Kui ruttu armusite?
Kui ruttu armusite?
Et saite inimesega esmakordselt kokku, meeldisite teineteisele. Kui kaua kulus, et olite armunud ja oma tunnetes/tahtmistes kindel? Mis sellest armumisest sai? Kas on nii, et mis kiirelt tulnud, see kiirelt läinud? Küll siin teises teemas vastuseid, et 3-6 kuu pärast kooselus ja siiani koos. Mulle tundub, et see kiire minek on lihtsalt vedamine, et nii hästi läks, et kokku jäid. Et erand kinnitab reeglit. Et selleks, et püsima jääks, peaks kogu värk aeglaselt liikuma. Huvitav oleks just nö statistikat saada.
-
Külaline
Kui on väga ligitõmbav mees ja jutt ja keemia on õhtu jooksul täielik, siis armungi selle sama õhtu jooksul.
Ma sain Retro Bestil sellise kogemuse. Lihtsalt sattusime kõrvuti ja siis juba hoidsime ümbert kinni ja rääkisime ja suudlesime (jeerum kui hea oli) ja natuke tantsisime koos ümbert kinni. Kõik oli nii nunnu, täielik ülikeemia. Aga ma panin kell 1.00 öösel jooksu, sest ei saanud rohkemat endale lubada. Aga siiani olen uimas ja võiks öelda, et armunud. Mõnus tunne, kuigi ainult üheks õhtuks.
Ma sain Retro Bestil sellise kogemuse. Lihtsalt sattusime kõrvuti ja siis juba hoidsime ümbert kinni ja rääkisime ja suudlesime (jeerum kui hea oli) ja natuke tantsisime koos ümbert kinni. Kõik oli nii nunnu, täielik ülikeemia. Aga ma panin kell 1.00 öösel jooksu, sest ei saanud rohkemat endale lubada. Aga siiani olen uimas ja võiks öelda, et armunud. Mõnus tunne, kuigi ainult üheks õhtuks.
-
Külaline
Armumine tuleb kas esmakohtumisest või ei tule üldse. Ei ole nii, et alguses on suva ja hiljem armun ära. Lapse isaga läksime esimest korda välja, magasime öö koos, kolisime järgmisel päeval kokku ning olime 9 aastat koos. Praegune suhe on 7 aastat kestnud.Tolmukübe kirjutas: ↑14 Juul 2025 15:46 Et saite inimesega esmakordselt kokku, meeldisite teineteisele. Kui kaua kulus, et olite armunud ja oma tunnetes/tahtmistes kindel? Mis sellest armumisest sai? Kas on nii, et mis kiirelt tulnud, see kiirelt läinud? Küll siin teises teemas vastuseid, et 3-6 kuu pärast kooselus ja siiani koos. Mulle tundub, et see kiire minek on lihtsalt vedamine, et nii hästi läks, et kokku jäid. Et erand kinnitab reeglit. Et selleks, et püsima jääks, peaks kogu värk aeglaselt liikuma. Huvitav oleks just nö statistikat saada.
-
Külaline
Miks lahku läksite?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:59Lapse isaga läksime esimest korda välja, magasime öö koos, kolisime järgmisel päeval kokku ning olime 9 aastat koos.
-
Külaline
Petmise tõttu.
-
Külaline
Minu armumine tuli 3-4 aastat esmanägemisest hiljem.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:59 Armumine tuleb kas esmakohtumisest või ei tule üldse. Ei ole nii, et alguses on suva ja hiljem armun ära.
Enne oli täiesti neutraalne, st suva. Ei pannud tähelegi. Pea igapäev nägime. Mingi aeg hakkasin teda justkui tähele panema ja tema vahetevahel naeratas mulle. Aga ei midagi erilist. Ei teadnudki mis on armumine või tunded. Aga ühel peol nägin teda ühe teisega tantsimast tulemas. Millepeale mul lõi nagu välk südamest läbi ja ma tundsin, et ma tahan teda. Armusin hetkega. Tekkis igatsus ja tahtmine teda näha ja mõtted temast hakkasid olema püsivalt.
Hakkasin teda rohkem vaatama ja üritasin rohkem juttu teha. Järjest rohkem hakkas ta mulle meeldima ja tunded läksid tugevamaks. Kõik meeldib temas. Ma ei teagi mis mind temasse armuma pani. Naeratus, tema pilk, silmad, tema hääl ja miski sõnulseletamatu. Hea, et ta olemas on.
-
Külaline
Suhte püsimajäämine ei olene sellest kui kiiresti armuti või suhtesse mindi, vaid sellest kas 2 inimest sobivad omavahel kokku või mitte. Kiire suhtesse minek eeldab kiiret armumist, sellisel juhul kui inimesed ei sobi, siis nad lähevad lahku. Aeglaselt liikumise puhul seda suhet lihtsalt ei tekigi, kui inimesed omavahel ei sobi.
Endal on kogemus näiteks endise koolikaaslasega, keda teadsin juba 13- aastaselt. Täiskasvanuna hakkasime tihedamalt suhtlema, läksime suhtesse ja lahku. Abikaasaga kolisime kokku 2 nädalat peale tutvumist. Tänaseks üle 15 aasta koos ja meil on tõesti uskumatult tore suhe. Armastan teda iga päevaga järjest rohkem.
Endal on kogemus näiteks endise koolikaaslasega, keda teadsin juba 13- aastaselt. Täiskasvanuna hakkasime tihedamalt suhtlema, läksime suhtesse ja lahku. Abikaasaga kolisime kokku 2 nädalat peale tutvumist. Tänaseks üle 15 aasta koos ja meil on tõesti uskumatult tore suhe. Armastan teda iga päevaga järjest rohkem.
-
Külaline
Aeglase suhtesse mineku puhul ei ole eriti seda seksuaalset külgetõmmet.
-
Külaline
Kuidas kunagi. Abikaasaga liikusime üsna aeglaselt, aga kui pikas suhtes üldse midagi 100% kindlat on, siis jätkuv seksuaalne külgetõmme.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 22:30 Aeglase suhtesse mineku puhul ei ole eriti seda seksuaalset külgetõmmet.
On olnud eelnevaid suhteid kiire armumisega paari kohtumise järel ja korra isegi n.ö. esimesest silmapilgust, kuid täna vaatan neid seksuaalses mõttes külmalt ja mõtlen, et mis see küll üldse kunagi oli. Sõbrad on nad ikka, seda küll.
-
Külaline
Loll jutt. Kui sul pole nii olnud, siis ei tähenda, et teistel ei võiks nii olla olnud. Mina sain ühes tutvumisportaalis kena mehega kokku. Käisime söömas, kontserdil, seejärel pikal matkal (ühepäevasel), jalgrattaga sõitmas, kinos, veel ühel matkal, veel söömas jne, kõik see asjaajalmine võttis aega esimesed 20-30 päeva. Ei mingit seksi ega suudlemist. Mul oli 0 tunnet. Teisel matkal kõndisin tal selja taga ja korraks mõtlesin, et nii ilus ja normaalne mees, kahju, et mul ei teki mingit tunnet.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:59Armumine tuleb kas esmakohtumisest või ei tule üldse. Ei ole nii, et alguses on suva ja hiljem armun ära.
Mõni päev hiljem laksaki armusin nii, et hingest kinni. See toimus ühe kindla asja tõttu, väike nüanss, üks hetk. Koos oleme praeguseni, 8 aastat.
-
Külaline
Sina armusid, aga kas ja millal mees armus?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 07:10 Mõni päev hiljem laksaki armusin nii, et hingest kinni. See toimus ühe kindla asja tõttu, väike nüanss, üks hetk.
-
Külaline
Mis tähtsust sellel praegu on? Vastasin külalisele, kes väitis, et armutakse vaid esimesest silmapilgust või ei armuta üldse.
-
Külaline
Ei pea vastama minu küsimusele.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 10:55Mis tähtsust sellel praegu on? Vastasin külalisele, kes väitis, et armutakse vaid esimesest silmapilgust või ei armuta üldse.
Mina väidan, et üks armub ja teine mitte.
-
Külaline
Eks seda juhtub ka, aga siis on mõttekas avatud suhtumisega edasi liikuda, mitte ennast aastateks oma mõtete ja tunnete vangi määrata. Nautida armumise kogemust, kuni see koormavaks ei muutu ja siis edasi minna.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 11:14
Ei pea vastama minu küsimusele.
Mina väidan, et üks armub ja teine mitte.
-
Külaline
Jumalaura, ma väitsin seda enda kohta. Iseendast räägime siin, eks. Mingi närvihaige oled? Seepärast mees sind ei tahtnudki? ;DKülaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 10:55Mis tähtsust sellel praegu on? Vastasin külalisele, kes väitis, et armutakse vaid esimesest silmapilgust või ei armuta üldse.
-
Külaline
Rääkisingi iseendast, ise oled loll jutt.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 07:10Loll jutt. Kui sul pole nii olnud, siis ei tähenda, et teistel ei võiks nii olla olnud. Mina sain ühes tutvumisportaalis kena mehega kokku. Käisime söömas, kontserdil, seejärel pikal matkal (ühepäevasel), jalgrattaga sõitmas, kinos, veel ühel matkal, veel söömas jne, kõik see asjaajalmine võttis aega esimesed 20-30 päeva. Ei mingit seksi ega suudlemist. Mul oli 0 tunnet. Teisel matkal kõndisin tal selja taga ja korraks mõtlesin, et nii ilus ja normaalne mees, kahju, et mul ei teki mingit tunnet.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:59Armumine tuleb kas esmakohtumisest või ei tule üldse. Ei ole nii, et alguses on suva ja hiljem armun ära.
Mõni päev hiljem laksaki armusin nii, et hingest kinni. See toimus ühe kindla asja tõttu, väike nüanss, üks hetk. Koos oleme praeguseni, 8 aastat.
-
Külaline
Pole see, kellega sa siin kraakled, aga tundub, et sul on pidurdusprotsessid häiritud nagu ühel sariarmujast proual. Sellepärast need armumisedki kohe ühe hetkega toimuvad. Lepi, et inimesi on ka teistsuguseid olemas.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 12:42Jumalaura, ma väitsin seda enda kohta. Iseendast räägime siin, eks. Mingi närvihaige oled? Seepärast mees sind ei tahtnudki? ;D
-
Külaline
Mis kollid, sa oled jälle see räuskaja, kes kõiki sõimab. Tarbid midagi või mis sul viga on?Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:07Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 13:23Pole see, kellega sa siin kraakled, aga tundub, et sul on pidurdusprotsessid häiritud nagu ühel sariarmujast proual. Sellepärast need armumisedki kohe ühe hetkega toimuvad. Lepi, et inimesi on ka teistsuguseid olemas.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2025 12:42
Jumalaura, ma väitsin seda enda kohta. Iseendast räägime siin, eks. Mingi närvihaige oled? Seepärast mees sind ei tahtnudki? ;D
-
Külaline
No siis oled ikka eriti pealiskaudne inimene või pidevalt purjus, kui sobib ükskõik milline hea välimusega inimene. Ma ei nimetaks seda armumiseks.
-
Külaline
Uskumatu, mis jutt. Armun korra 5-10 aasta jooksul, ei nimetaks seda ei pealiskaudsuseks ega sariarmumiseks. Paistab, et hoopis sina oled see õel ja vastik tüüp, kes siin pidevalt sõimleb.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2025 14:39No siis oled ikka eriti pealiskaudne inimene või pidevalt purjus, kui sobib ükskõik milline hea välimusega inimene. Ma ei nimetaks seda armumiseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist