Foobiad ja hirmud

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mauno kirjutas: 13 Mai 2025 11:03 Kardan hirmsasti kõrgust, madusid ka aga see nagu aastatega leebemaks läinud.
Mina kardan ka kõrgust. Samuti klaasist põrandatega hooneid. Olen käinud mitmes muuseumis, kus eksponaadid on klaaspõranda all vaatamiseks ja mul jookseb iga kord kuum jutt üle selja, kui sinna astuma pean.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juul 2025 20:20
Mauno kirjutas: 13 Mai 2025 11:03 Kardan hirmsasti kõrgust, madusid ka aga see nagu aastatega leebemaks läinud.
Mina kardan ka kõrgust. Samuti klaasist põrandatega hooneid. Olen käinud mitmes muuseumis, kus eksponaadid on klaaspõranda all vaatamiseks ja mul jookseb iga kord kuum jutt üle selja, kui sinna astuma pean.
Ma kardan samuti, aga see on õigustatud kartus, sest olen koba ja olen kõrgelt ka kukkunud. Iga sild kord variseb ja inimene pole loodud lendama.
Külaline

Kõrgusekartus on juba imikutel, see on inimesel kaasasündinud hirm. Küll loodus teab, mis vajalik.
Külaline

Kõrgust kardan. Juba FBst kõrgustes ronivate inimeste klippe vaadates käib kõhust vastik jutt läbi.
Ööbisin hotellis 16. korrusel, rõdule astumine oli tõeline katsumus.
Aga kuhu torni on turvaliselt võimalik sõita või ronida, seal ka käin. Sest põnev ikkagi.
Eiffel näiteks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist