Teraapia on omaksvõtmine, mitte põhjuste väljamõtlemine. Kuni heljud valeudus, ei lõpe see jama mitte kunagi. Face it ja mine ometi edasi!Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 17:11Võib-olla on siin "soigumine" mõnele nagu teraapiavorm? Hõlpsasti kättesaadav ja tasuta.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 15:41Mul savi, aga milleks sellist juttu ajada jälle ja jälle uuesti, et ei tea, miks ta küll ei vasta mulle. Ja ega mind eriti üldse ei huvitagi. Ja siis läheb soigumine jälle lahti.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 12:24
Ütle ausalt, kas ta rikkus su Jaanid ära kuidagi oma igatsusega?
Ju siis tema jaoks on tegu lahendamata teemaga, mis vajab jätkuvat käsitlust. Püüa aru saada või midagi.
Miks kellessegi armute, miks tunded ära ei kao?
-
Külaline
-
Külaline
Kuda ta läheb edasi, kui harjunud teise toel elama?
-
Külaline
Kelle kuradi? See nn tore mees on aegade algusest talle koha kätte näidanud ja pähe kusnud.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 21:45 Kuda ta läheb edasi, kui harjunud teise toel elama?
-
Külaline
Minu arust pole see mees midagi halba teinud. Ta ilmselt ise ei teagi, et neil Tolmukübeme arvates mingi sajandi armastus on olnud. Kui T ligi hakkas litsuma, muutus see ebamugavaks ja siis lõpetas igasuguse kontakti.
See on ikka väga hästi kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:50 See mees oli siis lihtsalt halastaja samaarlane, kes aitas suvalist neiut raha ja muude heategudega ilma midagi vastu tahtmata. Ja kui neiu tasse armus, siis ehmus ja ruttu lidus oma naise selja taha tagasi. Tegi ehmunud nägu ja ütles, et tema ei taha midagi, ega kedagi. Jätku ta üldse rahule. Nii või?
-
Külaline
Ma olen ka vahel mõelnud, et eestlased on agarad tegema annetusi kellelegi võõrale, aga kui inimene aitab teist inimest, keda tunneb,aga pole sugulane, lihtsalt ristiinimese kombel, siis on see midagi enneolematut. Peab olema mingi tagamõte, võibolla on armunud, võibolla on lihtsalt peast segi.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Juul 2025 17:25See on ikka väga hästi kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:50 See mees oli siis lihtsalt halastaja samaarlane, kes aitas suvalist neiut raha ja muude heategudega ilma midagi vastu tahtmata. Ja kui neiu tasse armus, siis ehmus ja ruttu lidus oma naise selja taha tagasi. Tegi ehmunud nägu ja ütles, et tema ei taha midagi, ega kedagi. Jätku ta üldse rahule. Nii või?
-
Külaline
Andke siis keegi nõu kuidas tunnetest vabaneda.
Keegi siin väitis, et kuu ajaga möödas.
-
Külaline
Teed endale selgeks, et kui teie vahel oleks midagi olnud, siis oleksite koos, mitte eraldi. Järelikult pole see sinu inimene.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 20:34 Andke siis keegi nõu kuidas tunnetest vabaneda.
-
Külaline
Mõistusega ongi asi selgemast selgem juba ammu.
Tundeid see ei huvita. Ma pea igapäevaselt näen teda.
Mingi mantrat mida korrata?
-
Külaline
Kas siis vältida ei anna. Siis läheks palju paremini meelest ära. Ja võiks endale öelda, et kas ma tahaks inimest, kes mind ei taha. Ma arvan, et tegelikult mitte.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2025 20:50Mõistusega ongi asi selgemast selgem juba ammu.
Tundeid see ei huvita. Ma pea igapäevaselt näen teda.
Mingi mantrat mida korrata?
-
Külaline
Üritangi vältida, aga väga ei anna seda teha.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 20:52 Kas siis vältida ei anna. Siis läheks palju paremini meelest ära. Ja võiks endale öelda, et kas ma tahaks inimest, kes mind ei taha. Ma arvan, et tegelikult mitte.
Kui ma teaks, et ta oleks kellegagi suhtes või abielluks, siis ehk need mis tekitavad tundeid saaksid aru, nüüd päris läbi.
Ega ma peale aja midagi ei loodagi.
-
Külaline
See, et ta sind ei taha, pole piisav?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 21:14Üritangi vältida, aga väga ei anna seda teha.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 20:52 Kas siis vältida ei anna. Siis läheks palju paremini meelest ära. Ja võiks endale öelda, et kas ma tahaks inimest, kes mind ei taha. Ma arvan, et tegelikult mitte.
Kui ma teaks, et ta oleks kellegagi suhtes või abielluks, siis ehk need mis tekitavad tundeid saaksid aru, nüüd päris läbi.
Ega ma peale aja midagi ei loodagi.
-
Külaline
Tundub jah, et sellest ei piisa. Keha annab ikka tundeid.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 21:52See, et ta sind ei taha, pole piisav?
-
Külaline
Ega sisi ei aita ju see ka, et tal suhe on või et ta abielus on. See peaks olema kõige suurem eemale peletaja, et ta ei taha sind, sa ei meeldi talle, tal pole sinu vastu tundeid.
Vbl uuesti proovida? Siis ütleb teist korda ära, vbl tigedamalt ja resoluutsemalt, kui ikka kuidagi tahtmist ei ole, et siis saab nagu paremini tunnetest lahti, kuna olukord jõuab paremini kohale. Teinekord peab mitu korda ütlema, et asjast asja saaks.
-
Külaline
See on sinu taktika või? Käid aga ikka inimesele pinda, et ta lõpuks vihastaks ja sulle midagi solvavat ütleks? Enne sa ei saa aru?
Kahju muidugi, et sa asjadel vahet ei tee. Minust ega minu taktikast pole jutt, jutt on inimesest, kellel on probleem, et tunded ära ei kao. Talle on juba ära öeldud, aga vbl on vaja öelda uuesti ja resoluutsemalt, et talle asi nö kohale jõuaks. Alati ühest korrast ei piisa, nii lihtsat asja võiks sa ju ometigi teada. Kui tunded on tugevad, on vaja mitut resoluutset ei'd. Mis siin arusaamatuks jälle jääb? Mida nõrgem mingi asi on, seda kiiremini ta järgi annab. Antud juhul tunded pole nõrgad, need on tugevad, järelikult läheb kauem aega ja rohkem ei'sid, et asjast asja saaks. Ma näen, sa ise lihtsa asja peale ei tule, aga mind ründama ja süüdistama oled küll kõva.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2025 10:30See on sinu taktika või? Käid aga ikka inimesele pinda, et ta lõpuks vihastaks ja sulle midagi solvavat ütleks? Enne sa ei saa aru?
-
Külaline
Sa ei tee oma ajuga tööd.
-
Külaline
Mida ma peaks tegema? Näiteks mida?
-
Külaline
Kirjutad lootusest, eks ole.
Kuid kui teine on vastu karm, väga karm, tekivad teistmoodi tunded, valusad tunded, piisamatuse tunded, lootusetuse tunded, mõttetuse tunded. Kas see aitaks? Arvan, et ei. See vajab väga suurt tööd endaga.
Üldjuhul ei teki sellised kinnijäänud tunded hea, rahuliku, voolava, vastastikusel mõistmisel olnud suhte korral. Seal on midagi muud, tugevalt lahtirebitud, mittetasakaalus olevad tunded.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist