Täna läks raksu, homme lepib.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 19:54Trunp läks ju nüüd Putiniga raksu. Pigem saab see talle saatuslikuks.
Maoaasta 2025 – uued murrangulised sündmused?
-
Külaline
-
Külaline
No igal juhul ei saa väita, et "ei osanud keegi midagi tarka öelda". Oskas küll.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 19:41Kui tohutu hulk inimesi ennustab, siis mõnel ikka täppi läheb - see on tõenäosusGuest kirjutas: ↑11 Juul 2025 19:33Jessica Adams ja Susan Miller ennustasid küll täpselt, millal see Covid lõpeb. Muide, Jessica Adams ennustas isegi selle tulekut ette. Guugelda.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 19:20 Jah, ma huvi pärast googeldasin kesket Covidit, et mida ütlevad kestvuse kohta kõik meediumid ja ennustajad (siis laiast maailmast), ei osanud keegi midagi tarka ütelda, pigem täiesti hoidusid teemast.
-
Külaline
Kas covidil oli täpne lõpukuupäev? Mis see oli? Minu tuttavad põdesid veel sellel kevadelgi?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2025 16:26Jessica Adams ja Susan Miller ennustasid küll täpselt, millal see Covid lõpeb.
-
Külaline
Nõus. See pani inimkonna tervikuna ikka korralikult proovile. Samas näitas, et manipuleeritagu meiega palju tahes, inimesed näevad ikka selle jama läbi.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2025 12:17Mina ütleksin, et meie ajastu kõige märkimisväärsem sündmus oli Covid-pandeemia. Mõjutas maailma oluliselt rohkem kui 11. sept. See oli rotiaasta.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2025 11:59
Minu arust 11. septembri sündmused on ikka suht ületamata seni (ja loodame, et nii ka jääb).
-
Külaline
Pandeemia lõppu ennustasid aasta ja kuu täpsusega. Ütlesid juba aastal 2020, et selleks ja selleks ajaks muutub see tavaliseks viirushaiguseks. Kordan, guugelda.
-
Külaline
Ma pole see, kes küsis, aga googeldasin seda Adamsit. Tema kontol olev sisu pole ju täies ulatuses nähtav vaid tasu eest. Maksma ma selle eest küll ei hakka. 
-
Külaline
Mina mäletan jälle seda, et Joller andis meie ülikoolis 2020 ühe loengu ja tema ütles sama, et viie aasta pärast on see tavaline viirushaigus. See oli just siis, kui öeldi, et homsest on kõik kinni. Jollerit sa vist ei pea mingiks selgeltnägijaks?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 12:58Pandeemia lõppu ennustasid aasta ja kuu täpsusega. Ütlesid juba aastal 2020, et selleks ja selleks ajaks muutub see tavaliseks viirushaiguseks. Kordan, guugelda.
-
Külaline
Samas, kas tema pole mitte see, kes hirmsasti selle viiruse vastu vaktsineerimist propageerib?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 13:46 Mina mäletan jälle seda, et Joller andis meie ülikoolis 2020 ühe loengu ja tema ütles sama, et viie aasta pärast on see tavaline viirushaigus. See oli just siis, kui öeldi, et homsest on kõik kinni. Jollerit sa vist ei pea mingiks selgeltnägijaks?
-
Külaline
Näeb tasuta ka:Guest kirjutas: ↑14 Juul 2025 13:12 Ma pole see, kes küsis, aga googeldasin seda Adamsit. Tema kontol olev sisu pole ju täies ulatuses nähtav vaid tasu eest. Maksma ma selle eest küll ei hakka.![]()
https://www.jessicaadams.com/2020/12/09 ... astrology/
https://www.jessicaadams.com/2023/11/24 ... edictions/
-
Külaline
Joller oli jah nii maruhoos, et lubas lapsed vanemate vastuseisust hoolimata ära vaktsineerida.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 13:29Samas, kas tema pole mitte see, kes hirmsasti selle viiruse vastu vaktsineerimist propageerib?Külaline kirjutas: Mina mäletan jälle seda, et Joller andis meie ülikoolis 2020 ühe loengu ja tema ütles sama, et viie aasta pärast on see tavaline viirushaigus. See oli just siis, kui öeldi, et homsest on kõik kinni. Jollerit sa vist ei pea mingiks selgeltnägijaks?
-
Külaline
Mis see siia puutub. Ma ütlesin, et selleks ei olnud vaja olla selgeltnägija, et ette näha, mis selle covidiga saab, et sellist inimest mingiks meeletuks ennustajaks pidada, kes oskas öelda, et viie aastaga muteerub see tavaliseks viirushaiguseks.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 13:29Samas, kas tema pole mitte see, kes hirmsasti selle viiruse vastu vaktsineerimist propageerib?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 13:46 Mina mäletan jälle seda, et Joller andis meie ülikoolis 2020 ühe loengu ja tema ütles sama, et viie aasta pärast on see tavaline viirushaigus. See oli just siis, kui öeldi, et homsest on kõik kinni. Jollerit sa vist ei pea mingiks selgeltnägijaks?
-
Külaline
Mis see vaktsineerimine siia puutub?Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 13:29Samas, kas tema pole mitte see, kes hirmsasti selle viiruse vastu vaktsineerimist propageerib?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 13:46 Mina mäletan jälle seda, et Joller andis meie ülikoolis 2020 ühe loengu ja tema ütles sama, et viie aasta pärast on see tavaline viirushaigus. See oli just siis, kui öeldi, et homsest on kõik kinni. Jollerit sa vist ei pea mingiks selgeltnägijaks?
-
Külaline
No selles mõttes puutub, et milleks siis see massvaktsineerimine, kui juba tookord teadis ette, et see muutub tavaliseks viiruseks.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:05Mis see siia puutub. Ma ütlesin, et selleks ei olnud vaja olla selgeltnägija, et ette näha, mis selle covidiga saab, et sellist inimest mingiks meeletuks ennustajaks pidada, kes oskas öelda, et viie aastaga muteerub see tavaliseks viirushaiguseks.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 13:29Samas, kas tema pole mitte see, kes hirmsasti selle viiruse vastu vaktsineerimist propageerib?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 13:46 Mina mäletan jälle seda, et Joller andis meie ülikoolis 2020 ühe loengu ja tema ütles sama, et viie aasta pärast on see tavaline viirushaigus. See oli just siis, kui öeldi, et homsest on kõik kinni. Jollerit sa vist ei pea mingiks selgeltnägijaks?
-
Külaline
Sel ajal oli sellest ju kasu, olukord on muutunud. Ka praegu võiks halva tervisega inimesed ennast vaktsineerida. Minu naabrinaine suri alles hiljuti koroonasse ära. Kahjuks inimesed ei mõtle kuigi loogiliselt ja ei saa olukordade erinevusest mitte midagi aru. Mõnu rumal kiljub ennast nüüd haigeks iga vaktsiini peale, ükskõik mis haigusest jutt on. Mõni ei saa muudmoodi siingi teemas, kui karjuda Joller, vaktsiin, ega mingit loogilist mõtet sinna pähe ei mahu. Ja näe, selgeltnägija teadis täpselt, millal kõik lõpeb, kuigi selleks pole mingit selgeltnägemist tarvis.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 16:03No selles mõttes puutub, et milleks siis see massvaktsineerimine, kui juba tookord teadis ette, et see muutub tavaliseks viiruseks.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:05Mis see siia puutub. Ma ütlesin, et selleks ei olnud vaja olla selgeltnägija, et ette näha, mis selle covidiga saab, et sellist inimest mingiks meeletuks ennustajaks pidada, kes oskas öelda, et viie aastaga muteerub see tavaliseks viirushaiguseks.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 13:29
Samas, kas tema pole mitte see, kes hirmsasti selle viiruse vastu vaktsineerimist propageerib?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist