Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?

Postitus Postitas Külaline »

Kohtusin mehega, kellega läksid esimesed kohtingud hästi. Ja siis avastasin, et tal on kaks hammast puudu, sellepärast väga ei naerata. Ja pole nagu välja tõmmatud hambad, vaid imelikud kontsud. Mul nagu võttis kohe tuurid maha, sest minu jaoks on hammaste eest hoolitsemine elementaarne asi ja see, et hambaid pole, on ikka väga kummaline. Mingi vaene inimene ta ei ole, auto on korralik, tööl teenib hästi. Kas teie arust on see vastuvõetav, et teie mehel, naisel ei ole hambaid suus?
Külaline

Ei. Küsiks viisakalt, et kas on plaanis need korda teha. Kui hakkab keerutama, et pole nii tähtis või nii, siis adjöö. Absoluutselt vastuvõtmatu suudelda mädand kontsudega mehega. Okse.
Külaline

Ei kujuta küll ette, et suudaksin sellise inimesega lähedases suhtes olla. Pigem juba siis tühi koht kui mingid ussitanud hambad.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 20:56 Ei. Küsiks viisakalt, et kas on plaanis need korda teha. Kui hakkab keerutama, et pole nii tähtis või nii, siis adjöö. Absoluutselt vastuvõtmatu suudelda mädand kontsudega mehega. Okse.

Miks inimesega suheldes teda suudlema peab?
Külaline

Ma ikka uuriksin enne suhtlemise lõpetamist, mis põhjusel see nii on.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:12 Ma ikka uuriksin enne suhtlemise lõpetamist, mis põhjusel see nii on.
On igasuguseid imelikke haiguseid ja põhjuseid, kõige peale ei oskaks ise tulla.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:10
Guest kirjutas: 13 Juul 2025 20:56 Ei. Küsiks viisakalt, et kas on plaanis need korda teha. Kui hakkab keerutama, et pole nii tähtis või nii, siis adjöö. Absoluutselt vastuvõtmatu suudelda mädand kontsudega mehega. Okse.

Miks inimesega suheldes teda suudlema peab?
Teemaalgatajana ma räägin ikka sellest, et oli plaanis suhtemoodi asi selle inimesega, aga enam pole kindel. Kui oleks tegemist mingi suvalise tuttavaga, siis muidugi ükskõik, kuigi vaataks ikka ka imelikult. Mul kolleege või tuttavaid selliseid ei meenu olevat, et lausa hambaid puudu.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:13
Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:12 Ma ikka uuriksin enne suhtlemise lõpetamist, mis põhjusel see nii on.
On igasuguseid imelikke haiguseid ja põhjuseid, kõige peale ei oskaks ise tulla.
Kuna mulle meeldib see mees muidu, siis tahaks kuulda mõnda head põhjust, mille peale ma ise ei oska tulla ja mis võiks seda kuidagi usutavalt vabandada?
Külaline

Kui esihammaste asemel imelikud kontsud, siis võib põhjus olla, et murdunud. Murdumise põhjuseks on tavaliselt peksa saamine või kukkumine.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:16 Kui esihammaste asemel imelikud kontsud, siis võib põhjus olla, et murdunud. Murdumise põhjuseks on tavaliselt peksa saamine või kukkumine.
Peksa saamine ei tähenda automaatselt, et mingi riiukukk või joodik. Ajakirjanduses on küllalt olnud lugusid, kus korralik pereisa astub vahel, kui kedagi ebaõiglaselt koheldakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2025 21:16 Kui esihammaste asemel imelikud kontsud, siis võib põhjus olla, et murdunud. Murdumise põhjuseks on tavaliselt peksa saamine või kukkumine.
Nojaa, aga implantaadid oleks ju? paar tk 3000 eur, normaalselt teenival poleks probla.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:16 Kui esihammaste asemel imelikud kontsud, siis võib põhjus olla, et murdunud. Murdumise põhjuseks on tavaliselt peksa saamine või kukkumine.
No ma ei mõelnudki seda, et oleks vaja mingeid erilisi põhjusi, miks need hambad on kaotatud, olen isegi erinevatel põhjustel kaks hammast kaotanud. Aga mis on vabandatav põhjus, et olengi nii asja jätnud? Minul endal on nende kahe hamba asemel implantaadid ja väljanägemiselt pole midagi aru saada. Pole elus olnud päevagi hammasteta.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2025 21:16 Kui esihammaste asemel imelikud kontsud, siis võib põhjus olla, et murdunud. Murdumise põhjuseks on tavaliselt peksa saamine või kukkumine.
Normaalne inimene teeb sellisel puhul oma hambad korda.
Külaline

Tänapäeval kukuvad paljud noored oma näo lõhki ja hambad sodiks tõukside tõttu.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:19
Normaalne inimene teeb sellisel puhul oma hambad korda.
Võibolla pole kohe 10 000 võtta. Mitme puuduva hamba asendamine on väga kallis lõbu.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2025 21:19
No ma ei mõelnudki seda, et oleks vaja mingeid erilisi põhjusi, miks need hambad on kaotatud, olen isegi erinevatel põhjustel kaks hammast kaotanud. Aga mis on vabandatav põhjus, et olengi nii asja jätnud? Minul endal on nende kahe hamba asemel implantaadid ja väljanägemiselt pole midagi aru saada. Pole elus olnud päevagi hammasteta.
Juba valetad. Implantaat saab sulle suhu alles kaua aja pärast, tavaliselt 6-12 kuu pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2025 21:21 Tänapäeval kukuvad paljud noored oma näo lõhki ja hambad sodiks tõukside tõttu.
Normaalne vanem ostab oma lapsele auto. Selle 5000 ikka leiab, eks.
Külaline

Pikalt tuttavad olete? Äkki just äsja õnnetus juhtunud? Mul läks murdunud hamba kordategemisega paar nädalat.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:23
Külaline kirjutas: 13 Juul 2025 21:19
Juba valetad. Implantaat saab sulle suhu alles kaua aja pärast, tavaliselt 6-12 kuu pärast.
Siis olid mul suus ajutised hambad.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juul 2025 21:19
Sa oled teda vaid paar korda näinud. Hambad ongi need, mis näitavad, et tegelikult on ta palju vaesem kui välja paistab. Auto liisimine on ju odavam kui hambad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, kiisu ja 8 külalist