selgeltnägijat või ennustajat vms

vana hea klassika
Külaline

selgeltnägijat või ennustajat vms

Postitus Postitas Külaline »

Kas keegi on käinud mingi ennustaja juures, et saada kätte õige suund või mingi selgus teatud asjades. Hetkel mitu suurt otsust vaja teha ja segadust, ka konflikte, piisavalt. Ei soovi tulevikku ette teada või armastust leida. Tahaks, et keegi aitaks paar segapundart lahti harutada (mitte psühholoog). Tean, et selliseid on, kes ei ole ulmekallid, aga kuidas neid üles leida?
Külaline

Ma pole oma kontakte alles hoidnud, aga üles leida on mu meelest päris lihtne. FB-s on mitmeid nurki nagu eesti nõiad, rahvatarga ja esoteerika grupid - seal neid (ja kontakte) ikka liigub, soovitusi ka.

Ma ise ei julge enam nõia juurde minna. Käisin aastaid tagasi ühe juures, tuttav andis kontakti ja tegelikult oli ta päris tuntud nõid. Ta meeldis mulle, oli ühtlasi küllaltki otsekohene ja aus. Ta rääkis mitmeid asju, mis panid mind mõtlema, kusjuures osa neist nõuannetest ei käinudki konkreetselt mu probleemi kohta, vaid üleüldse meid ümbritseva elu ja eluseaduste kohta. Muuhulgas ütles ta ka, et elus valitsevad tasakaalu seadused. Ehk et, küsides endale mingit hüve, tuleb selle eest maksta tasu. Ja mitte nõiale, vaid elule endale. Ma ei teinud ta jutust välja ja palusin, et ta ikkagi aitaks mul ühe konkreetse mure korda saada. Ta tõepoolest tegigi seda, see õnnestus. Ent peagi tabas mind õnnetus, mis oli teisest eluvaldkonnast. Seega olin ikkagi muredega siplemas ega võitnud sellest midagi, et nõid mind ühes asjas aitas. Kui inimesele on saatus ette nähtud, siis on raske seda muuta: saad ühest probleemist nõidumise teel lahti, asendatakse see peagi teisega.
Külaline

Milleks nõiale raha anda, et ta siis ütleks- Jäta Ants maha ning võta Raivo. Sellised asjad tuleks enda jaoks ise selgeks mõelda ning siis otsused teha. Mitte raha nõiale viia.
Liane

Postitus Postitas Liane »

youtubis jäi mul hiljaaegu Saatuseratas Maily Aurora silma, aga isiklik kogemus puudub. Ise olen Suurbritannia ennustajate veebiteenuseid kasutanud.
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 23:22
Muuhulgas ütles ta ka, et elus valitsevad tasakaalu seadused. Ehk et, küsides endale mingit hüve, tuleb selle eest maksta tasu. Ja mitte nõiale, vaid elule endale.
Hehehee, see sõltub nõia koolkonnast ja kultuuritaustast. Eestlaste maailmavaade ongi selline, et sina pead vinduma ja kannatama ja kui midagi hästi läheb ja julged rõõmustada, siis küll näed, et saad selle eest karistada.

Samal ajal üks päikeselisest Austraaliast pärit esoteerikuproua mõtles välja hoopis sellise nõiduse, et universum on nagu kataloog, kust mõttejõuga saab endale hüvesid tellida, kõik on kättesaadav, ainult soovi ja tuleb. Rikkus, armastus, tervis, karjäär, kõike saab tasuta, saada aga energiavooga tellimus üles, usu ja varsti tulebki. Oprah kutsus ta oma saatesse ja ameeriklased langesid nagu loogu. Ma olen üht selleteemalist osa näinud, seal üks tädi rääkis, et tema on nii osav, et mõttes soovib midagi ja varsti keegi toob selle asja talle ukse taha .

Nii et kui juba nõidumiseks läheb, siis soovitan igatahes selle teise koolkonna suunas vaadata. Sinu nõid õpetas sulle, et said karistada selle eest, et julgesid endale kergemat probleemivaba elu soovida. See teine aga oleks soovitanud, et telli nüüd oma uuele probleemile ka lahendus, saab see ka korda ja järgmisele ka jne.
Külaline

Mina käisin kunagi Mai-Agate Väljataga juures. Ajas mingit jampsi, mis mitte midagi juurde ei andnud. Ja kuna olin jäänud töötuks ja mees jättis maha, siis küsisin, et millal uue töö leian ja uue mehe. Tema ütles, et töö leian 3-4 kuu pärast ja mehe aasta pärast. Tegelikkuses leidsin töö pooleteist aasta pärast ja meest pole siiani leidnud, aastaid juba möödas.
Külaline

Miks usute ja usaldate šarlatane ning tassite neile oma raske tööga teenitud raha?

Kas te koolis pole siis üldse käinud, kriitilise mõtlemise oskust omandanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 12:00 Miks usute ja usaldate šarlatane ning tassite neile oma raske tööga teenitud raha?

Inimene tahab lohutust ja lootust vast. Kui mingis eluvaldkonnas on pikaaegselt paigalseis või ebaõnn, siis paratamatult mõtled, et miks küll, mida ma valesti teen. Tahaks seda lootust, mis aitaks edasi elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 12:00 Miks usute ja usaldate šarlatane ning tassite neile oma raske tööga teenitud raha?

Mina selle Väljataga juurde läksin sellepärast, et olin meeleheitel ja ei mõelnud selgelt. Eks paljud ole sellised ja seda need nõiad ära kasutavadki. Õnneks sain ikkagi ise ka aru, et täitsa loll jutt ju on tal. Ütles mulle veel, et see liigne haridus ei tule kasuks, et sellistel on vaimudega kontakt täitsa kadunud ja midagi ei lähegi täppi. Seega saab ise ka aru, et rumalamate inimestega on lihtsam oma jura ajada. Ei kutsunud mind isegi tagasi, sest sai aru, et ma ei usu ta juttu, aga eks selles olin muidugi ise süüdi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 12:05
Miks usute ja usaldate šarlatane ning tassite neile oma raske tööga teenitud raha?

Olen käinud koolis ja ei usu šarlatane, raha ka ei maksa, täiesti tasuta loen FB-st ühe naise ennustusi. Ja ma ei saa aru kuidas ta saab nii täppi panna. Ennustab Eestis ja maailmas laiemalt toimuvaid ühiskondlikke sündmusi. Eraelulisi mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 11:01 Mina käisin kunagi Mai-Agate Väljataga juures. Ajas mingit jampsi, mis mitte midagi juurde ei andnud. Ja kuna olin jäänud töötuks ja mees jättis maha, siis küsisin, et millal uue töö leian ja uue mehe. Tema ütles, et töö leian 3-4 kuu pärast ja mehe aasta pärast. Tegelikkuses leidsin töö pooleteist aasta pärast ja meest pole siiani leidnud, aastaid juba möödas.
Vanas pk-s Agathe muinaslugusid lugedes tekkis sageli tunne, et ta ongi see fantaseeriv Väljataga.
Külaline

Olen kõrgharidusega ja oma töös edukas. Kuna aga mu elus juhtuvad üpris keerulised asjad, mille lahendamiseks oma nõust ja jõust enam ammugi ei piisa, siis jooksen ja katsetangi erinevaid sekkumisi, sh neid, mida teenusepakkujate poolt kõlavalt "abistamiseks" tituleeritakse, aga mis väga harva abi meenutavad. Olen kohtunud väga paljude riiklikult tunnustatud nn spetsialistidega ja nendes väga pettunud. Nõidade osas on kogemused nii ja naa, aga mõni nõid on osanud palju rohkem toetada kui psühholoog.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 23:13 Kas keegi on käinud mingi ennustaja juures, et saada kätte õige suund või mingi selgus teatud asjades. Hetkel mitu suurt otsust vaja teha ja segadust, ka konflikte, piisavalt. Ei soovi tulevikku ette teada või armastust leida. Tahaks, et keegi aitaks paar segapundart lahti harutada (mitte psühholoog). Tean, et selliseid on, kes ei ole ulmekallid, aga kuidas neid üles leida?
Hakka endale ise tarokaarte panema. Päris tõsiselt. Efekt sama, kulu minimaalne - Aliexpressist saab 5 euroga paki kätte.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 15:30

Olen kõrgharidusega ja oma töös edukas. Kuna aga mu elus juhtuvad üpris keerulised asjad, mille lahendamiseks oma nõust ja jõust enam ammugi ei piisa, siis jooksen ja katsetangi erinevaid sekkumisi, sh neid, mida teenusepakkujate poolt kõlavalt "abistamiseks" tituleeritakse, aga mis väga harva abi meenutavad. Olen kohtunud väga paljude riiklikult tunnustatud nn spetsialistidega ja nendes väga pettunud. Nõidade osas on kogemused nii ja naa, aga mõni nõid on osanud palju rohkem toetada kui psühholoog.
Mu meelest sa ise sõnastasidki ära - sa ei vaja mitte ennustust või nõidumist, vaid toetust. Psühholoog võib ka toeks olla vm terapeut, aga on keeruline leida inimest, kellega tõesti tekiks hea kontakt, see on nii tundlik ja keeruline suhe, mis paratamatult vaimse tervise abistaja ja kliendi vahel tekib (või ei teki). Mina absoluutselt mingit hookuspookust ei usu, aga seda küll usun, et mõni end ravitseja või nõiana "müüv" inimene võibki olla tore, empaatiline ja läbinägelik inimene, kes saab abivajajale toeks olla moel, mida too just parasjagu vajab. Aga vahel on need igasugused nõiad ja tervendajad muidugi jube naljakad ka ikka oma FB-reklaamides, murumätas peas või kõrtest kee kaelas, maheda häälega täiesti opakat juttu ajamas, eriti imalaid kirjavigadega kirjutatud "mõttesügavusi" postitamas või mingite eriti juhuslike "nõuannete" eest raha kasseerimas. Ja ometi on neid, kes maksavadki!
Külaline

Hakka endale ise tarokaarte panema. Päris tõsiselt. Efekt sama, kulu minimaalne - Aliexpressist saab 5 euroga paki kätte.
Ma muidu enda kogemuste kohta võin öelda nii palju, et tean kahte inimest Eestis, kes reaalselt on selgeltnägijad. Üks neist (tänaseks küll vanadusse surnud) rääkis mulle 25 aastat tagasi praegu minu elus toimuvatest asjadest. Jälgin huviga, kas ka tema viimane ennustus nende sündmuste kohta täppi läheb

Teise juurde kingiti mulle mõned aastad tagasi vastuvõtt. Ja ka tema rääkis mulle väga täpselt, siis küll lähema 3-4 aasta teemadest ning ka tervisemuredest, millele ma ise tollal veel ei osanud tähelepanu pöörata. Kõik täiesti õige. Samas otsuseid nad sul teha ei aita, lihtsalt räägivad, kuidas on. Otsuste koha pealt on abiks enda intuitsiooni toetavad vahendid nagu taro. Või mõnel ruunid. Jne.
Külaline

nii tahaks kontakti :)
Külaline

Oskab keegi tuua näited selgeltnägijatest, kes Ukraina sõjas osas midagi täppi on ennustanud? Ma mõtlen suurest maailmast. Mina igatahes ei ole veel sellise peale sattunud. Mitte üks ennustus, mida ma olen siiani lugenud, ei ole mitte pihta läinud. Kadunud inimestega miskipärast ka ei ole pered abi saanud. Iga nn nägija räägib isejuttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 15:30

Selliste asjade jaoks on olemas sõbrannad. Räägite ja räägite ning lahendused tulevad lõpuks enda seest.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 23:13 Kas keegi on käinud mingi ennustaja juures, et saada kätte õige suund või mingi selgus teatud asjades. Hetkel mitu suurt otsust vaja teha ja segadust, ka konflikte, piisavalt. Ei soovi tulevikku ette teada või armastust leida. Tahaks, et keegi aitaks paar segapundart lahti harutada (mitte psühholoog). Tean, et selliseid on, kes ei ole ulmekallid, aga kuidas neid üles leida?
Mul hakkab alati kurb selliseid teemasid lugedes. Lähedane pani päris suured summad mingite nõidade ja ravitsejate alla ja ma ei suutnud talle mitte kuidagi selgeks teha, et see on lihtsalt maha visatud raha. Minu silmis on see sharlatanlus, kui raskelt haige inimese "ravimise" eest küsitakse 50-200 eurot. Need on summad, mida mu lähedane on maksnud. Otsest abi ta sealt muidugi ei saanud, aga ise ta leidis, et "natuke ikka hakkas parem".
Miks ikkagi 21 sajandi Eestis selliseda asjad endiselt lokkavad? Miks need nõiad, kristallimüüjad ja pendliviibutajad ikka veel au sees on?
Külaline

Kui hingerahu tahate, paluge parem Jumalat - see on pealegi täitsa tasuta!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 3 külalist