohe isiklikult kohale ja kuuluta kui lollid nad on. Maailm peab teadma.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:59kui laps kirjeldab olukorda ja mitu inimest on öelnud, et seda ei oleks tohtinud veaks lugeda, siis leian, et on igati õigustatud lasta tulemus üle vaadata. seda enam, et 95% ajast sai eksamineerijalt kiita.
-
Külaline
Kohe mitu inimest tegi eksamisõidu kaasa? Vau!Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:59kui laps kirjeldab olukorda ja mitu inimest on öelnud, et seda ei oleks tohtinud veaks lugeda, siis leian, et on igati õigustatud lasta tulemus üle vaadata. seda enam, et 95% ajast sai eksamineerijalt kiita.
Aga loomulikult saab vaidlustada.
-
Külaline
Aga sina inised.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:34 Eks lase siis, mis siin ärpled. Mine kohe isiklikult kohale ja kuuluta kui lollid nad on. Maailm peab teadma.
-
Külaline
Mind kukutati ka ühe veaga läbi. Mina muidugi kauplema ei läinud - viga oli ikka minu enda tehtud - ja tegin kuu aega hiljem eksami veatult. Aga minu viga oli selline. Tegin praktiliselt terve eksami juba läbi, sain kogu aeg kiita, et nii hästi teen kõike. Siis hakkasime tagasi ARK-i poole sõitma. Tagasiteel eksaminaator ütles, et muidu väga ilus sõit, aga Tallinnas tuleb ikka riske võtta liikluses, kogu aeg peab n-ö jalg ukse vahel olema, keegi sind kusagil läbi ei lase muidu. Sõitsime siis üle viimase ristmiku. Ja kui ma seni olin kenasti ettevaatlik olnud, siis selle jutu peale sõitsin uljalt keset ristmikku, keerasin vasakule, ja jäin ühele vastutulevale autole ette, kes paremale keerama hakkas, nii et too pidi pidurdama. Mina muidugi pidurdasin ka. Oligi kõik. Eksam läbi. Siit õppetund: otsused rooli taga teed sa ise, mitte see, kes sinu kõrval on.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:31 Ja tegelikult on nii ka, et ühe veaga ei kuku läbi ja natuke on asi ka selles, kas inimene jätab enesekindla ja ohutu mulje või ta ei jäta. Võib-olla ei oleks natuke veel harjutamist halb, ei tea.
-
Külaline
Juba ammustel aegadel oli mitu eksamitegijat koos autos.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:35Kohe mitu inimest tegi eksamisõidu kaasa? Vau!Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:59kui laps kirjeldab olukorda ja mitu inimest on öelnud, et seda ei oleks tohtinud veaks lugeda, siis leian, et on igati õigustatud lasta tulemus üle vaadata. seda enam, et 95% ajast sai eksamineerijalt kiita.
Aga loomulikult saab vaidlustada.
Mina tegin load 19 aastat tagasi ja minuga koos autos lisaks eksamineerijale Arki eksamil oli ka teine eksami tegija.
Tema(poiss) põrus üsna alguses, sest ei lasknud jalakäijat üle tee. Ta oli esimene. Ja peale seda viga oli ta kohe läbi kukkunud. Ma siis värisevate kätega sain ikka läbi.
Kooli eksamil kukkusin küll esimesega läbi. Stopp märgi taga ei jäänud PÄRIS seisma ja ühesuunalisel teel olin liiga keset teed.
-
Külaline
Mis siin siis vaielda on üldse. Ühe veaga kukud läbi, kui tekitad liiklusohtliku olukorra, mida sina tegidki.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:52Mind kukutati ka ühe veaga läbi. Mina muidugi kauplema ei läinud - viga oli ikka minu enda tehtud - ja tegin kuu aega hiljem eksami veatult. Aga minu viga oli selline. Tegin praktiliselt terve eksami juba läbi, sain kogu aeg kiita, et nii hästi teen kõike. Siis hakkasime tagasi ARK-i poole sõitma. Tagasiteel eksaminaator ütles, et muidu väga ilus sõit, aga Tallinnas tuleb ikka riske võtta liikluses, kogu aeg peab n-ö jalg ukse vahel olema, keegi sind kusagil läbi ei lase muidu. Sõitsime siis üle viimase ristmiku. Ja kui ma seni olin kenasti ettevaatlik olnud, siis selle jutu peale sõitsin uljalt keset ristmikku, keerasin vasakule, ja jäin ühele vastutulevale autole ette, kes paremale keerama hakkas, nii et too pidi pidurdama. Mina muidugi pidurdasin ka. Oligi kõik. Eksam läbi. Siit õppetund: otsused rooli taga teed sa ise, mitte see, kes sinu kõrval on.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:31 Ja tegelikult on nii ka, et ühe veaga ei kuku läbi ja natuke on asi ka selles, kas inimene jätab enesekindla ja ohutu mulje või ta ei jäta. Võib-olla ei oleks natuke veel harjutamist halb, ei tea.
-
Külaline
Keerasid reegleid rikkudes teisele autole ette ja nüüd hädalad?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:52Mind kukutati ka ühe veaga läbi. Mina muidugi kauplema ei läinud - viga oli ikka minu enda tehtud - ja tegin kuu aega hiljem eksami veatult. Aga minu viga oli selline. Tegin praktiliselt terve eksami juba läbi, sain kogu aeg kiita, et nii hästi teen kõike. Siis hakkasime tagasi ARK-i poole sõitma. Tagasiteel eksaminaator ütles, et muidu väga ilus sõit, aga Tallinnas tuleb ikka riske võtta liikluses, kogu aeg peab n-ö jalg ukse vahel olema, keegi sind kusagil läbi ei lase muidu. Sõitsime siis üle viimase ristmiku. Ja kui ma seni olin kenasti ettevaatlik olnud, siis selle jutu peale sõitsin uljalt keset ristmikku, keerasin vasakule, ja jäin ühele vastutulevale autole ette, kes paremale keerama hakkas, nii et too pidi pidurdama. Mina muidugi pidurdasin ka. Oligi kõik. Eksam läbi. Siit õppetund: otsused rooli taga teed sa ise, mitte see, kes sinu kõrval on.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:31 Ja tegelikult on nii ka, et ühe veaga ei kuku läbi ja natuke on asi ka selles, kas inimene jätab enesekindla ja ohutu mulje või ta ei jäta. Võib-olla ei oleks natuke veel harjutamist halb, ei tea.
-
Külaline
Kommentaar puudutas "mitut inimest", kes teadvat täpselt, et viga ei olnud. Raske uskuda, et need kohe mitu eksamineerijat olid.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:16Juba ammustel aegadel oli mitu eksamitegijat koos autos.
-
Külaline
Inimene, kellele sa vastasid, polegi ju midagi vaielnud, vaid tõi näite, kuidas ühe veaga on võimalik läbi kukkuda.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:42Mis siin siis vaielda on üldse. Ühe veaga kukud läbi, kui tekitad liiklusohtliku olukorra, mida sina tegidki.
-
Külaline
Mulle ta vastaski, ma ütlesin, et ühe veaga ei kuku läbi. Liiklusohtliku olukorra tekitamine on midagi muud, see pole enam lihtsalt viga. Aga minu arust ta nagu vabandab ennast, et näe, mis see ütles ja et mina tegelikult sõitsin väga hästi, aga noh, korra ainult sõitsin ette, sest öeldi, et sõida julgemalt. Ja et tema vaidlema ei läinud. No mis sellisel juhul vaielda. Roolis ei tohi olla liiga arg, aga ka mitte ettevaatamatu. Eksamineerija vaatab üldmuljet, kas oled ohtlik, kas suudad oma peaga mõelda. Sageli ütlevad inimesed, et tegin ühe pisikese vea, eksamineerija norib, mina tegelikult sõitsin väga hästi jne, jne. Mina oma eksamist võiks öelda, et eksamineerija oli vägagi mõistev, ma ise arvasin, et olen kindlasti läbi kukkunud, sest tegin mitu väiksemat apsu, aga nendega mind keegi läbi ei kukutanud.
-
Külaline
Eksamineerija ja eksami tegija on erinevad isikud.
Ma eeldasin, et need(mitu inimest) kes samuti viga ei näinud asjas, olid justnimelt kaasa sõitnud ja autos viibinud eksami sooritajad.
Kuidas muidu nad teavad, et viga polnud.
Eksamineerijaid on autos alati vaid üks.
Kas tänapäeval eksami läbi viimine lindistatakse pardakaameraga?
Kui jah, siis ilmselt saaks asja vaidlustada. Või kui kõik autos viibivad isikud seda tunnistasid pealt.
Kui aga eksamineeritav ise vaid rääkis ja sai mujalt kinnituse, et seda veaks ei tohiks lugeda, no siis on ikka raske ära tõestada, kellel õigus. Sõna sõna vastu.
-
Külaline
Kaamera on autos, eksam salvestatakse. Sellepärast eriti ei usugi, et mingi asi loeti veaks, mis viga polnud, aga vaidlustada ikka võib. Mina küll ei tea, et neid inimesi seal autos palju oleks, ikka individuaalselt tehakse eksam. Ma saan aru, et laps siin räägib ühe ja teise sõbraga ja teised kiidavad ka takka, et ei olnud muidugi viga, mine vaidlusta, mitte et nad mingid asjatundjad oleks, kes seda eksamit oleks ise näinud.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 18:13Eksamineerija ja eksami tegija on erinevad isikud.
Ma eeldasin, et need(mitu inimest) kes samuti viga ei näinud asjas, olid justnimelt kaasa sõitnud ja autos viibinud eksami sooritajad.
Kuidas muidu nad teavad, et viga polnud.
Eksamineerijaid on autos alati vaid üks.
Kas tänapäeval eksami läbi viimine lindistatakse pardakaameraga?
Kui jah, siis ilmselt saaks asja vaidlustada. Või kui kõik autos viibivad isikud seda tunnistasid pealt.
Kui aga eksamineeritav ise vaid rääkis ja sai mujalt kinnituse, et seda veaks ei tohiks lugeda, no siis on ikka raske ära tõestada, kellel õigus. Sõna sõna vastu.
-
Külaline
Aga tehke vaidlus ära ja andke teada kuidas läks?
Mis viga muidu oli?
Mis viga muidu oli?
-
Külaline
Ma ka küsisin, et mis see viga siis oli. Aga vastatud ei ole.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 18:39 Aga tehke vaidlus ära ja andke teada kuidas läks?
Mis viga muidu oli?
-
Külaline
Viga oli see, et valis ebasobiva koha, et teha piiratud alal tagasipööre ... täpsemaid nüansse ei tea, aga väidetavalt olevat teemärgistus seda pööret lubanud. Mingit liiklusohtlikku olukorda igatahes polnud ja muus osas oli kõik ok. Tundub kuidagi absurdne norimine. Poiss sõidab iseenesest täiesti viisakalt - no igatahes kordades paremini kui mõned mustanahalised BoldijuhidGuest kirjutas: ↑15 Juul 2025 18:39 Aga tehke vaidlus ära ja andke teada kuidas läks?
Mis viga muidu oli?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist