Võrdlus oli Eesti kohta. Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis 200-300€ ning selles on ainult ööbimine ja hommikusöök.Guest kirjutas: ↑10 Juul 2025 15:48350 eurot öö + lend pole just soodne. 7p 2500 eurot. Sõbrannaga päevitamisetripp.Ottotriin kirjutas: ↑10 Juul 2025 15:39Arvatavasti minnakse seetõttu, et saadakse väga soodsalt mingi "kõik hinnas" pakett heas hotellis. See võib odavam olla kui Eestis Spas nädalavahetus veeta.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2025 15:35Milleks sinna minna siis, need hotellid on igal pool maailmas täpselt ühesugused.
Esimest korda hotellis
-
Külaline
-
Külaline
Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis alates 100 eurot. Kõige mõttetumalt kallis on V Spa, kõik muud kohad on alla 200 euro öö.
-
Külaline
V Spa-st ei tea midagi, pole seal käinud. Küll aga on värske kogemus kolme teise spa-hotelliga see suvi.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 11:36Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis alates 100 eurot. Kõige mõttetumalt kallis on V Spa, kõik muud kohad on alla 200 euro öö.
-
Külaline
Sul vist mingid talvised andmed. Suveks tõstavad need hotellid sul kõik hinnad lakke ja pole mina viimasel ajal mingit 100 eurot öö spaad näinud. Laulasmaa spaas käisin talvel, nödala sees oli seda 100 eurost hinda näha, aga nädalavahetusel oli mingi 150 eurot öö. Ja tuba igavene kole. Hinnad on siin ikka päris kohutavad.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 11:36Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis alates 100 eurot. Kõige mõttetumalt kallis on V Spa, kõik muud kohad on alla 200 euro öö.
-
Külaline
Olen sel aastal käinud Vihulas-maksis 100 kanti; Laulasmaal-maksis 170, aga võtsin Rannamaja(tuttuus ja ilus), mujal oli odavam; Aqvas 170, Narva-Jõesuu Liivarannas 80 ja Noorus sviidis 180.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:05Sul vist mingid talvised andmed. Suveks tõstavad need hotellid sul kõik hinnad lakke ja pole mina viimasel ajal mingit 100 eurot öö spaad näinud. Laulasmaa spaas käisin talvel, nödala sees oli seda 100 eurost hinda näha, aga nädalavahetusel oli mingi 150 eurot öö. Ja tuba igavene kole. Hinnad on siin ikka päris kohutavad.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 11:36Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis alates 100 eurot. Kõige mõttetumalt kallis on V Spa, kõik muud kohad on alla 200 euro öö.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 11:17
Võrdlus oli Eesti kohta. Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis 200-300€ ning selles on ainult ööbimine ja hommikusöök.
-
Külaline
Lisan eelnevale kommentaarile juurde, et kõik ööbimised olid nädalavahetusesl.
-
Külaline
Talvel võisid ollagi, aga mitte praegu.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:11 Lisan eelnevale kommentaarile juurde, et kõik ööbimised olid nädalavahetusesl.
-
Külaline
Vihula oli juunis, Laulasmaa aprilli lõpus, Aqva juuni lõpus, Narva-Jõesuu juuni keskel.
-
Külaline
Minu arust see AQUA ja Noorus 170 ja 180 eurot ongi jube kallis, midagi erilist ju pole. Istungi siis Hispaanias parem, kus saab 150 eurot öö väga ilusa koha.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:11Olen sel aastal käinud Vihulas-maksis 100 kanti; Laulasmaal-maksis 170, aga võtsin Rannamaja(tuttuus ja ilus), mujal oli odavam; Aqvas 170, Narva-Jõesuu Liivarannas 80 ja Noorus sviidis 180.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:05Sul vist mingid talvised andmed. Suveks tõstavad need hotellid sul kõik hinnad lakke ja pole mina viimasel ajal mingit 100 eurot öö spaad näinud. Laulasmaa spaas käisin talvel, nödala sees oli seda 100 eurost hinda näha, aga nädalavahetusel oli mingi 150 eurot öö. Ja tuba igavene kole. Hinnad on siin ikka päris kohutavad.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 11:36
Eestis maksad öö eest korralikumas spa-hotellis alates 100 eurot. Kõige mõttetumalt kallis on V Spa, kõik muud kohad on alla 200 euro öö.
-
Külaline
Ei ole kallis. Selle hinna sees on ju spaa kasutus-Nooruse sauna-ja veepargi puhul 76 eurot ja Aqva puhul 70 eurot. Seega tuleb toa enda hinnaks vaid 100 eurot.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:29Minu arust see AQUA ja Noorus 170 ja 180 eurot ongi jube kallis, midagi erilist ju pole. Istungi siis Hispaanias parem, kus saab 150 eurot öö väga ilusa koha.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:11Olen sel aastal käinud Vihulas-maksis 100 kanti; Laulasmaal-maksis 170, aga võtsin Rannamaja(tuttuus ja ilus), mujal oli odavam; Aqvas 170, Narva-Jõesuu Liivarannas 80 ja Noorus sviidis 180.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:05
Sul vist mingid talvised andmed. Suveks tõstavad need hotellid sul kõik hinnad lakke ja pole mina viimasel ajal mingit 100 eurot öö spaad näinud. Laulasmaa spaas käisin talvel, nödala sees oli seda 100 eurost hinda näha, aga nädalavahetusel oli mingi 150 eurot öö. Ja tuba igavene kole. Hinnad on siin ikka päris kohutavad.
Tallinnas käime Elamus Spaas, seal maksab kahe inimese pilet 104 eurot ja ööbimist pole seal üldse.
-
Külaline
No see spaa hind ongi ju üle mõistuse. Minu arust on kallis kui võrrelda mujal saadaolevaga. Hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigast.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:45Ei ole kallis. Selle hinna sees on ju spaa kasutus-Nooruse sauna-ja veepargi puhul 76 eurot ja Aqva puhul 70 eurot. Seega tuleb toa enda hinnaks vaid 100 eurot.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:29Minu arust see AQUA ja Noorus 170 ja 180 eurot ongi jube kallis, midagi erilist ju pole. Istungi siis Hispaanias parem, kus saab 150 eurot öö väga ilusa koha.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 12:11
Olen sel aastal käinud Vihulas-maksis 100 kanti; Laulasmaal-maksis 170, aga võtsin Rannamaja(tuttuus ja ilus), mujal oli odavam; Aqvas 170, Narva-Jõesuu Liivarannas 80 ja Noorus sviidis 180.
Tallinnas käime Elamus Spaas, seal maksab kahe inimese pilet 104 eurot ja ööbimist pole seal üldse.
-
Külaline
Muidugi on välismaal odavam puhkamine, sellepärast neid Egiptuse ja Türgi reise ju massiliselt tehaksegi- 1. päike ja 2. hinna-kvaliteedi suhe.
Enda kogemus see suvi, Narva-Jõesuus üks spa Hotell, konditsioneeriga tuba üle 200eur. Hinnas hommikusöök (kuivanud sai ja siniseks keedetud muna). Wagenküll pea 300eur tuba, juurde lõuna-ja õhtusöök vabalt 100eur inimene, veini jm juurde ja üle sellegi. Pärnu Hedon, tuba üle 300eur, õhtusöök restoranis vähemalt 50 eur ühele. Tartus Lydia, tuba üle 200eur, õhtusöök restoranis kahele koos alkoholiga üle 100eur.
Võrdluseks see üks nädal Egiptuses öö 350eur kus on kõik hinnas, alates toitudest-jookidest kuni tasuta lastehoiu ja meelelahutusprogrammini. Eestis on väga kallis puhata.
Enda kogemus see suvi, Narva-Jõesuus üks spa Hotell, konditsioneeriga tuba üle 200eur. Hinnas hommikusöök (kuivanud sai ja siniseks keedetud muna). Wagenküll pea 300eur tuba, juurde lõuna-ja õhtusöök vabalt 100eur inimene, veini jm juurde ja üle sellegi. Pärnu Hedon, tuba üle 300eur, õhtusöök restoranis vähemalt 50 eur ühele. Tartus Lydia, tuba üle 200eur, õhtusöök restoranis kahele koos alkoholiga üle 100eur.
Võrdluseks see üks nädal Egiptuses öö 350eur kus on kõik hinnas, alates toitudest-jookidest kuni tasuta lastehoiu ja meelelahutusprogrammini. Eestis on väga kallis puhata.
-
Külaline
Lõpeta ära! Nooruses on supertoidud.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 13:39 Muidugi on välismaal odavam puhkamine, sellepärast neid Egiptuse ja Türgi reise ju massiliselt tehaksegi- 1. päike ja 2. hinna-kvaliteedi suhe.
Enda kogemus see suvi, Narva-Jõesuus üks spa Hotell, konditsioneeriga tuba üle 200eur. Hinnas hommikusöök (kuivanud sai ja siniseks keedetud muna).
