Oleneb, millal need lapsed on sündinud. Ajad on erinevad-kui see kunagi oli tavaline kasvatusmeetod, siis nüüd enam mitte.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 12:07Õnneks väga paljud, kes ise päriselt peksa said vanematelt, murravad selle liini ja ise oma lastega nii ei käitu. Või vähemalt üritavad.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 09:48Mina pole saanud, ise olen paar laksu pepu pihta andnud. Jube asi küll. Sul on suuremaid vaimseid probleeme, kui tahad oma s.tas elus teisi süüdistada,Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 08:51
Loomulikult on see sul loomulik, kui ise said ja ise annad.
See läheb liinipidi edasi.
Mina olen korra vitsa saanud-asja eest(tegin koolist poppi ja üsna hilises eas sain vitsa) ja korra rihmaga siraka- minu arust tühise asja eest(väiksena kogemata lõhkusin seljapesuharja varre).
Oma lapsi ma puutunud ei ole. Ainult nurka olen pannud paar korda.
Tappa saamine/andmine
-
Külaline
-
Külaline
Mina sain tappa, konkreetselt, ja täiesti tühiste asjade eest. Tutistamine ja pepulaks oli väga kerge pääsemine. Vahel oli tunne, et seda ei tehtudki karistamiseks vaid lihtsalt oma sita elu väljaelamiseks laste peal. Oma vanematega suhelda ei soovi ja enda lapsi pole ealeski löönud.
-
Külaline
Konstateerisin fakti. Aga sina oled siin süüdistaja. Solvusid?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 09:48Mina pole saanud, ise olen paar laksu pepu pihta andnud. Jube asi küll. Sul on suuremaid vaimseid probleeme, kui tahad oma s.tas elus teisi süüdistada,
-
Külaline
Ma pole elus mitte kunagi solvunud. Ära omista oma ebakindlust teistele.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 12:57Konstateerisin fakti. Aga sina oled siin süüdistaja. Solvusid?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 09:48Mina pole saanud, ise olen paar laksu pepu pihta andnud. Jube asi küll. Sul on suuremaid vaimseid probleeme, kui tahad oma s.tas elus teisi süüdistada,Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 08:51
Loomulikult on see sul loomulik, kui ise said ja ise annad.
See läheb liinipidi edasi.
-
Külaline
Siis miks sa hakkad vaimseid probleeme ja sitas elus teisele omistama?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 13:15Ma pole elus mitte kunagi solvunud. Ära omista oma ebakindlust teistele.
-
Külaline
Nii meeleheitliku teema autor ei saa ju ometi olla stabiilne ja rõõmus täiskasvanud inimeneKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 13:22Siis miks sa hakkad vaimseid probleeme ja sitas elus teisele omistama?
-
Külaline
Selge. Oled oma tundeid elu aeg alla surunud, ilma on kergem elada.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2025 13:15Ma pole elus mitte kunagi solvunud. Ära omista oma ebakindlust teistele.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 14:21Selge. Oled oma tundeid elu aeg alla surunud, ilma on kergem elada.
Sa ei tule selle peale, et kõik pole solvujatest hädapätakad? Ja sa ei tea, et solvumine on solvuja otsus? Äkki näägutad ka? Mõni arvab, et kõik naised näägutavad ja solvuvad
-
Külaline
Solvujatega ei soovi mitte keegi suhelda. Kes tahaks manipulaatorit sõbrannaks?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 14:21Selge. Oled oma tundeid elu aeg alla surunud, ilma on kergem elada.
-
Külaline
Sulle kukuks endale paar laksu kuskile, et normaalseks inimeseks hakata. Selline õpetamismeetod tundub ju sulle meelepärane ja sobiv olevat.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 09:48Mina pole saanud, ise olen paar laksu pepu pihta andnud. Jube asi küll.
-
Külaline
40 aastat tagasi olid teistsugused kasvatusmeetodid. Mina olen normaalne, miks sina pole?
-
Külaline
Mida see "mina pole saanud" siis seal tähendab? Ennast ei karistatud, aga oma lapsi oled kõva nüpeldama, normaalne kodanik?Guest kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:3540 aastat tagasi olid teistsugused kasvatusmeetodid. Mina olen normaalne, miks sina pole?
-
Külaline
Mina olin sõnakuulelik tütarlaps, minu laps oli poeg. Kõva nüpeldamine küll, 2 laksu. Asja eest sai, nagu ta siiani öelnud on.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:47Mida see "mina pole saanud" siis seal tähendab? Ennast ei karistatud, aga oma lapsi oled kõva nüpeldama, normaalne kodanik?Guest kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:3540 aastat tagasi olid teistsugused kasvatusmeetodid. Mina olen normaalne, miks sina pole?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:28
Sulle kukuks endale paar laksu kuskile, et normaalseks inimeseks hakata. Selline õpetamismeetod tundub ju sulle meelepärane ja sobiv olevat.
Otsi abi, sa õel ja vastik inimene.
-
Külaline
Mis teed, kui vastu hambaid saad? Oled kõva küsija.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:47Mida see "mina pole saanud" siis seal tähendab? Ennast ei karistatud, aga oma lapsi oled kõva nüpeldama, normaalne kodanik?Guest kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:3540 aastat tagasi olid teistsugused kasvatusmeetodid. Mina olen normaalne, miks sina pole?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:28
Sulle kukuks endale paar laksu kuskile, et normaalseks inimeseks hakata. Selline õpetamismeetod tundub ju sulle meelepärane ja sobiv olevat.
-
Külaline
See lammas jookseb ilmselt politseisse ka
-
Külaline
Mis sa arvad, et ta hakkab ütlema sulle, et mitte asja eest?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:49 Mina olin sõnakuulelik tütarlaps, minu laps oli poeg. Kõva nüpeldamine küll, 2 laksu. Asja eest sai, nagu ta siiani öelnud on.
Su sõnavara on juba selline, et ei taha suheldagi sinuga.
-
Külaline
Ma vaatan ka, et vähe sotsiopaatlik tädi siin.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2025 17:18Mis sa arvad, et ta hakkab ütlema sulle, et mitte asja eest?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:49 Mina olin sõnakuulelik tütarlaps, minu laps oli poeg. Kõva nüpeldamine küll, 2 laksu. Asja eest sai, nagu ta siiani öelnud on.
-
Külaline
Olen oma lapsega lähedasem, kui enamik inimesi, loomulikult räägime kõigest.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 17:18Mis sa arvad, et ta hakkab ütlema sulle, et mitte asja eest?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 16:49 Mina olin sõnakuulelik tütarlaps, minu laps oli poeg. Kõva nüpeldamine küll, 2 laksu. Asja eest sai, nagu ta siiani öelnud on.
On sul veel midagi öelda? Peale selle, et solvud surnuks ja oled muidu nõme? Sõnavara on täpselt sinusugusega suhtlemiseks kohane. Sa ei saa ju teistsugusest jutust aru.
-
Külaline
Usun, et sinust hoitakse niipalju eemale kui võimalik. Kui vastu räägid ja jutt ei sobi sulle, siis hakkad sellist jubedust rääkima.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 17:39 On sul veel midagi öelda? Peale selle, et solvud surnuks ja oled muidu nõme? Sõnavara on täpselt sinusugusega suhtlemiseks kohane. Sa ei saa ju teistsugusest jutust aru.
Nüüd sa ka tead, et oled selline. Proovi enne hingata sisse ja välja. Rahuned maha.
-
Külaline
Vastupidi, mul on palju sõpru ja inimesed hoiavad mind, nagu ka mina neid. Ma ei ole närvis. Ma ei talu rumalaid inimesi, nagu sina. Õnneks selliseid igapäevaelus ei kohta ka, see negatiivne kogemus sinuga jääb siia.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 18:34Usun, et sinust hoitakse niipalju eemale kui võimalik. Kui vastu räägid ja jutt ei sobi sulle, siis hakkad sellist jubedust rääkima.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2025 17:39 On sul veel midagi öelda? Peale selle, et solvud surnuks ja oled muidu nõme? Sõnavara on täpselt sinusugusega suhtlemiseks kohane. Sa ei saa ju teistsugusest jutust aru.
Nüüd sa ka tead, et oled selline. Proovi enne hingata sisse ja välja. Rahuned maha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 6 külalist