Kui kaua kurameerisite?
Kui kaua kurameerisite?
Enne kokku kolimist, kui kaua olite tuttavad? Mida arvate, kas oli paras aeg, või oleks võinud olla pikem/lühem see periood? Oskate ka sugulaste/tuttavate kohta öelda?
-
Külaline
Pool aastat kurameerisime (nii lahe retrosõna), siis kolisime kokku. Kurameerimise ajal ikka seksisime ka. Nüüd 25a koos ja abielus ja 3 last.
-
Külaline
Kurameerima on nõukaaegne sõna. Esimese vabariigi ajal st Tootsi-Teele ajal öeldi ikka "plaani pidama".
-
Külaline
Meeldimine algas juba varem, aga kuna puutusime kokku ainult tööasjus kord kuus/kahe kuu tagant, siis selles mõttes ei olnud tegemist just mingi tutvumist soodustava keskkonnaga. Minul tekkis tema vastu sümpaatia juba esimesest korrast, kui teda nägin, sest ta kohe torkas teiste hulgast silma nii meeldiva välimuse kui ka oma olemuse poolest. Rohkem suhtlema, sh tööväliselt, hakkasime alles aasta hiljem. Pärast seda, kui esimest korda välja läksime, liikus kõik väga kiiresti. 3 kuud hiljem kolisime kokku, kui mul üks suur tööprojekt läbi sai, mis mind 100 km kaugemal linnas kinni hoidis.
-
Külaline
Eksid. Toots ja Teele olid tsaariaegsed noored. Eesti Vabsriigi ajal kurameeriti. Varasel nõukaajal olid paljud eestiaegsed sõnad ja kombed säilinud. Hiljem nõukaaja noored "käisid' (Kui kooliposs veel olin, siis käisin Mallega. ..).Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 17:23 Kurameerima on nõukaaegne sõna. Esimese vabariigi ajal st Tootsi-Teele ajal öeldi ikka "plaani pidama".
-
Külaline
Kuus aastat enne kokku kolimist. Liiga pikk aeg oli, oleks võinud palju varem kokku kolida.
-
Külaline
Tutvusume 3. kursuse talvel, käima hakkasime 4. kursuse sügisel, kokku kolisime talvel ja abiellusime 5. kursuse sügisel. 33 aastat koos.
Mu ema ja isa abiellusid 3 kuud pärast tutvumist. Elasid koos 34 aastat.
Mu ema ja isa abiellusid 3 kuud pärast tutvumist. Elasid koos 34 aastat.
-
Külaline
Mina jälle kiirustasin liialt. Punaseid lippe oli kohe alguses aga armunu roosad prillid täiega eirasid neid.
Umbes 3.ndal kuul kolisime päris kokku ja üsna ruttu jäin ka rasedaks.
Koos olime 12 aastat.
Umbes 3.ndal kuul kolisime päris kokku ja üsna ruttu jäin ka rasedaks.
Koos olime 12 aastat.
Kokku kolisime umbes pool aastat peale suhte algust, abiellusime 2 aastat hiljem.
-
Külaline
Tutvusime, kui olime 14-aastased. Kokku kolisime 17-aastaselt. Tänaseks oleme koos olnud peaaegu 40 aastat. Meil on 4 last.
-
Külaline
Tootsi ja Teele ajal polnudki mingit kurameerimist. Mees vaatas sobiva pruuti kandidaadi välja, tuli kosja ja lepiti abielus kokku. Peale abiellumist siis hakati teineteisega lähemalt tutvuma. Nojah eks lihtsam rahvas nagu teenijad ja sulased olid enne abielu kuskil lakas juba veits musitanud ja kaisutanud ka.Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 17:23 Kurameerima on nõukaaegne sõna. Esimese vabariigi ajal st Tootsi-Teele ajal öeldi ikka "plaani pidama".
-
Külaline
Igasugune iseseisva elu kogemus puudub. Päris karm.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2025 13:06 Tutvusime, kui olime 14-aastased. Kokku kolisime 17-aastaselt. Tänaseks oleme koos olnud peaaegu 40 aastat. Meil on 4 last.
-
Külaline
Kust sa tead? Kooselu ei tähenda 24/7 koos olemist.
-
Külaline
Ma ei arva, et karm. Mina olen oma elu ja valikutega väga rahul. Ei ole kunagi puudust tundnud üksi ja vaid endale elamisest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist