Polegi nalja
Automaksu mittetasujate kontod arestiti
-
Külaline
Päris hulluks ikka läinud see riik.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:21 https://arileht.delfi.ee/artikkel/12039 ... i-maksmata
Polegi nalja![]()
-
Külaline
Miks hulluks? Sinu arust on võlguolek normaalne eluviis? Ma pole mitte kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:23Päris hulluks ikka läinud see riik.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:21 https://arileht.delfi.ee/artikkel/12039 ... i-maksmata
Polegi nalja![]()
-
Külaline
Mina maksin ära selle maksu, aga kui inimesed niigi vajavad selle maksuga harjumiseks veidi aega, siis pole mõtet niimoodi kohe jõuliselt peale hüpata. See põhjustab lihtsalt veel suuremat pahameelt. Reform siin hüppab ja kargab, et 2025 pigistada inimestelt välja nii palju raha kui võimalik ja et 2026 saaks siis lubatuste peale kulutada ja teha nägu, et nad on ikka niivõrd head ja toredad. Loodetakse, et neid põrsatempe siis enam keegi ei mäleta. Sellepärast nii kiire on sele asjaga. Ma ei mäleta, et ühegi maksuga oleks niimoodi peale hüpatud, et oled kuu aega võlgu ja siis konto arestitud.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:24Miks hulluks? Sinu arust on võlguolek normaalne eluviis? Ma pole mitte kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:23Päris hulluks ikka läinud see riik.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:21 https://arileht.delfi.ee/artikkel/12039 ... i-maksmata
Polegi nalja![]()
-
Külaline
Mismõttes maksuga harjumiseks aega, mentaalselt või? Kui võtad pangalaenu, siis ka harjud aastakese, enne kui söandad ära maksta?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:35Mina maksin ära selle maksu, aga kui inimesed niigi vajavad selle maksuga harjumiseks veidi aega, siis pole mõtet niimoodi kohe jõuliselt peale hüpata. See põhjustab lihtsalt veel suuremat pahameelt. Reform siin hüppab ja kargab, et 2025 pigistada inimestelt välja nii palju raha kui võimalik ja et 2026 saaks siis lubatuste peale kulutada ja teha nägu, et nad on ikka niivõrd head ja toredad. Loodetakse, et neid põrsatempe siis enam keegi ei mäleta. Sellepärast nii kiire on sele asjaga. Ma ei mäleta, et ühegi maksuga oleks niimoodi peale hüpatud, et oled kuu aega võlgu ja siis konto arestitud.
Pool aastat oli seda aega maksta.
-
Külaline
Poolest aastast ei piisa?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:35aga kui inimesed niigi vajavad selle maksuga harjumiseks veidi aega
-
Külaline
Ei piisa. Oleks natuke pehmemalt lähenenud, ei oleks vastumeelsus nii suur. Aga arusaadav, et raha on vaja ruttu kätte saada, et enne valimisi head nägu teha ja oma maksuküüruga välja tulla.
-
Külaline
Päris inetu, et elatisvõlglastelt ei saa raha kuidagi kätte, mökutatakse ja mökitatakse, mõni on mitmekümneid tuhandeid võlgu, aga nüüd saab raha kätte küll, kui tahtmist on. Pole mingeid kohtuid ega seadusi tarvis.
-
Külaline
Mis mõttes ei saa-neil on samamoodi kontod arestitud ja töötavad mustalt. Võid ka minna mustalt tööle, lase oma konto arestida ja automaks jäta maksmata, keegi ei keela.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:43 Päris inetu, et elatisvõlglastelt ei saa raha kuidagi kätte, mökutatakse ja mökitatakse, mõni on mitmekümneid tuhandeid võlgu, aga nüüd saab raha kätte küll, kui tahtmist on. Pole mingeid kohtuid ega seadusi tarvis.
-
Külaline
Eesti inimene vihkab kõiki makse, seega vahet pole, kuidas ligineda-üks ving ja hala käib ikka. Mulle sobib automaks ja maksuküüru kaotamine hästi. Võidan 11 kuu tulumaksu pealt.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:42Ei piisa. Oleks natuke pehmemalt lähenenud, ei oleks vastumeelsus nii suur. Aga arusaadav, et raha on vaja ruttu kätte saada, et enne valimisi head nägu teha ja oma maksuküüruga välja tulla.
-
Külaline
Reformid on rumalad. Olen küll automaksu poolt, aga automaksuga oleks pidanud alustama varem ja väikestes summades, edaspidi vaikselt tõsta. Inimene vaaatab 25 või 50 eurot aastas, mis see siis ära pole, maksab ära ja on rahul ka valitsusega. Aga Reform lajatab täiega, nii et inimestel võtab hingest kinni, jätavad maksmata või loobuvad oma autost, Reform saab palju vihaseid valijaid ja maksuraha jääb ka saamata. Kui see pole rumalus, siis mis see on?Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:59Mismõttes maksuga harjumiseks aega, mentaalselt või? Kui võtad pangalaenu, siis ka harjud aastakese, enne kui söandad ära maksta?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:35Mina maksin ära selle maksu, aga kui inimesed niigi vajavad selle maksuga harjumiseks veidi aega, siis pole mõtet niimoodi kohe jõuliselt peale hüpata. See põhjustab lihtsalt veel suuremat pahameelt. Reform siin hüppab ja kargab, et 2025 pigistada inimestelt välja nii palju raha kui võimalik ja et 2026 saaks siis lubatuste peale kulutada ja teha nägu, et nad on ikka niivõrd head ja toredad. Loodetakse, et neid põrsatempe siis enam keegi ei mäleta. Sellepärast nii kiire on sele asjaga. Ma ei mäleta, et ühegi maksuga oleks niimoodi peale hüpatud, et oled kuu aega võlgu ja siis konto arestitud.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 15:24
Miks hulluks? Sinu arust on võlguolek normaalne eluviis? Ma pole mitte kunagi olnud.
Pool aastat oli seda aega maksta.
-
Külaline
Täpselt, vaikselt oleks võinud alustada ja see registreerimismaks on ka liiga suur. Reform on liiale läinud igal rindel, üks käkk teise otsa. Mulle tundub, et Ligi on peast segi läinud, oma egosse nii ära uppunud, et reaalsustaju on kadunud.Reformid on rumalad. Olen küll automaksu poolt, aga automaksuga oleks pidanud alustama varem ja väikestes summades, edaspidi vaikselt tõsta. Inimene vaaatab 25 või 50 eurot aastas, mis see siis ära pole, maksab ära ja on rahul ka valitsusega. Aga Reform lajatab täiega, nii et inimestel võtab hingest kinni, jätavad maksmata või loobuvad oma autost, Reform saab palju vihaseid valijaid ja maksuraha jääb ka saamata. Kui see pole rumalus, siis mis see on?
-
Külaline
Kuuajase sajaeurose võla pärast nende kontot küll keegi ei aresti, mis jutt see on.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:30Mis mõttes ei saa-neil on samamoodi kontod arestitud ja töötavad mustalt. Võid ka minna mustalt tööle, lase oma konto arestida ja automaks jäta maksmata, keegi ei keela.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:43 Päris inetu, et elatisvõlglastelt ei saa raha kuidagi kätte, mökutatakse ja mökitatakse, mõni on mitmekümneid tuhandeid võlgu, aga nüüd saab raha kätte küll, kui tahtmist on. Pole mingeid kohtuid ega seadusi tarvis.
-
Külaline
Sa pole seda maksuküüru kaotamist veel näinud. Võib täiesti olla, et Reform ei võida järgmisi valimisi, maksuküür jääb ära või lükatakse taas edasi, aga kõik maksud saad endale ilusti kaela.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:32Eesti inimene vihkab kõiki makse, seega vahet pole, kuidas ligineda-üks ving ja hala käib ikka. Mulle sobib automaks ja maksuküüru kaotamine hästi. Võidan 11 kuu tulumaksu pealt.
-
Külaline
See, kellele võlgu ollakse algatab maksekäsu kiirmenetluse, peale otsuse vormistamist ca 1-2 nädala pärast saadab kohtutäiturile ja arestitakse konto nagu vaja. Probleem on pigem sellega, et petis šlikerdab ja elab sularahast.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 18:20Kuuajase sajaeurose võla pärast nende kontot küll keegi ei aresti, mis jutt see on.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:30Mis mõttes ei saa-neil on samamoodi kontod arestitud ja töötavad mustalt. Võid ka minna mustalt tööle, lase oma konto arestida ja automaks jäta maksmata, keegi ei keela.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:43 Päris inetu, et elatisvõlglastelt ei saa raha kuidagi kätte, mökutatakse ja mökitatakse, mõni on mitmekümneid tuhandeid võlgu, aga nüüd saab raha kätte küll, kui tahtmist on. Pole mingeid kohtuid ega seadusi tarvis.
-
Külaline
Arestimise algatab ikka emme, mitte riik, eks.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 18:20Kuuajase sajaeurose võla pärast nende kontot küll keegi ei aresti, mis jutt see on.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:30Mis mõttes ei saa-neil on samamoodi kontod arestitud ja töötavad mustalt. Võid ka minna mustalt tööle, lase oma konto arestida ja automaks jäta maksmata, keegi ei keela.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:43 Päris inetu, et elatisvõlglastelt ei saa raha kuidagi kätte, mökutatakse ja mökitatakse, mõni on mitmekümneid tuhandeid võlgu, aga nüüd saab raha kätte küll, kui tahtmist on. Pole mingeid kohtuid ega seadusi tarvis.
-
Külaline
Savi.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 18:39Sa pole seda maksuküüru kaotamist veel näinud. Võib täiesti olla, et Reform ei võida järgmisi valimisi, maksuküür jääb ära või lükatakse taas edasi, aga kõik maksud saad endale ilusti kaela.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 17:32Eesti inimene vihkab kõiki makse, seega vahet pole, kuidas ligineda-üks ving ja hala käib ikka. Mulle sobib automaks ja maksuküüru kaotamine hästi. Võidan 11 kuu tulumaksu pealt.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:42
Ei piisa. Oleks natuke pehmemalt lähenenud, ei oleks vastumeelsus nii suur. Aga arusaadav, et raha on vaja ruttu kätte saada, et enne valimisi head nägu teha ja oma maksuküüruga välja tulla.
-
Külaline
Inimesed peavad viimased sendid kokku kraapima, et riik saaks sellistele lollustele kulutada
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12039 ... -eralennuk
-
Külaline
Võrdled mingit närust 30 tonni automaksu tasumata 2 miljoniga?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 22:20 Inimesed peavad viimased sendid kokku kraapima, et riik saaks sellistele lollustele kulutada
-
Külaline
Neid "näruseid tonne" lendab meil pidevalt prügikasti.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 22:22Võrdled mingit närust 30 tonni automaksu tasumata 2 miljoniga?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu ja 4 külalist