-
Külaline
Narva-jõesuus on mitu spa hotelli muidu. Nooruses olen paar aastat tagasi õhtust söönud, ei olnud ka midagi erilist aga vähemalt ei saanud läbikülmunud lihaga burgerit nagu lähedalasuvas teises hotellis.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 15:17Lõpeta ära! Nooruses on supertoidud.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 13:39 Muidugi on välismaal odavam puhkamine, sellepärast neid Egiptuse ja Türgi reise ju massiliselt tehaksegi- 1. päike ja 2. hinna-kvaliteedi suhe.
Enda kogemus see suvi, Narva-Jõesuus üks spa Hotell, konditsioneeriga tuba üle 200eur. Hinnas hommikusöök (kuivanud sai ja siniseks keedetud muna).
-
Külaline
Narva-Jõesuus on 2 normaalset kohta, mõlemad sama omaniku omad-Liivarand ja Noorus. Mõlemas 10 x. käinud, hommikusöök on hea. Meresuu pole oma hinna vääriline ja kuna seal pole rõdu, siis rõduta hotellides ei soovi käia. Mingi vana peldik medical vms on ka, aga seal kindlasti eestlane ei käi, see mingi nõuka värk.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 15:51Narva-jõesuus on mitu spa hotelli muidu. Nooruses olen paar aastat tagasi õhtust söönud, ei olnud ka midagi erilist aga vähemalt ei saanud läbikülmunud lihaga burgerit nagu lähedalasuvas teises hotellis.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 15:17Lõpeta ära! Nooruses on supertoidud.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 13:39 Muidugi on välismaal odavam puhkamine, sellepärast neid Egiptuse ja Türgi reise ju massiliselt tehaksegi- 1. päike ja 2. hinna-kvaliteedi suhe.
-
Külaline
Noh jah mõni sööb kõike ja see ok. Rääkisin enda kogemusest.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 17:35Narva-Jõesuus on 2 normaalset kohta, mõlemad sama omaniku omad-Liivarand ja Noorus. Mõlemas 10 x. käinud, hommikusöök on hea. Meresuu pole oma hinna vääriline ja kuna seal pole rõdu, siis rõduta hotellides ei soovi käia. Mingi vana peldik medical vms on ka, aga seal kindlasti eestlane ei käi, see mingi nõuka värk.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 15:51Narva-jõesuus on mitu spa hotelli muidu. Nooruses olen paar aastat tagasi õhtust söönud, ei olnud ka midagi erilist aga vähemalt ei saanud läbikülmunud lihaga burgerit nagu lähedalasuvas teises hotellis.
-
Külaline
Ja mis sinul viga on, et igas teemas sõimled. Üritad siin küll ennast igas teemas upitada, kui ilus, rikas, õnnelik sina ikka oled, aga pidevalt muutud teiste suhtes isiklikuks, sõimad. Mis viga on?Guest kirjutas: ↑12 Juul 2025 01:47Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 18:16Noh jah mõni sööb kõike ja see ok. Rääkisin enda kogemusest.Guest kirjutas: ↑11 Juul 2025 17:35
Narva-Jõesuus on 2 normaalset kohta, mõlemad sama omaniku omad-Liivarand ja Noorus. Mõlemas 10 x. käinud, hommikusöök on hea. Meresuu pole oma hinna vääriline ja kuna seal pole rõdu, siis rõduta hotellides ei soovi käia. Mingi vana peldik medical vms on ka, aga seal kindlasti eestlane ei käi, see mingi nõuka värk.
-
Külaline
Ilust, rikkusest ja õnnelik olemisest pole ma midagi rääkinud, mida sa tarbid?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2025 10:30Ja mis sinul viga on, et igas teemas sõimled. Üritad siin küll ennast igas teemas upitada, kui ilus, rikas, õnnelik sina ikka oled, aga pidevalt muutud teiste suhtes isiklikuks, sõimad. Mis viga on?
-
Külaline
Ongi kallis vaid spaa eest 70+ € maksta.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 13:05No see spaa hind ongi ju üle mõistuse. Minu arust on kallis kui võrrelda mujal saadaolevaga. Hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigast.
Sõitsime Euroopas just ringi, spaades käisime üle päeva, 2 täiskasvanut ja laps hommikusel ajal 24 €, õhtusel ajal 34 € kokku.
-
Külaline
Spaades oli 8 sauna ja erinevad basseinid? Too mõni näide riigist.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2025 00:37Ongi kallis vaid spaa eest 70+ € maksta.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2025 13:05No see spaa hind ongi ju üle mõistuse. Minu arust on kallis kui võrrelda mujal saadaolevaga. Hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigast.
Sõitsime Euroopas just ringi, spaades käisime üle päeva, 2 täiskasvanut ja laps hommikusel ajal 24 €, õhtusel ajal 34 € kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist